In rest...v-ati distrat frumos...bravos.
ATENTIUNEEEE.... PLECAM IAR LA MUNTE
Posted 17 June 2009 - 10:12 PM
Posted 17 June 2009 - 10:31 PM
Posted 18 June 2009 - 08:55 AM
ca deobicei si acum nu glumesc ,ca si in cazul lui varzaru se mai intampla cate ceva pe la utilaj,linhaiul nu le are bine pe frane iar cful sta prost daca nu ai lichid de frana in borcanelul de la pompa(2 chinezarii).........vorba lui tony(ghidul)asta nu are FRANI,mersi mult pentru sfat rich,si te astept la o berica saptamana asta....
Posted 18 June 2009 - 10:06 AM
Bine..coborarea aia nu pare (cel putin din filmulet) chiar atat de periculoasa....dar ca idee, din experienta mea, asta e o buna reteta de succes la coborari periculoase.
Posted 18 June 2009 - 12:31 PM
Posted 18 June 2009 - 01:48 PM
Posted 19 June 2009 - 03:27 PM
astazi am dat sala pt a obtine categoria a am reusit.
se pare ca nu am parte numai de rele in perioada asta.la urmatoarea
iesire dau eu berea va pup
Posted 19 June 2009 - 04:06 PM
astazi am dat sala pt a obtine categoria a am reusit.
se pare ca nu am parte numai de rele in perioada asta.la urmatoarea
iesire dau eu berea va pup
FELICITARI !!!!
moaaama ce mai beu
Posted 19 June 2009 - 09:57 PM
Las ca data viitoare nu mai ratez.
Totusi nu inteleg cu a ajuns linhaiul in pozitia aia ca doar nu a sarit de pe pod....
Posted 20 June 2009 - 10:00 AM
Totusi nu inteleg cu a ajuns linhaiul in pozitia aia ca doar nu a sarit de pe pod....
ba a sarit. intr-o poza facuta capului de pod, se vad si urmele unde a lovit in ciment , dupa care a plinjat de pe la 3 metri
Posted 20 June 2009 - 06:16 PM
ba a sarit. intr-o poza facuta capului de pod, se vad si urmele unde a lovit in ciment , dupa care a plinjat de pe la 3 metri
varzare ai dat de belea vreo 300-400euroi...
merge sai pui bot de kq,cf sau de cectec ori tgb ii sta super=)) cum ai facut? atentia unde tie?=))
Tu ai patit ceva?
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
Posted 20 June 2009 - 10:38 PM
varzare ai dat de belea vreo 300-400euroi...
merge sai pui bot de kq,cf sau de cectec ori tgb ii sta super=)) cum ai facut? atentia unde tie?=))
Tu ai patit ceva?
atv e gata astazi eu nu sint prea bine ma doare piciorul si nu stiu cit.
doctorul mi-a zi 2 , 3 zile dar se pare ca se prelungeste suferinta pe viitor am sa fiu mai atent asta e .
Posted 21 June 2009 - 09:28 PM
Incredibil.
Bine ca nu a apatit nimic.
Ca sa citez pe cineva "aventura........... " da' nici chiar asa.
Ce sa zic..... jmecher, pacat ca nu il filma nimeni daca tot a facut cascadorii.... :-)
PS. eu glumisem cu saritul de pe pod ...... dar.....am nmerit...

Help