ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: CONCURS on line pe situl ATVROM - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

CONCURS on line pe situl ATVROM magnetizeaza-te cu ATVROM- castiga 3 scutere +multe alte premii

#1 User is offline   Expertfoto 

• ATV-ist convins
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Model ATV:CF MOTO 500 A

Posted 04 June 2009 - 09:33 PM

Concursul pe care il propunem utilizatorilor site-ului ATVROM consta intr-o provocare, ce presupune ca dumneavoastra sa navigati pe paginile de interior ale ATVRom.ro si sa descoperiti unde se ascunde "ATV-istul".

In momentul in care il descoperiti, dati un click pe el si astfel veti fi directionati catre pagina speciala de inscriere in concurs, unde trebuie sa faceti un ultim pas pentru a intra in cursa lunara pentru castigarea premiilor zilnice sau a marelui premiu lunar – sa completati formularul cu datele dumneavoastra.

Mentionam ca participantii la concurs sunt responsabili pentru introducerea datelor corect si complet, pentru a putea participa la tragerile la sorti zilnice.

Daca, nu ai fost norocosul zilei si nu ai castigat la tragerea la sorti a zilei precedente, nu iti pierde speranta, toti concurentii validati vor participa la tragerea la sorti ce se va face la finalul fiecarei luni si unde ai sansa de a castiga 3 scutere Peda Eagle !!!

Poti sa iti maresti sansele de castig, inscriindu-te in fiecare zi in concurs si poti castiga zilnic, pe langa marele premiu lunar (3 scutere Peda Eagle), 5 magneti de frigider !!!

Mentionam ca un utilizator se poate inscrie o singura data pe zi de la aceeasi adresa de IP.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti !

Mult success !
Aceleasi detalii de mai sus le gasiti si AICI
Expert Foto Studio * Administrator ATVISTI.ro
0

#2 User is offline   amarie2009 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members

Posted 14 September 2009 - 03:44 PM

CITAT(Expertfoto @ Jun 4 2009, 09:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Concursul pe care il propunem utilizatorilor site-ului ATVROM consta intr-o provocare, ce presupune ca dumneavoastra sa navigati pe paginile de interior ale ATVRom.ro si sa descoperiti unde se ascunde "ATV-istul".

In momentul in care il descoperiti, dati un click pe el si astfel veti fi directionati catre pagina speciala de inscriere in concurs, unde trebuie sa faceti un ultim pas pentru a intra in cursa lunara pentru castigarea premiilor zilnice sau a marelui premiu lunar � sa completati formularul cu datele dumneavoastra.

Mentionam ca participantii la concurs sunt responsabili pentru introducerea datelor corect si complet, pentru a putea participa la tragerile la sorti zilnice.

Daca, nu ai fost norocosul zilei si nu ai castigat la tragerea la sorti a zilei precedente, nu iti pierde speranta, toti concurentii validati vor participa la tragerea la sorti ce se va face la finalul fiecarei luni si unde ai sansa de a castiga 3 scutere Peda Eagle !!!

Poti sa iti maresti sansele de castig, inscriindu-te in fiecare zi in concurs si poti castiga zilnic, pe langa marele premiu lunar (3 scutere Peda Eagle), 5 magneti de frigider !!!

Mentionam ca un utilizator se poate inscrie o singura data pe zi de la aceeasi adresa de IP.

Mult success !

0

#3 User is offline   amarie2009 

• Incepator
  • Pip

Posted 14 September 2009 - 03:55 PM

CITAT(amarie2009 @ Sep 14 2009, 03:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(Expertfoto @ Jun 4 2009, 09:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>

In momentul in care il descoperiti, dati un click pe el si astfel veti fi directionati catre pagina speciala de inscriere in concurs, unde trebuie sa faceti un ultim pas pentru a intra in cursa lunara pentru castigarea premiilor zilnice sau a marelui premiu lunar � sa completati formularul cu datele dumneavoastra.

Mult success !

Buna ziua!
Va prezint scuze cu anticipatie in caz ca va voi produce o suparare prin acest mesaj.
Navigand pe Internet impreuna cu nepotelul meu am descoperit acest concurs incitant. Ne-am bucurat impreuna cand am castigat niste magneti. Eu, bunicul, i-am promis ca i le voi da lui. A trecut vacanta, nepotul a plecat la Iasi, dar magnetii nu au mai ajuns. Nu e vorba de valoarea materiala, ci de cea simbolica (noi avem mgneti cu Turnul din Pissa cumparati anul trecut din Italia.), a unui dar/castig promis.
Daca pot fi trimise...Cu stima, V. Amarie, Tatarusi, jud Iasi, cp 707500

0

#4 User is offline   nero 

• Avansat
  • PipPip

Posted 14 September 2009 - 06:12 PM

sunt trimise
dar mai greu
si eu am castigat si am crezut ca nu o sa le mai primesc niciodata
pana la urma dupa ceva timp m-am trezit cu ele la poarta

0

#5 User is offline   dacian 

• Super ATV-ist
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:Linhai Worker 4x4

Posted 16 September 2009 - 04:08 PM

am trimis un link catre cei de la atvrom cu postarea ta sper sa fie de folos
0

#6 User is offline   danyeltdc 

• Incepator
  • Pip
  • Interests:ATV , moto ....
  • Model ATV:BAHAMS 125 CC

Posted 24 July 2010 - 06:29 PM

Mai este valabil concursul ? Si pana cand tine !
Posted Image
0

#7 User is offline   Ciprian-Yamaha 

• ATV-ist convins
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:Kinroad

Posted 25 July 2010 - 01:25 PM

Nu mai este valabil,s-a terminat de ceva timp !<br>
0

#8 User is offline   andreea1001 

• Incepator
  • Pip

Posted 17 November 2010 - 11:47 PM

hey
Vroiam si eu sa particip la concursuri cu premii
ce pacat ca s au terminat :(
0

#9 User is offline   piticou 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:TGB BLADE

Posted 18 November 2010 - 03:07 PM

View Postandreea1001, on 17 November 2010 - 11:47 PM, said:

hey
Vroiam si eu sa particip la concursuri cu premii
ce pacat ca s au terminat :(

Nu-i nimic!Probail vor urma si altele,ramane de vazut cand!Dupa cum ne-am obisnuit,Atvrom-ul reuseste sa ne surprinda cu diferite concursuri cu premii in fiecare an!

This post has been edited by AlexBanu: 24 November 2010 - 12:03 PM

0

#10 User is offline   kAlu*vL 

• Avansat
  • PipPip

Posted 27 March 2012 - 08:42 PM

Se vor mai face concursuri :headscratch: ?
www.ATVisti.ro
Primãvarããããããããããã:x
Vând Bicicletă RAWI BIKE

Profilul meu de FakeBook

0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users