ATV BeXTREM RACE off road by BeX Team Racing
Posted 08 June 2009 - 08:21 PM
Posted 09 June 2009 - 10:22 AM
Posted 09 June 2009 - 11:54 AM
Posted 09 June 2009 - 05:56 PM
pana la inceputul lui iulie se vor definitiva toate detaliile traseului.
va tin la curent cu noutatile
Posted 09 June 2009 - 06:54 PM
1. clase - atv extrem, atv open, atv standard, quad si side by side, ultimele 2 vor concura pe traseul de open.
traseul de standard va avea in minus fata de traseul de open probele speciale si este destinat incepatorilor ( adica celor care sunt la primul concurs) si celor cu atv mai slabe ( pana in 500 cc ).
va fi un concurs la care isi va gasi locul orice atv, de la linhai la renegade.
daca vom gasi sprijin din partea importatorilor vor fi organizae diverse cupe in cadrul clasamentelor, gen cupa renegade, cupa linhai etc.
sigur va fi cupa CFMOTO, organizata pe traseul de open.
2. traseele vor fi gata in 3-4 saptamani si atunci vom vedea daca sarim ultimul obstacol, autorizatiile necesare.
3. regulamentul va fi asemanator cu cel de la VANEAZA LUPUL si OFF-ROAD MURES TROPHY, aceleasi reguli pt speciale cu o mica diferenta pt traseu, pt ca au fost greutati in a stabili penalizari, asa ca traseul de pe gps va avea cateva check pointuri care nu vor fi cunoscute de concurenti, deci nu vor aparea pe harta dar vor fi puse in pct cheie iar penalizarile se vor da pt netrecerea prin acestea. Cred ca asa se poate da un clasament in modul cel mai rapid si cel mai transparent.
4. daca concursul va avea loc, cina de sambata va fi de pomina, asta daca si vremea ne va permite.
5. costumele de baie obligatorii ca sa ne clatim ochii in cazul in care vor fi insotitoare, la CASA ROMANEASCA www.casa-romaneasca.ro unde va fi si cazarea, ne asteapta un strand cu apa termala.
Posted 10 June 2009 - 02:10 PM
Posted 10 June 2009 - 02:32 PM
poti veni fara probleme
clasa old boy este de regula la MOTO, la atv-uri am numit-o (ca si la auto) clasa ATV standard. deci este incadrata o clasa unde pot participa toti doritorii, cu motoare pana in 500cc sau cei care nu s-au dat in nici un concurs pana acum. traseul la aceasta clasa nu va fi dificil, va conta foate mult orientarea cu gps-ul.
tocmai de aceea am ales sa facem in acest concurs mai multe categorii, pt ca fiecae atv-ist sa isi gaseasca locul.
distractia va fi pe cinste, merita sa veniti la acest concurs.
revin cu detalii despre costuri, traseu si tot ce trebuie
This post has been edited by MonsterCat: 10 June 2009 - 02:32 PM
Posted 26 August 2009 - 07:29 PM
-Incepe prima editie a acestui eveniment pe care dorim sa il organizam anual si sa il integram in Campionatul National de off-road
-Competitia va avea loc in statiunea Calimanesti judetul Valcea si se va desfasura in zona Fedelesoiu si Olanesti
-GPS compatibil Garmin este obligatoriu pentru clasa extrem, la celelalte clase traseele fiind marcate cu banda si sageti.
Cazarea se va face la Hotel Casa Romaneasca – 3 stele in limita a 42 de camere duble care se vor atribui in ordinea inscrierilor, tot aici va fi si parcul rece. Este posibil accesul la strandul termal (contra cost). In seara de sambata participantii vor avea parte de o cina festiva langa piscina, unde surprizele nu vor intarzia sa apara.
Cazarea costa 150 lei / persoana si include cazare 2 nopti, mic dejun sambata si duminica si cina festiva.
www.casaromaneasca.ro
-Vor fi 3 trasee - extrem, open( traseu comun cu quad si utv) si standard care vor contine cel putin o proba speciala pt fiecare clasa
-vor fi 5 clase principale si 3 clase speciale
- extrem – pentru profesionisti - include cupa Can-am*
- open – pentru amatori cu experienta - include cupa CF MOTO*
- standard – pentru incepatori fara experienta, traseu usor fara riscur - include cupa Linhai*
-quad
- side by side
* Cupele sunt clasamente separate numai pentru posesorii de atv de o anumita marca ce participa la clasa la care este incadrata cupa respectiva
-Toti concurentii vor primi diploma de participare iar primii 3 de la fiecare clasa principala si clasa speciala vor primi premii in cupe, diplome si produse. Se vor mai acorda 3 cupe pentru evenimente speciale.
-Clasele extrem, open, quad si side by side vor lua startul vineri dupa amiaza, iar clasa standard sambata dimineata.
Duminica va fi proba de trial, traseu inchis cu obstacole pe albia unui parau din apropierea statiunii Calimanesti, unde spectatorii pot avea acces cu usurinta si pot admira intregul “spectacolâ€Â.
-NOU!!!!!- regula speciala – se pot forma echipe, se va lua in considerare la start timpul celui mai slab, startul se va da pt toata echipa insa la trial se va da timp individual si astfel se vor departaja participantii. Daca unul din membrii echipei abandoneaza, echipa nu va fi penalizata.
-Traseele sunt mai mult tehnice, si incercam sa diminiuam riscurile unor urmari serioase pe cat posibil
-Taxa de inscriere – 400 ron
-Fondul de premiere va depasi 4000 de euro si se vor acorda 27 de cupe
-Pentru inscrieri Catalina Focica 0730036318
detalii tehnice Petre Stanescu 0745383430
Mai multe detalii in curand pe www.bexmotors.ro
This post has been edited by MonsterCat: 26 August 2009 - 07:31 PM
Posted 03 September 2009 - 03:16 PM
sper, ne straduim din rasputeri...pana acum sunt inscrisi 38 de concurenti, o sa actualizez si lista participantilor...te asteptam si pe tine daca nu ai alta treaba in wd respectiv...te asigur ca merita efortul
Posted 03 September 2009 - 05:33 PM
Posted 03 September 2009 - 07:56 PM
Posted 03 September 2009 - 09:16 PM
chiar daca era sa ma dau batut, si sigur cred ma voi da mai tarziu,
vad ca la clasa unde as vrea sa ma inscriu exista doar un quadist,deci in caz ca as putea ajunge si ramane asa, chiar daca as iesi ultimul as iesi pe 2, adica tot bine
la miraculoasa cursa se strang ceva, ceva oameni, la standard chiar nu ma asteptam la asa putini, si la quad...
razvan sa inteleg ca nu ajunge?
ar fi super sa exist si eu acolo problema e timpu si a 2-a data de 14
tinem legatura...
bafta si vreme buna!
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
Posted 03 September 2009 - 11:20 PM
VORBA UNUI PRIETEN DE LA MEU VA PUP.....
Posted 04 September 2009 - 12:14 AM
daaa baietilor, vineri seara toti concurentii vor da o proba la piscina, 2 ture de bazin contra cronometru, in cadrul acestei probe se va premia cel mai frumos bust, juriul va fi format din 6 domnisoare ale caror priviri nu vor scapa nici un detaliu...
iar sambata, masa festiva se va tine in jurul piscinei cu niste berbecuti la protap, lautari si tzuica...
duminica trialul va fii deliciul spectatorilor..
voia buna va fi la ea acasa,speram sa veniti cat mai multi..pana acum am 38 pe lista, mai sunt 10 camere libere la hotel, dar se depaseste nr rezolvam si cu cazarea...
asa ca nu mai stai pe ganduri, si haideti sa va masurati muschii, puterile, atv-urile. acum aveti ocazia sa dovediti care e mai bun!!!!!
Posted 04 September 2009 - 10:19 AM
Bravos. In proportie de 95% particip si eu.
@catalina: are dreptate cortez....toti cei care participa au de castigat, deci implicit castiga si el
Posted 04 September 2009 - 04:05 PM
Bravos. In proportie de 95% particip si eu.
@catalina: are dreptate cortez....toti cei care participa au de castigat, deci implicit castiga si el
salut
tare imi doresc sa ajung si eu
sper sa imi pot implini dorinta.........
daca nu bafta tuturor
va salut!
Posted 04 September 2009 - 04:19 PM
S-a facut 100%

Help