inteleg am gasit si eu unul si cred ca asta e timpul sa-l iau... la vanzari CF MOTO 500 a lu ADY31 ce zici/ziceti?
In sfarsit am ATV mi-am luat CF 500
Posted 09 July 2009 - 09:45 PM
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
Posted 10 July 2009 - 07:48 AM
Problema de la contactul de frana se rezolva cu putin ulei pentru ca trebuie uns arcul care se afla in interiorul intrerupatorului.
Daca se da cu spray de contact acest arc rugineste si nu isi mai face treaba. Intrerupatorul ramane blocat.
Daca se da cu spray de contact acest arc rugineste si nu isi mai face treaba. Intrerupatorul ramane blocat.
Posted 10 July 2009 - 08:21 AM
sall grupmodal
cat ai dat pe hexin , ce i-ai mai pus pe el? si stii vreunul sh..?
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Posted 11 July 2009 - 04:37 PM
5.700 euro.
Dar acum am vazut pe forum de vanzare un CF MOTO cu 800 km la pretul de 3.800 de nu mi-a venit sa cred
Daca vrei sa cauti si ai timp si rabdare, pe "praful" asta gasesti lucruri exceptionale.
Dar acum am vazut pe forum de vanzare un CF MOTO cu 800 km la pretul de 3.800 de nu mi-a venit sa cred
Daca vrei sa cauti si ai timp si rabdare, pe "praful" asta gasesti lucruri exceptionale.
Posted 11 July 2009 - 05:47 PM
sa-l stapanesti si sa-l folosesti sanatos.arata exceptional si vad ca e dotat cu de toate.e bine ca e lung caci e comod pt. doua persoane si mai ales ,e foarte stabil la urcare si coborare in pante si rampe accentuate. lumea spune ca e putin cam incomod la strecuratul printre copaci prin padure.eu te sfatuiesc sa ai grija cu el la virajele f.stanse chiar la viteze mici.cat despre mersul pe teren inclinat lateral,de pe forum si din practica am invatat sa echilibrez atvul apasand cu piciorul pe scarita dinspre deal ,mutand astfel centrul de greutate. incearca intai "la rece"(pe loc),apoi in mers cu viteza mica.oricum, e bine sa nu-ti fie teama dar nu uita sa-l respecti.succes.
Posted 11 July 2009 - 07:51 PM
grupmodal acela e atv-ul care vreau sal iau de la ady 31!!! ce zici de el? eu zic ca este ff bun...

Help