ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: PAGINA DE VOT concurs teme foto ACTIUNE pe ATV - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

PAGINA DE VOT concurs teme foto ACTIUNE pe ATV pagina de vot si comentarii

Poll: HAI SA VOTAM (69 member(s) have cast votes)

CASTIGATORUL CONCURSULUI ESTE :

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote

#41 User is offline   ARTHUR 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Model ATV:LINHAI MUDDY 4x4

Posted 11 July 2009 - 10:28 PM

salutare , as vrea sa zic si eu cateva cuvinte .......fara suparare ,ca nu ma intereseaza niciun premiu........era doar de dragu participarii,dupa parerea mea doar 2 poze ar trbuii sa ramana in concurs,dragos si cu mine si nu zic asta pt ca este si poza mea printre cele doua dar sunt singurele 2 poze care arata ceva interesant si deosebit.REPET NU VREU SA SUPAR PE NIMIENI SI SA DERANJEZ PE NIMENI SI NICI SA INTRU IN POLEMICI CU CINEVA ,NU AM INTERESAZA PREMIUL,NU PARTICIP PT PREMIU ,CI DOAR DE DRAGUL CONCURSULUI,din cate stie toata lumea care ma cunoaste pe pe forum am si casti si combinezon de ploaie si manusi ..........

"si ca o completare daca se baga si nepotul lui petre in acest concurs cu poza aceea in care merge cu linhaiul pe 2 roti pe o parte si cred ce ne batea pe toi la acest concurs"(parerea mea,doar o parere)

P.S. Daca vreun administrator considera ca gresesc spunand aceste lucruri si crede ca deranjez pe cineva,este liber sa ma retraga din acest concurs,din partea mea nu este absolut nicio suparare. RESPECT PENTRU TOTI/TOATE ATE-visti/le.
0

#42 User is offline   dragos4mob 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:KQ 700 rosu

Posted 11 July 2009 - 11:23 PM

salutare frati atv-isti ,acum o ora m-am intors de pe litoralul romanesc si m-am dus direct la calculator sa vad cum stau lucrurile cu concursul "Actiune pe atv"....si ce imi vad ochii? O mare nebunie...., aproape ca imi pare rau ca am postat o fotografie care mi s-a parut exemplificativa cu titlul concursului .Ca sa lamurim lucrurile cu TAM quadistul si altii care au nelamuriri cu referire la concurs precum ca nu sunt eu pe atv si ca atv-ul nu e al meu..ia mai citeste tu TAM punctul B4 din regulament si vezi ca spune ca pozele trebuie sa apartina concurentului (adika tre sa fie facuta cu aparatul sau personal sau are drept de proprietate pe poza de la cel care apare in poza sau a cui aparat e....ai inteles pretene?)Nu scrie nicaieri ca in poza tre sa apara concurentul calare pe atv proprietate personala fotografiat de el insusi cu aparatul proprietate personala....asa e?Ci tre sa pui o fotografie care iti apartine(facuta cu aparatul tau)care sa se incadreze in tema concursului.Apropo ca sa fim corecti (dupa cum chiar tu spuneai mai devreme cu cateva posturi)tu nu prea ai ce cauta in acest concurs deoarece tema concursului e actiune pe ATV iar tu postezi o poza cu un QUAD care nici nu stim daca e proprietatea ta personala sau al unui prieten... laugh.gif .Inseamna ca tu poti participa cu poza aia la diverse concursuri cum ar fi ...actiune pe scuter,...actiune pe motor....
Scuze ca v-am plictisit cu indignarea mea dar nu m-am putut abtine....
Mentionez ca nici eu nu "lupt" in acest concurs decat de dragul pasiunii numita ATV pe care o am in sange si in nici un caz ptr premii..

0

#43 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Model ATV:KFX 450R si TRX250E

Posted 12 July 2009 - 01:18 PM

Nu ma intereseaza ce este ce afost si ce va fi... Quadu-l e al meu il detin de 2 ani 29Iulie 2007 asa ca n-am ce-i zice... dragose stii ca n-am nimic cu tine si nici nu vreau sa am wink.gif esti un ff bun priten. app unde ai fost la mare ai luat bestia cu tine? dam Pm sau vb pe mess...
pot fi descalificat,face-ti orice nu ma intereseaza e un joc nu-i viata si moarte:P laugh.gif wink.gif
Si eu sunt pe litoral si deaia raspnd mai greu...succes...
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
0

#44 User is offline   Expertfoto 

• ATV-ist convins
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Model ATV:CF MOTO 500 A

Posted 12 July 2009 - 05:32 PM

VOTAREA s-a INCHEIAT !

Felicitari castigatorilor:

Locul 1 Carmen85
Locul2 Tamquadistu
Locul3 dragos4mob

Castigatorii sunt rugati sa ia legatura cu TREPADUSHU la magazinul din Coposu.Pentru provincie se poate trimit prin curierat...detalii pe care le discutati diresct cu Trepadushu (Adi)
Expert Foto Studio * Administrator ATVISTI.ro
0

Share this topic:

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users