ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: PAGINA DE VOT concurs teme foto ACTIUNE pe ATV - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

PAGINA DE VOT concurs teme foto ACTIUNE pe ATV pagina de vot si comentarii

Poll: HAI SA VOTAM (69 member(s) have cast votes)

CASTIGATORUL CONCURSULUI ESTE :

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote

#21 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Model ATV:KFX 450R si TRX250E

Posted 09 July 2009 - 01:18 PM

Multumim saisnoua,nu ne intereseaza ce faci tuh... daca vroiam puteam trisa dar n-am trisat si sunt constient...
stiu ce inseamna atv-eala de 2 ani jumate si nu ma intereseaza ce spun altii... bty.gif tongue.gif
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
0

#22 User is offline   Paul 

• ATV-ist Veteran
  • PipPipPipPipPipPip
  • Interests:plimbarile cu ATV-ul,fotbalul,boxul si internetul
  • Model ATV: Arctic Cat rosu ca focul

Posted 09 July 2009 - 02:41 PM

CITAT(saisnoua @ Jul 9 2009, 01:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Se pare ca acest concurs e o mare cacialma, cu adolescenti teribilisti, ce nu inteleg prea bine ce inseamna ATV -eala. Asa ca eu spun pas de acum acestui concurs.
Fie ca cel mai bun sa castige trebuie transformat in "fie ca cel cu lista de pe mess cea mai lunga sa castige".
Bafta

100% deacord cu tine si propun sa aiba drept de vot doar cei care nu si-au facut cont in ultima saptamana
0

#23 User is offline   richelieu 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 09 July 2009 - 03:02 PM

CITAT(TAMQuadistu @ Jul 9 2009, 01:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Multumim saisnoua,nu ne intereseaza ce faci tuh... daca vroiam puteam trisa dar n-am trisat si sunt constient...
stiu ce inseamna atv-eala de 2 ani jumate si nu ma intereseaza ce spun altii... bty.gif tongue.gif

Daca taceai..filosof ramaneai. Dar pentru ca nu poti tacea, imi permit sa spun urmatoarele: Nu cred ca cersitul de voturi pe PM poate fi considerat "trisat", dar nici ok nu este...cel putin moral..asa ca, macar nu mai face pe ofensatul pe-aici. Vorba aia..cine se scuza, se acuza. Si oricum, acu intre noi (toti) fie vorba, nu-mi spune tu mie, ca 11 oameni te-au votat deoarece le-a placut extrem de mult poza aia laugh.gif
0

#24 User is offline   Paul 

• ATV-ist Veteran
  • PipPipPipPipPipPip
  • Interests:plimbarile cu ATV-ul,fotbalul,boxul si internetul
  • Model ATV: Arctic Cat rosu ca focul

Posted 09 July 2009 - 03:59 PM

daca altcineva nu ia masuri......atunci sa luam noi si sa mobilizam pe cat mai multi sa voteze adevaratele poze care merita sa castige.....ex.arthur,dragos,catalina....etc
0

#25 User is offline   florinionas 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:Kinq Quad 700

Posted 09 July 2009 - 04:36 PM

CITAT(Paul @ Jul 9 2009, 03:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
daca altcineva nu ia masuri......atunci sa luam noi si sa mobilizam pe cat mai multi sa voteze adevaratele poze care merita sa castige.....ex.arthur,dragos,catalina....etc

ce mai tare faza tocmai vream sa votez cand vad mesajul ca deja am votat laugh.gif
0

#26 User is offline   eve 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:suzuki kq 700

Posted 09 July 2009 - 05:54 PM

laugh.gif
CITAT(florinionas @ Jul 9 2009, 04:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(Paul @ Jul 9 2009, 03:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ce mai tare faza tocmai vream sa votez cand vad mesajul ca deja am votat laugh.gif

laugh.gif si vroiai sa ma votai pe mine clap.gif
MANIAC
0

#27 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 09 July 2009 - 06:06 PM

n-am nimic cu nimeni si dragos 4mob e ff bun prieten dar poza lui nu e cu kq-ul lui ci cu un altul... in regulament nu sunt admise poze ,,false” furate...
Iar daca n-ati citit bine va rog sa-l recititi.... aaaaaaaaa
si puntul A1 ca nu prea are nimeni aceste detalii si s-ar putea sa ne trezim ca nu castiga nimeni....!
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
0

#28 User is offline   jaker75 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Interests:plimbare
  • Model ATV:KAWASAKI Brute Force 750i

Posted 09 July 2009 - 06:11 PM

CITAT(TAMQuadistu @ Jul 9 2009, 06:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
n-am nimic cu nimeni si dragos 4mob e ff bun prieten dar poza lui nu e cu kq-ul lui ci cu un altul... in regulament nu sunt admise poze ,,false” furate...
Iar daca n-ati citit bine va rog sa-l recititi.... aaaaaaaaa
si puntul A1 ca nu prea are nimeni aceste detalii si s-ar putea sa ne trezim ca nu castiga nimeni....!

ce conteaza ca nu e kq lui? el e pe atv ,poza e originala...mai bine o lasi balta si taci....
0

#29 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 09 July 2009 - 06:15 PM

pai nustiu cati m-au votat richelieu dar le multumesc foarte mult...printre care din cine cunosc ca ma votat:
-elikratos
-flaviulinhai
-saring
-monster cat
-auras40
-Panther
-loloatevistul
-csanadka1988
etc..
Din cei care stiu nu sunt sigur daca 3-4 din aceasta lista m-au votat,totusi am obtinut 5 voturi fara Pm si fara rugaminte... nu m-am milogit sau ”cersit” n-am nevoie asta e un joc, nu e imprumut ..pt-richelieu-
Avem toti voie sa fim ajutati... si daca tovarasii de aventura de pe aici aveau cont cei 6... crede-ti ca nu ma votau pe mine...?
vreau sa incheiem discutiile pentru ca m-ai rau ne luam in gura unul cu altul... cum e si pe forumul scuteristi.. bravo lui robertkiran ca a obtinut voturi nu stiu cum de a castigat un scuter... cine stie...
Jocul nu s-a terminat,nu ma intereseaza ce loc ocup dar nu ma dau batut:) wink.gif laugh.gif
0

#30 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 09 July 2009 - 06:33 PM

gresesti nu e el pe atv... gresesti bai jaker:lol:
am chiorat eu sau tuh?
0

#31 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 09 July 2009 - 06:39 PM

dragos n-am nimic cu tine dar unii din forum n au citit bine regulamentul...
citesc:
B4.Fotografiile inscrise in concurs trebuie sa apartina concurentului.Orice alte poze postate daca se dovedesc a fi "furate/luate/copy-paste" din alta parte vor fi descalificate si concurentul va primi 15 zile BAN pe forum pentru TENTATIVA DE FRAUDARE.
rog un admin sa ma anunte daca gresesc cu ceva sincer...! nu ma supar pentru nici o vorba..
0

#32 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Interests:NUMAI TAMPENII :)))
  • Model ATV:Suzuki KQ- verzuiu :))

Posted 09 July 2009 - 08:31 PM

FIECARE ARE VOIE SA ISI FACA RECLAMA CATA VREA, PROBLEMA FIECARUIA PE CINE ROAGA SAU IMPLORA SA IL VOTEZE.
cosmin26 are ban 7 zile pentru injurii.
sa ma anunti dupa cele 7 zile sa iti scot banul daca uit, te descurci cum.. la urmatoarea jignire iei ban permanent , sper ca a fost doar o scapare, ca am vazut ca esti util forumului.

si terminati cu prostiile ca sunteti adulti ce dreaq....hai sa ma apuc sa boicotez concursul ca nu m-a bagat si pe mine cu poaza mea. CEA MAI FRUMOASA DE ALTFEL tongue.gif
0

#33 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery

Posted 09 July 2009 - 08:38 PM

QUOTE (florinionas @ Jul 9 2009, 04:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ai apasat pe butonul de a avedea voturile si implicit ai bifat si nevotarea. asta e, mai avem concursuri smile.gif)

0

#34 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 09 July 2009 - 08:49 PM

Intradevar trepadushule era super poza... dar tu castigi: experienta in magazin wink.gif Ms pentru aparare si imi pare rau ca,cosmin 26 a disparut pt. 7 zile... ohmy.gif, dupa cum am spus mai sus si dupa cum repet:
-Hai sa incetam odata cu certurile...!
Daca vreti continuati va raspund la orice,nu sunt firea care sa da batuta:p laugh.gif
0

#35 User is offline   richelieu 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 10 July 2009 - 08:53 AM

CITAT(Trepadushu @ Jul 9 2009, 08:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
FIECARE ARE VOIE SA ISI FACA RECLAMA CATA VREA, PROBLEMA FIECARUIA PE CINE ROAGA SAU IMPLORA SA IL VOTEZE.

Evident...ar fi si culmea sa nu aiba voie smile.gif. Altceva m-a deranjat...nu actiunea in sine.

CITAT
si terminati cu prostiile ca sunteti adulti ce dreaq....hai sa ma apuc sa boicotez concursul ca nu m-a bagat si pe mine cu poaza mea. CEA MAI FRUMOASA DE ALTFEL tongue.gif

Asta am vrut sa zic si eu...zici ca se da o casa si-un parc de atv-uri premiu laugh.gif
0

#36 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 10 July 2009 - 10:10 AM

ce anume te-a deranjat spune-mi in fata wink.gif laugh.gif dupa cum am spus nu ma supar... niciodata...
huh.gif eu as avea nevoie de casca... nush de ce dar am nevoie de una cross deoarce am vreo 5:2 de scute, 2 moto, una quad cu viziera(tot moto)smile.gif tongue.gif
0

#37 User is offline   jaker75 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Interests:plimbare
  • Model ATV:KAWASAKI Brute Force 750i

Posted 10 July 2009 - 10:19 AM

hai sa nu ne mai certam atat....ce a fost a fost..tamule castiga linistit...gata nu se mai supara nimeni ,pan' la urma e un concurs,...
0

#38 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery

Posted 10 July 2009 - 11:10 AM

tam ai um warn. la urmatorul iei pauza.
0

#39 User is offline   florinionas 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:Kinq Quad 700

Posted 10 July 2009 - 02:59 PM

Asta am vrut sa zic si eu...zici ca se da o casa si-un parc de atv-uri premiu laugh.gif

voi chiar nu avetii casca si nu este chiar una cine stie ce sau va este teama de ploaie laugh.gif
0

#40 User is offline   jimmybones 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Interests:Tot ce are motor
  • Model ATV:linhai

Posted 10 July 2009 - 11:17 PM

Off cum se gasesc motive de cearta din orice...in fine cam dezamagit de poze speram sa vad mai multa actiune in poze decat poze cu atv-uri dar...doar 4 poze mi-au atras atentia pt ca au fost singurele poze cu atv-uri " in actiune" felicitari pisicutei , dragos, paul si arthur!
Multa bafa

0

Share this topic:

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users