Page 1 of 1
Muntii Fagaras
Posted 07 July 2009 - 11:11 AM
Salutare tuturor! Sunt foarte nou pe acest forum desi am intrat de mai multe ori pe acest forum si am citit intmplarire voastre, nu am apucat sa ma inscriu pana acum... Sunt atvist de aproape un an... Este o experienta super... Motivul pentru care mi-am permis sa deschid acest topic este ca nu am atv-ul in Bucuresti, il tin undeva in muntii Fagaras si ma duc doar in weekend-uri, nu am nici remorca ca sa ma plimb cu el. Zona este super tare, banuiesc ca stiti si voi... Imi permit sa invit pe toti cei care isi pot transporta jucariile la o iesire in zona... O sa atasez o harta cu toate drumurile forestiere, poteci din zona... Harta nu este foarte detaliata dar mai am si altele mai delatilate... daca este cineva interesat la o iesire de genul asta, in acea zona putem sa stabilim o intalnire... Mai exact, punctul de plecare ar fi satul Salatrucu, unde se termina si asfaltul si incep padurile si muntii... Astept parerile voastre... All the best!
Posted 07 July 2009 - 11:32 AM
CITAT(popabogdan83 @ Jul 7 2009, 11:11 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Salutare tuturor! Sunt foarte nou pe acest forum desi am intrat de mai multe ori pe acest forum si am citit intmplarire voastre, nu am apucat sa ma inscriu pana acum... Sunt atvist de aproape un an... Este o experienta super... Motivul pentru care mi-am permis sa deschid acest topic este ca nu am atv-ul in Bucuresti, il tin undeva in muntii Fagaras si ma duc doar in weekend-uri, nu am nici remorca ca sa ma plimb cu el. Zona este super tare, banuiesc ca stiti si voi... Imi permit sa invit pe toti cei care isi pot transporta jucariile la o iesire in zona... O sa atasez o harta cu toate drumurile forestiere, poteci din zona... Harta nu este foarte detaliata dar mai am si altele mai delatilate... daca este cineva interesat la o iesire de genul asta, in acea zona putem sa stabilim o intalnire... Mai exact, punctul de plecare ar fi satul Salatrucu, unde se termina si asfaltul si incep padurile si muntii... Astept parerile voastre... All the best!
bine ai venit pe forum
soooper zona am fost pe acolo da nu cu atv
Posted 07 July 2009 - 11:54 AM
Da, super zona... Din pacate nu am timp sa ma duc in fiecare weekend dar cand ma duc, ma plimb de dimineata pana seara...
)) Inca mai am drumuri de descoperit prin acea zona... Intai sa termin cu partea stanga a barajului Vidraru si apoi trec pe martea dreapta...
Posted 07 July 2009 - 04:31 PM
CITAT(popabogdan83 @ Jul 7 2009, 01:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
este o zona tare frumoasa, zona de unde esti tu nu am fost dar sunt convins ca este la fel de frumos ca oriunde in fagaras, de la 1 august sunt in concediu cred ca voi ajunge sigur in zona si poate ne vedem la o tura
Posted 08 July 2009 - 08:11 AM
Salut! Sigur, de ce nu? Numai ca in luna august sunt plecat pana pe 13 august... Imi place mult... Mi-ar placea sa ne strangem mai multi... Mereu merg singur... Nu sunt atv-uri prin zona...
Posted 08 July 2009 - 11:20 AM
CITAT(popabogdan83 @ Jul 8 2009, 10:11 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Salut! Sigur, de ce nu? Numai ca in luna august sunt plecat pana pe 13 august... Imi place mult... Mi-ar placea sa ne strangem mai multi... Mereu merg singur... Nu sunt atv-uri prin zona...
daca cunosti bine zona si sunt si posibilitati de cazare, incearca sa organizezi ceva dar cred ca mai pe toamna ca acum mai toti plecam in concediu
Posted 09 July 2009 - 09:16 AM
Da, cred ca ai dreptate... O lasam pe toamna + sunt si eu plecat in august... As vrea sa organizez ceva doar ca nu va cunosc inca, doar daca scrieti aici la topicul asta ca sa vedem cine este interesat... Posibilitate de cazare ar fi (nu pot promite, nu tine doar de mine dar incerc), depinde cate persoane se strang... Zona o cunosc relativ binisor, cat am putut si eu sa hoinaresc de la inceputul anului in acea zona pana acum... ajung si eu in weekend si alea cand pot... All the best!
Posted 10 July 2009 - 11:33 PM
eu am facut acum o saptamana un traseu acolo, pe Valea Rea. Se spune ca este cel mai lung drum forestier din Romania, nu stiu daca este adevarat. A fost foarte frumos. Am urcat pe Valea raului Doamnei, am lasat raul in dreapta la un moment dat, si am urcat pana aproape de varful Malita. Am facut stanga si am coborat pe Clabucet pana dupa Poieni si m-am intors in Bradet. Eu sunt interesat sa iesim in aceasta zona. Exista multe posibilitati de cazare. Nu cunosc insa preturi dar se poate documenta aceasta treaba. Poate organizam ceva.
Am si eu acea harta, insa, poate ar fi mai buna una mai completa.
Am si eu acea harta, insa, poate ar fi mai buna una mai completa.
Posted 13 July 2009 - 12:58 PM
Salut Berzelius,
Nu stiu daca este cel mai lung drum forestier din Romania, cine stie.... e posibil... si eu vreau sa organizam ceva in zona... problema este ca in luna august sunt plecat din tara si abia prin septembrie spre sfarsit o sa pot sa ies mai des in zona... Daca mai mergi in zona poate ne intalnim, poate ne auzim la un telefon... legat de harti eu mai am ceva harti mai delaliate...
Eu am umblat mai mult singur prin zona dar mi-e cam urat plus ca am vazut urme de ursi si chiar m-am intalnit cu doi lupi asta iarna care au iesit din padure intr-o curba si am dat in nas, noroc ca nu m-am pirdut si am apasat claxonul si degetul pe acceleratie cat am putut de tare... s-au speriat ca au sarit in padure iar in oglinzi nu i-am mai vazut... peripetii... e mai frumos cand suntem mai multi... all the best!
Nu stiu daca este cel mai lung drum forestier din Romania, cine stie.... e posibil... si eu vreau sa organizam ceva in zona... problema este ca in luna august sunt plecat din tara si abia prin septembrie spre sfarsit o sa pot sa ies mai des in zona... Daca mai mergi in zona poate ne intalnim, poate ne auzim la un telefon... legat de harti eu mai am ceva harti mai delaliate...
Share this topic:
Page 1 of 1

Help