Plecam la munteeeee!!!!!!!!!!!!!!
Posted 04 August 2009 - 03:18 PM
intrebarea e alta CU CINE ? CA TOTI SUNT IN CONCEDIU.
asa ca bafta la sperat.....
Posted 04 August 2009 - 06:21 PM
Posted 04 August 2009 - 07:13 PM
oricum
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
Posted 04 August 2009 - 09:31 PM
Posted 05 August 2009 - 08:30 AM
ai inteles gresit,dar imi place cand bolborosesti aiurea in tramvai.
Posted 05 August 2009 - 08:43 AM
oricum
mai draga TAM am si eu un set de intrebari la adresa ta,poate ai bunavointa si imi raspunzi:
-cand vreodata ai fost pe la vreo iesire cu noi?
-cu cat timp inainte de plecare ar trebui sa te anuntam ?
-de ce iti trebuie 2 quaduri,cand tu nu poti sa vii nici macar cu unul?
P.S. Permanenta pe siteul respectiv nu insemna a abera.
ROG UN MODERATOR SA MA PENALIZEZE CA AM FOST OFFTOPIC.
Posted 05 August 2009 - 09:30 AM
Acum serios.
As veni . Am programata o iesire la mare cu nevasta in weekend-ul asta , dar daca nu ajung acolo pt ca vad ca lumea se da cam lovita, vin sigur.
Deci aflu vineri probabil daca pot sa vin cu voi .
Bombardiere eu nu am mobilul tau da-mi si mie un PM pt ca daca nu plec la mare sa ne auzim la un tel.
Ps. Mi-au sarit suruburi din ATV asa ca vineri seara trebuie sa il bibilesc nitel. :-)
Posted 05 August 2009 - 11:23 AM
Posted 05 August 2009 - 01:50 PM
oricum
mai draga TAM am si eu un set de intrebari la adresa ta,poate ai bunavointa si imi raspunzi:
-cand vreodata ai fost pe la vreo iesire cu noi?
-cu cat timp inainte de plecare ar trebui sa te anuntam ?
-de ce iti trebuie 2 quaduri,cand tu nu poti sa vii nici macar cu unul?
P.S. Permanenta pe siteul respectiv nu insemna a abera.
ROG UN MODERATOR SA MA PENALIZEZE CA AM FOST OFFTOPIC.
Draga cortez sunt plecat de duminica la mare si vin tocmai duminicasau marti:D
nu am fost niciodata
nu conteaza timpu, trebuie sa nu fiu prins sau ocupat in perioada aceea...
imi trebuie 2 quaduri pt. ca la urcari in padure exista sansa rasturnarii pe spate din cauza celor 2 persoane pe un quad!
Si daca as veni la intalnirile voastre as face fata? pe quad? eu pe quad stiu sa mergt destul de bine, dar prin locurile prin care treceti(extrem) fac fata?
Tuh mergi?din cate vad nu te vei prezenta nici tuh? asa ca nu stiu de ce mai vorbesti de altii...
P.S. cand organizati ceva in preajma buzaului? eu pe 22 cred ca ies pe undeva prin padure daca nu mai devreme pe 15daca nu ma intorc la mare
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
Posted 05 August 2009 - 02:42 PM
da da, corecteaza-ti limbajul. bombardieru nu merge cu tramvaiul, are Q7 si in cel mai rau caz merge cu atv-ul, in niciun caz cu tramvaiul
ma bucur ca v-ati revenit
ontopicos: sunt cu treaba weekendu' asta, plus ca bugetul e directionat catre masina, care e in service, asa ca o perioana nu dau pe la munte daca nu gasesc un sponsor
Posted 05 August 2009 - 03:19 PM
Poate facem inca o iesire peste 2 saptamani ca abia astept.
Atv-ul meu si acum are noroi de Voina pe el ca l-am abandonat saracul...
Posted 05 August 2009 - 04:41 PM
Posted 05 August 2009 - 06:50 PM
nu am fost niciodata
imi trebuie 2 quaduri pt. ca la urcari in padure exista sansa rasturnarii pe spate din cauza celor 2 persoane pe un quad!
Si daca as veni la intalnirile voastre as face fata? pe quad? eu pe quad stiu sa mergt destul de bine, dar prin locurile prin care treceti(extrem) fac fata?
Tuh mergi?din cate vad nu te vei prezenta nici tuh? asa ca nu stiu de ce mai vorbesti de altii...
P.S. cand organizati ceva in preajma buzaului? eu pe 22 cred ca ies pe undeva prin padure daca nu mai devreme pe 15daca nu ma intorc la mare
[/quote]
esti atat de permanent pe siteul respectiv,incat am inceput sa cred ca esti unul dintre moderatori,dar ma rog asta e,sa iti mai explic ceva,nu conteaza ce ai ,conteaza sa vii,dar din pacate tu chiar ca BOLBOROSESTI AIUREA IN TRAMVAI.
Posted 05 August 2009 - 07:10 PM
nu am fost niciodata
[/quote]
P.S.
PUNCTUL 1.Cuvintele se scriu dezlegat,fara greseli,si nu mananci litere (sa inteleg si eu ce scrii nu de alta)
PUNCTUL 2.Intrebarile se pun la o alta persoana (adica nu iti raspunzi singur)
PUNCTUL 3.Daca TUH insemna tu,atunci eu ar trebui sa ma apuc de MIRC din nou ca tare mult mi-a placut.
ZILE INSORITE LA MARE DARGA TAMQuadistule
Posted 05 August 2009 - 08:06 PM
Se poate face traseul intr-o zi ca as vrea sa vin doar Sambata si sa m-a intorc la Sinaia seara pe atv.Nu am remorca

Help