ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Cumpar ATV 4x4 - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Cumpar ATV 4x4

#1 User is offline   mmm 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Model ATV:CF MOTO 500 A

Posted 12 August 2009 - 11:52 PM

Salut sunt incepator si as vrea sa cumpar un ATV 4x4 fabricatie 2008-2009. In privinta marcii nu m-am hotarat, asa ca astept oferte. Probabil ca un Linhai aniversar 4x4 ar fi cel mai nimerit pt un incepator ca mine.
0

#2 User is offline   MonsterCat 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:yamaha grizzly 700

Posted 13 August 2009 - 08:37 AM

care ar fi bugetul tau pt un atv? nu neaparat linhai iti satisface nevoile, vei vrea altceva dupa o perioada si daca vrei iti explic si de ce (lasa-mi eventual un nr de tel in pm sau o adresa de mail)
un arctic cat 400 4x4 cred ca te-ar avantaja mai mult, sau un cf moto 500. daca esti interesat ma poti contacta la 0730 036 318 sau catalina@bexmotors.ro
override your instinct - www.bexmotors.ro
0

#3 User is offline   cristy 

• Avansat
  • PipPip
  • View gallery
  • Model ATV:Arctic Cat 400 4x4 H1 2009

Posted 13 August 2009 - 01:45 PM

Si eu sunt tot incepator.
Un atv recomandat pentru incepatori nu stiu sa iti spun, dar de Linhai te vei satura destul de repede, si decat sa dai banii pe ceva de care te vei satura repede mai bine iti iei un atv mai maricel cu care sa te poti distra mai bine si cand capeti experienta. Acum totul depinde de ce buget ai. Eu am profitat de oferta de la Arctic Cat si mi-am luat un AC 400 4x4 H1 cu troliu de 3000 lbs si carlig inclus, daca vrei sa prinzi si tu oferta asta ar trebui sa te grabesti putin. Din cate stiu asta e ultima luna in care mai este valabila.
0

#4 User is offline   hbogdan 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Nu am inca

Posted 13 August 2009 - 02:02 PM

CITAT(MonsterCat @ Aug 13 2009, 08:37 AM) <{POST_SNAPBACK}>
daca esti interesat ma poti contacta la 0730 036 318 sau catalina@bexmotors.ro

Scuze pentru OffTopic, dar ce se intampla cu site-ul? Nici la numarul cu 021 nu se poate suna...
Servicii de PM, sanatate in munca, PSI si mediu
0

#5 User is offline   MonsterCat 

• Experimentat
  • PipPipPip

Posted 13 August 2009 - 03:00 PM

CITAT(hbogdan @ Aug 13 2009, 02:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(MonsterCat @ Aug 13 2009, 08:37 AM) <{POST_SNAPBACK}>
daca esti interesat ma poti contacta la 0730 036 318 sau catalina@bexmotors.ro

Scuze pentru OffTopic, dar ce se intampla cu site-ul? Nici la numarul cu 021 nu se poate suna...

este inca in lucru, numarul de fix nu mai este valabil iar daca intri la pagina de contact de pe bexmotors.ro ai sa gasesti acolo toate datele actualizate smile.gif

0

#6 User is offline   MonsterCat 

• Experimentat
  • PipPipPip

Posted 13 August 2009 - 03:04 PM

CITAT(cristy @ Aug 13 2009, 01:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Si eu sunt tot incepator.
Un atv recomandat pentru incepatori nu stiu sa iti spun, dar de Linhai te vei satura destul de repede, si decat sa dai banii pe ceva de care te vei satura repede mai bine iti iei un atv mai maricel cu care sa te poti distra mai bine si cand capeti experienta. Acum totul depinde de ce buget ai. Eu am profitat de oferta de la Arctic Cat si mi-am luat un AC 400 4x4 H1 cu troliu de 3000 lbs si carlig inclus, daca vrei sa prinzi si tu oferta asta ar trebui sa te grabesti putin. Din cate stiu asta e ultima luna in care mai este valabila.

intr-adevar oferta o avem valabila luna august, in limita stocului disponibil.in plus cei care vor achizitiona in aceatsa luna, vor primiti bonus o geanta pt bagaje si prima revizie GRATUIT!!!!! si multe alte reduceri la produsele noaste.
cei interesati, nu ezitati sa ma contactati la 0730 036 318 sau catalina@bexmotors.ro

0

#7 User is offline   cosmin26 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:LINHAI LC 7,300,4*4,Anniversary

Posted 13 August 2009 - 04:11 PM

eu daca as fi avut posibilitatea vreodata as fi dat cateva miute de euro pe un KQ si n-as mai fi probat Linhai,Artic Cat,CF indulcit de oferte care mai de care mai siropoase.
cei care au Kq de 750 cred ca cu greu le mai schimba,doar daca au nu stiu ce mofturi de satisfacut sau niste banuti pe care nu stiu cum sa ii ruleze
Injur cu pofta in trafic,dar nu calc babe la semafor!
-reparatii,resoftari,decodari telefoane mobile-
0

#8 User is offline   cristirenault 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:motorsport
  • Model ATV:turbo

Posted 13 August 2009 - 04:44 PM

Cosmine e doar vina ta daca ai percutat la acele oferte siropoase.

Apoi, e vina vanzatorului care nu a auzit ce e aia analiza nevoilor clientului si doar pur si simplu ti-a vandut un atv.
Mai sunt vanzatori care fac greseala si judeca un atv prin prisma nevoilor si exigentelor lui personale si nu deschide urechea si mintea la ceea ce ii cere si isi doreste cumparatorul.

Vezi tu, forumul asta e de multe ori mai util decat nu stiu cati vanzatori sau prieteni.

Observatia ta cu privire la KQ de 750 este super corecta. Deja ce este peste KQ 750 ca putere si dinamica este periculos, chiar si KQ este daca nu stii sa-l tii in fraie. Asta nu inseamna ca acele atv-uri (peste KQ 750 ca putere si comportament) nu sunt bune dar... riscul creste direct proportional cu caii in plus iar KQ nu da semne de slabiciune la niciun capitol in comparatie cu respectivele.
Suzuki KingQuad 750AXi
0

#9 User is offline   hbogdan 

• Avansat
  • PipPip

Posted 13 August 2009 - 04:48 PM

Oare furnizorii nu ofera un testdrive cumparatorilor de ATV-uri? Pana nu vezi cum stai in el, daca iti place, care iti place mai mult, e greu sa te hotarasti.
0

#10 User is offline   cristirenault 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:motorsport
  • Model ATV:turbo

Posted 13 August 2009 - 05:30 PM

Sunt magazine/dealeri care ofera spre test atv-uri dar sa stii ca sa simti cu adevarat un atv iti trebuie cel putin cateva sute de km pe el. Restul e asa... impresie la prima strigare biggrin.gif

Vezi ca in Constanta e o mare gashca de atvisti si poti sa iei legatura cu ei sa te lamuresti cu toate aspectele.
Te stiu de pe vwforum, daca ai nevoie de info nu ezita wink.gif
Suzuki KingQuad 750AXi
0

#11 User is offline   hbogdan 

• Avansat
  • PipPip

Posted 13 August 2009 - 05:42 PM

Eh, raman 'undercover' (scuze colegu') pana nu refac bugetul. Ma gandeam sa-l ajutam pe colegul care a starnit topicul, dar vad ca inca nu si-a declarat bugetul disponibil. smile.gif
0

#12 User is offline   GodfatherN 

• Incepator
  • Pip

Posted 13 August 2009 - 07:08 PM

CITAT(cristirenault @ Aug 13 2009, 04:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Cosmine e doar vina ta daca ai percutat la acele oferte siropoase.

Apoi, e vina vanzatorului care nu a auzit ce e aia analiza nevoilor clientului si doar pur si simplu ti-a vandut un atv.
Mai sunt vanzatori care fac greseala si judeca un atv prin prisma nevoilor si exigentelor lui personale si nu deschide urechea si mintea la ceea ce ii cere si isi doreste cumparatorul.

Vezi tu, forumul asta e de multe ori mai util decat nu stiu cati vanzatori sau prieteni.

Observatia ta cu privire la KQ de 750 este super corecta. Deja ce este peste KQ 750 ca putere si dinamica este periculos, chiar si KQ este daca nu stii sa-l tii in fraie. Asta nu inseamna ca acele atv-uri (peste KQ 750 ca putere si comportament) nu sunt bune dar... riscul creste direct proportional cu caii in plus iar KQ nu da semne de slabiciune la niciun capitol in comparatie cu respectivele.

salut,

Iti dau dreptate in ceea ce priveste Suzuki KQ si nu doar datorita faptului ca sunt posesorul unuia ci si pentru faptul ca este (raportat la pret/calitate) cam cel mai bun la clasa sa.
Iti mai dau dreptate si cu ceea ce obisnuiesc sa faca majoritatea vanzatorilor (asta o afirm ca importator de ATV-uri) in febra lor de a-si vinde produsele.
In schimb...vezi tu...nu sunt multi cei care isi pot permite luxul de a avea un atv de 40-50 cai sau poate si mai puternic...De obicei cam toata lumea isi doreste un Ferrari sau un Lamborghini, de ce nu un Bugatti, dar sunt putini cei care si le permit, nu-i asa ? Hai sa tinem cont de toti factorii daca dorim sa avem pareri obiective...No offence :-)
0

#13 User is offline   mmm 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:CF MOTO 500 A

Posted 14 August 2009 - 11:20 PM

Bugetul meu este de 3600 maximum maximorum 4000.
Nu stiu ce sa fac...ori sa-mi iau un linhai nou ori altceva la second.
As inclina pe un linhai nou. Ce ziceti ?
0

#14 User is offline   cosmin26 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:LINHAI LC 7,300,4*4,Anniversary

Posted 14 August 2009 - 11:28 PM

CITAT(mmm @ Aug 14 2009, 11:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Bugetul meu este de 3600 maximum maximorum 4000.
Nu stiu ce sa fac...ori sa-mi iau un linhai nou ori altceva la second.
As inclina pe un linhai nou. Ce ziceti ?

stii vorba aia:FIECARE LE STIE PE ALE LUI,asa si tu,fa cum vrea sufletelul tau,ca daca o sa regreti,macar stii ca e din cauza ta,nu sa injuri pe altii care nu stiu cu ce ti-au facut capul mare.dar se poate intampla si invers!

This post has been edited by cosmin26: 14 August 2009 - 11:29 PM

Injur cu pofta in trafic,dar nu calc babe la semafor!
-reparatii,resoftari,decodari telefoane mobile-
0

#15 User is offline   FLORINUBY 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:TGB 425 LE

Posted 13 June 2011 - 12:38 PM

View Postmmm, on 12 August 2009 - 11:52 PM, said:

Salut sunt incepator si as vrea sa cumpar un ATV 4x4 fabricatie 2008-2009. In privinta marcii nu m-am hotarat, asa ca astept oferte. Probabil ca un Linhai aniversar 4x4 ar fi cel mai nimerit pt un incepator ca mine.

AM postat acum atv-ul meu la vanzari,daca te intereseaza , da-mi un telefon:)bafta!
0

#16 User is offline   petre 

• ATV-ist convins
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:New Force 500

Posted 28 July 2011 - 01:35 PM

View PostFLORINUBY, on 13 June 2011 - 12:38 PM, said:

View Postmmm, on 12 August 2009 - 11:52 PM, said:

AM postat acum atv-ul meu la vanzari,daca te intereseaza , da-mi un telefon:)bafta!

Cred ca si-o fi luat din 2009 pana acum atv :roflol:
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users