Ia si citeste toata desfasurarea si uita-te cum amandoi v-ati luat de mine ca boala de omul sanatos.
Ti-am zis ca am glumit. Daca voua gluma vi s-a parut nepotrivita e altceva. Nu ma cunosti personal si crede-ma ca e simplu sa rupi capul cuiva dar e mult mai complicat sa fii om.
Cei care au iesit cu mine stiu ce fel sunt si sunt caterinca mare.
Prin absurd, sa zicem ca eu am ras de pozele voastre... voi de ce ma jigniti si va dati cu presupusul ca ala are
atv din ala si celalalt are nu stiu de care si cand avea 200km nu stiu ce a zis si tot asa. Ati facut o intreaga telenovela in urma unei afirmatii ale mele care insemna "mai puneti poze" ca astea nu sunt cine stie ce...
Vezi tu, aveti o problema de perceptie. Cand m-ai vazut pe mine ca dau in oameni aiurea si ii iau la misto?
In fine, e parerea voastra. Eu atat am vrut sa zic, sa mai puneti poze iar voi m-ati luat la batjocorit.
La modul cel mai sincer, daca stiam ca in felul asta o sa reactionati... {cuvant urat} mai zicea ceva...
Oricum, m-ai spart cu afirmatii de genul "tari" ca tine si nu mai stiu cum... ti se pare ca am manifestat fata de voi vreo aroganta? Vorba lui Becali.
Asta e, s-o lasam balta... mi-e usor si mie sa va jignesc dar nu stiu la ce sa ma astept atunci daca ati reactionat asa ca am zis ca pozele nu sunt cine stie ce... adica am criticat pozele si nu am facut misto de voi.