Posted 10 October 2009 - 07:21 PM
nu bateria ci alternatoru
poti pune kit de 35w .se vede mult mai bine fata de halogen si ai 35w deci nu ti faci probleme.
la mine becurile orig. erau de 45w si am pus de 55w
La mine originalele sunt 35w scrie in carte

da, difera si alti factori, cc a motorului de la 450 la700 tu ai 2 cilindri

E super puternic stiu, a fost quadul pe care am vrut sal iau si eu inainte! Numai ca am avut ceva la cei 2 cilindri!de pe fostu!

Si mam gandit decat sa am alte probleme in 2 cilindri sa iau altceva, imi era teama si de cardan pe quad, si de cilindri si te transmisia la ghidon, si asa am zis sa iau ceva de 450;) am gasit un LTR si un KFX, am ales KFX deoarece are marsarier!
Tinem legatura! pe forum! l-ai scos la plimbari in padure, noroi?
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM