ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: BLACKLIST - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

BLACKLIST Pentru a evita tepele!!!

#1 User is offline   dacian 

• Super ATV-ist
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:Linhai Worker 4x4

Posted 06 October 2009 - 11:25 PM

Daca ati fost sa cumparati un atv sh (sau orice alt utilaj care se vinde pe forum sau pe cele 3 site-uri de vanzari promvate de forum) si ati fost pusi pe drumuri degeaba de catre vanzator aici este locul unde puteti impartasi experienta voastra neplacuta si astfel nu mai trec nici alti colegi prin asa ceva.
0

#2 User is offline   nero 

• Avansat
  • PipPip
  • Group: Members

Posted 07 October 2009 - 07:07 PM

Good Idea!
bgood.gif

0

#3 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Model ATV:KFX 450R si TRX250E

Posted 15 October 2009 - 07:09 PM

Din cate am vazut, e un om care aduce nush de unde la preturi incredibile, pe bikeshop a cerut 2600pe XP850,raptor 1600euro... a intrebat un prieten si a zis ca il trimete din anglia, dar apoi a cerut avans prin western union! ohmy.gif
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
0

#4 User is offline   arcticcat 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:linhai orange muddy racing 4x4

Posted 15 October 2009 - 07:20 PM

acel prieten sunt eu TAM.
0

#5 User is offline   dacian 

• Super ATV-ist
  • View gallery

Posted 15 October 2009 - 09:28 PM

da da am vazut si eu acum cateva zile anunturile alea acum au mai aparut uni din constanta cica smile.gif

This post has been edited by dacian: 15 October 2009 - 09:29 PM

0

#6 User is offline   dacian 

• Super ATV-ist
  • View gallery

Posted 15 October 2009 - 09:32 PM

http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...008-240932.html

0

#7 User is offline   mark 

• Incepator
  • Pip
  • Interests:sf-uri
  • Model ATV:ex .cf moto

Posted 15 October 2009 - 10:00 PM

ok.Astept raspunsul dvs
Date: Wed, 23 Sep 2009 14:48:05 +0300
Subject: Re: POLARIS SPORTSMAN 850 XP 4X4
From: xxxxxxxxxxxxxxxxxx
To: constantinlmanolache@hotmail.com

Buna ziua,

Doar azi am observat ca in casuta Spam am cateva e-mail-uri si l-am observat si pe al dvs.Momentan sunt la birou dar dupa ora 20 voi analiza oferta dvs ma voi gandi si va voi da un raspuns concret.
Cu respect,
MARK

2009/9/21 Manolache Constantin Laurentiu <constantinlmanolache@hotmail.com>

Buna ziua,

Numele meu este Manolache Constantin Laurentiu.
Lucrez aproape toata ziua si nu pot primi telefoane in incinta unde lucrez.
Pretul final este 2600 Euro. Atv-ul este in Anglia.
Lucrez la o companie din Anglia si pe langa munca mai cumpar si vand motoare si scutere si atv-uri.
Atv-ul este castigat la licitatie printr-o firma a unui prieten de aici.Atv-ul este neinmatriculat dar se inmatriculeaza fara probleme in Romania.Mi se pare ca nu este nici o taxa de inmatriculare la atv-uri.Toate documentele sunt in regula.Atv-ul este perfect,nu a fost lovit niciodata.

Deoarece eu lucrez si nu pot pleca,voi trimite Atv-ul cu o companie de transport masini si motoare in toata Europa(Cars Transports Inc).
Cu aceasta companie,dumneavoastra puteti proba atv-ul inainte de a-l cumpara..
VOI FACE O PROCURA PE NUMELE UNUI AGENT DE LA ACEASTA COMPANIE IAR EL SE VA OCUPA DE TOATE ACTELE(CU DREPT DE SEMNATURA).
Impreuna cu acest agent puteti merge la un mecanic si sa il bagati pe un tester ca sa vedeti km reali si starea Atv-ului.Se accepta orice test.
Cum se face:
Dupa ce imi dati numele si adresa dumneavoastra eu duc Atv-ul la companie.Compania verifica toate actele la politie inainte de a face contractul pentru a vedea daca totul este in regula.
Dupa aceasta verificare si daca nu exista nici o problema compania ia legatura cu dumneavoastra,apoi se face transportul.
Daca atv-ul nu o sa va placa,compania mi-l va returna,urmand ca eu sa platesc si acest transport pentru returnare.
De accea va rog sa va ganditi bine inainte.Atv-ul este asa cum va spun si nu am nimic de ascuns.
Daca sunteti interesat,va rog sa completati si sa imi trimiteti urmatoarele date pentru ca eu sa iau legatura cu compania:
Nume :
Prenume :
Adresa :
Oras si Judet :
Numar telefon :
Imediat ce am aceste date eu voi merge la companie si voi lasa Atv-ul in custodia lor.Apoi ei va vor contacta cu mai multe detalii.
Transportul este inclus in pret.

O zi buna si astept un raspuns.

Detalii atv:

Marca: POLARIS Model: SPORTSMAN 850 XP 4X4 Motor: 850 cc
Culoare: Portocaliu KM: 300 AN: 2009

Asta e raspunsul PRIMAR!!!Suna nemaipomenit nu??Apoi vine cu cererea de avans prin WESTERN care e tzeapa TZEPELOR prin clonarea Cars Transports Inc care este reala dar voi nu corespondati,nu vorbiti,si nu platiti acestei companii...........dar ajunge.La VL se dau nu se iau tepe.
TOT CE E PE BIKE SHOP CU ADRESE HOTMAIL SI PE OKAZII CU LICITATII FFF MICI pe utilaje 2008-2009 sunt teapa.E acelasi tip.IP

This post has been edited by mark: 15 October 2009 - 10:03 PM

ich trink tzuika und zaibar!ich bien ein oltenicher!
0

#8 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 15 October 2009 - 10:30 PM

CITAT(mark @ Oct 15 2009, 10:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ok.Astept raspunsul dvs
Date: Wed, 23 Sep 2009 14:48:05 +0300
Subject: Re: POLARIS SPORTSMAN 850 XP 4X4
From: xxxxxxxxxxxxxxxxxx
To: constantinlmanolache@hotmail.com

Buna ziua,

Doar azi am observat ca in casuta Spam am cateva e-mail-uri si l-am observat si pe al dvs.Momentan sunt la birou dar dupa ora 20 voi analiza oferta dvs ma voi gandi si va voi da un raspuns concret.
Cu respect,
MARK

2009/9/21 Manolache Constantin Laurentiu <constantinlmanolache@hotmail.com>

Buna ziua,

Numele meu este Manolache Constantin Laurentiu.
Pretul final este 2600 Euro. Atv-ul este in Anglia.
Lucrez la o companie din Anglia si pe langa munca mai cumpar si vand motoare si scutere si atv-uri.
Atv-ul este castigat la licitatie printr-o firma a unui prieten de aici.Atv-ul este neinmatriculat dar se inmatriculeaza fara probleme in Romania.Mi se pare ca nu este nici o taxa de inmatriculare la atv-uri.Toate documentele sunt in regula.Atv-ul este perfect,nu a fost lovit niciodata.

Deoarece eu lucrez si nu pot pleca,voi trimite Atv-ul cu o companie de transport masini si motoare in toata Europa(Cars Transports Inc).
Cu aceasta companie,dumneavoastra puteti proba atv-ul inainte de a-l cumpara..
VOI FACE O PROCURA PE NUMELE UNUI AGENT DE LA ACEASTA COMPANIE IAR EL SE VA OCUPA DE TOATE ACTELE(CU DREPT DE SEMNATURA).
Impreuna cu acest agent puteti merge la un mecanic si sa il bagati pe un tester ca sa vedeti km reali si starea Atv-ului.Se accepta orice test.
Cum se face:
Dupa ce imi dati numele si adresa dumneavoastra eu duc Atv-ul la companie.Compania verifica toate actele la politie inainte de a face contractul pentru a vedea daca totul este in regula.
Dupa aceasta verificare si daca nu exista nici o problema compania ia legatura cu dumneavoastra,apoi se face transportul.
Daca atv-ul nu o sa va placa,compania mi-l va returna,urmand ca eu sa platesc si acest transport pentru returnare.
De accea va rog sa va ganditi bine inainte.Atv-ul este asa cum va spun si nu am nimic de ascuns.
Daca sunteti interesat,va rog sa completati si sa imi trimiteti urmatoarele date pentru ca eu sa iau legatura cu compania:
Nume :
Prenume :
Adresa :
Oras si Judet :
Numar telefon :
Imediat ce am aceste date eu voi merge la companie si voi lasa Atv-ul in custodia lor.Apoi ei va vor contacta cu mai multe detalii.

Detalii atv:

Marca: POLARIS Model: SPORTSMAN 850 XP 4X4 Motor: 850 cc
Culoare: Portocaliu KM: 300 AN: 2009

Asta e raspunsul PRIMAR!!!Suna nemaipomenit nu??Apoi vine cu cererea de avans prin WESTERN care e tzeapa TZEPELOR prin clonarea Cars Transports Inc care este reala dar voi nu corespondati,nu vorbiti,si nu platiti acestei companii...........dar ajunge.La VL se dau nu se iau tepe.
TOT CE E PE BIKE SHOP CU ADRESE HOTMAIL SI PE OKAZII CU LICITATII FFF MICI pe utilaje 2008-2009 sunt teapa.E acelasi tip.IP
exactly, Mark, acelasi mail a primit si pretenu , identic si la fel! wink.gif
Deci e bine ca am deschs aceasta discutie cu individu!
Daca ati observat pe atv-de-vanzare.ro si bikeshop acum este altul cu atvforsaleman@hotmail parca, si acel om pare ciudat mai ales la preturi! cred ca e tot dela!
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
0

#9 User is offline   dacian 

• Super ATV-ist
  • View gallery

Posted 16 October 2009 - 09:46 AM

sunt convins ca are si clienti
0

#10 User is offline   richelieu 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 16 October 2009 - 10:10 AM

Aceeasi teapa se incearca si la masini...
0

#11 User is offline   cristirenault 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:motorsport
  • Model ATV:turbo

Posted 16 October 2009 - 11:48 AM

Pentru faptul ca mi-am luat o semi-teapa, nu eu ci un prieten de-al meu, o sa incerc sa va dau cateva sfaturi, atat cat ma pricep si eu.

Uitati-va la jocuri de directie, cum stau rotile, la cadru si portbagaje sa nu fi fost sudate, revopsite, reparate intr-un fel sau altul. La plastice la fel, daca vedeti suruburi schimbate, plastice decolorate, albite. Verificati functionalitatea atv-ului din toate punctele de vedere.
Trageti cu mana de planetare sa nu aiba joc mare... scurgeri de ulei, etc.

Nu de alta, dar rareori o sa intalniti un atv care chiar sa corespunda cu ceea ce zice vanzatorul.

Suzuki KingQuad 750AXi
0

#12 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 14 November 2009 - 10:03 PM

salutare dragi colegi!
Iar au aparut acei oameni Falsi care vand atv-uri la preturi de 1200-1500euro si SxS la 2500-3000euro..
acestia din pacate nu posteaza pe atv-de-vanzare ci pe bikeshop.ro!
Cum sunt eu curios biggrin.gif si imi place sa mai aflu raspunsuri deastea false tongue.gif am trimes un mail cerand informatii pt. RZR si pt.Outlaw apoi am specificat ca sunt foarte interesat de ambele(va dati seama ca daca erau anunturi adevarate, si preturile alea, chiar m-ar fi interesat wink.gif ) si am cerut sa le pot vedea, daca e m-ar interesa si mai multe detalii si de grizzly 700 EPS roflol.gif ( am scris in mail)
Am trimes mailul si nici acum nu mi-a raspuns Taifas
sa vedem ce mesaj voi primi de la individ. oricum anunturile sunt false!
Pt. a ajuta pe colegii nostri mai noi in acest SPORT, postez mai jos anunturile!(ca sa nu creada ca sunt adevarate)
Anunturile sunt:
http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...008-248629.html
http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...007-248632.html
http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...008-248634.html
http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...009-248627.html
Bafta tuturor!

0

#13 User is offline   cortez222 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:outlander 800 max ltd

Posted 15 November 2009 - 01:27 PM

mersi tam ,chiar ma gandeam sa trimit un mail la ION acasa.
0

#14 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 17 November 2009 - 09:24 PM

CITAT(cortez222 @ Nov 15 2009, 01:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
mersi tam ,chiar ma gandeam sa trimit un mail la ION acasa.

mno n-ai pt. ce ! numai ca Ion al nostru mi-a si raspuns ! roflol.gif
Buna ziua,
Imi cer scuze pentru intarziere dar nu am avut timp sa intru...Am avut probleme la locul de munca si nu am putut raspunde....Daca va mai intereseaza ATV-ul va rog sa imi spuneti...Momentan nu am vandut nimic....Specificati modelul va rog....Pe care il doriti Polaris 525 S sau care dintre ele?????
Imi cer scuze dar sincer nu am avut ce face...Astept raspuns...
O zi buna ION......
apoi i-am mai trimes unmesaj sa vad ce zice! laugh.gif

0

#15 User is offline   cortez222 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:outlander 800 max ltd

Posted 18 November 2009 - 02:06 PM

fii atent ce mi-a scris mie
ASTA AM TRIMIS EU:

Trimite-mi si mie te rog mai multe poze de la rzr pe care il ai,si nu numai,si poate imi spui daca preturile pe care le ai sunt sau nu cu tva,poate imi lasi si mie un nr de tel.
Marian Sabo
ASTA MI-A TRIMIS EL:
Buna ziua,
Imi cer scuze pentru intarziere dar nu am avut timp sa intru...Am avut probleme la locul de munca si nu am putut raspunde....Daca va mai intereseaza ATV-ul va rog sa imi spuneti...Momentan nu am vandut nimic....
Imi cer scuze dar sincer nu am avut ce face...Astept raspuns...
O zi buna ION......
CE TEPARIIIIIII BA BAIATULE
0

#16 User is offline   ADY31 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:POLARIS / KQ 750 AXI

Posted 18 November 2009 - 09:05 PM

aceiasi treaba si la mine exact cuvant cu cuvant. parerea mea e ca sunt si care cad in plasa ca altfel nu ar mai posta aiurea. asta e romania. ca si paranteza vreau sa spun ca pe mobile.de parca mai demult am vrut sa iau un atv din germania si neamtul a zis ca il trimite in tara il probez 10 zile daca imi place il achit iar daca nu il trimit innapoi pe cheltuiala mea. asta nu mai stiu ce sa zic dupa ce am scris de 5 ori ca sunt din romania dar a fost super increzator
0

#17 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 18 November 2009 - 11:11 PM

asta e, aceleasi vorbe! eu astept si al doilea raspuns! wink.gif sa vedem ce invente!
revin cand imi va raspunde, poate se lasa de serviciu:))
0

#18 User is offline   ADY31 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 19 November 2009 - 07:31 PM

ultimul email. Buna ziua,

Numele meu este Betiu Irina Dinela.
Pretul final este 1500 Euro. ATV-ul este in Anglia.
Deoarece afacerea de care ma pucasem nu a mai mers,a trebuit sa plec din tara si sa ma angajez.Acum lucrez la o companie din Anglia si pe langa munca mai cumpar si vand Atv-uri si scutere.
Atv-ul este castigat la licitatie printr-o firma a unui prieten de aici.Atv-ul este neinmatriculat dar se inmatriculeaza fara probleme in Romania.Mi se pare ca nu este nici o taxa de inmatriculare la motoare.Toate documentele sunt in regula.Atv-ul este perfect,nu a fost lovit niciodata.

Deoarece eu lucrez si nu pot pleca,voi trimite motorul cu o companie de transport masini si motoare in toata Europa(Cars Transport Inc.).
Cu aceasta companie,dumneavoastra puteti proba Atv-ul inainte de a-l cumpara..
Cum se face:
Daca Atv-ul nu o sa va placa,compania imi va returna Atv-ul,urmand ca eu sa platesc si acest transport pentru returnare.
Nume :
Prenume :
Adresa :
Oras si Judet :
Numar telefon :

0

#19 User is offline   ADY31 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 20 November 2009 - 04:52 PM

iar a scris ,,Nu am la cine sa il trimit.Il trimit numai la adresa clientului cu plata la destinatie.
Daca sunteti interesat imi trimiteti datele unde sa trimit atv-ul.

O seara buna,, ce sa fac ? ii dau o adresa la misto ?
0

#20 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Interests:NUMAI TAMPENII :)))
  • Model ATV:Suzuki KQ- verzuiu :))

Posted 20 November 2009 - 05:18 PM

ma gandeam eu ca sunt tepe la banii astia laugh.gif
0

Share this topic: