Iesirea de saptamana trecuta a fost super asa ca mai facem una , care vrea Sambata in fata la Cora Pantelimon la ora 12!
Page 1 of 1
Iesire pe langa Bucuresti Sambata 21.11.2009
Posted 19 November 2009 - 07:45 PM
Eu sunt colo la 11:40 sa imi fac curaj. probabilitate de prezenta 100%. Va astept in nr cat mai mare
. Aaaaa si poate de data asta mancam si noi un mic pe la branesti
.
== RESPECTUL SE CASTIGA, NU SE IMPUNE==
Posted 20 November 2009 - 04:56 PM
Imi pare rau dar eu nu mai pot veni, astazi mi-am facut atv frumos sa fie gata pt maine si am zis sa verific si eu uleiul ala ca trebuia sa ii fac schimbul acum 500 Km da am zis ca mai merge , cand scot joja asa umpic murdarita, o sterg o bag la loc o insurubez iar cand sa scot iar sa verific nici macar in varf nu se murdarise asa ca trebuie neaparat sa ii pun ulei si nu mai pot merge cu el asa. Ramane pe saptamana viitoare ! Imi cer scuze pt saptamana aceasta dar nu am ce sa fac....
Service ATV Bucuresti
Posted 21 November 2009 - 07:51 PM
== RESPECTUL SE CASTIGA, NU SE IMPUNE==
Posted 26 November 2009 - 10:52 AM
Trebuia sa va schimbati nr de telefon baeti ....ca era mult mai simplu ....Daca faceti ceva wek asta ma bag si io ....este gata linhaiul meu ....mai putin cardanul fata care este la rectificat ....Astept un semn ceva ....chiar nu am iesit pe ,partea asta a buc cu atv .....astept un semn
....NU TE CERTA CU PROSTUL , CA TE ADUCE LA NIVELUL LUI SI TE BATE CU EXPERIENTA.....
Posted 26 November 2009 - 11:17 AM
QUOTE (BuGsY @ Nov 26 2009, 10:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Trebuia sa va schimbati nr de telefon baeti ....ca era mult mai simplu ....Daca faceti ceva wek asta ma bag si io ....este gata linhaiul meu ....mai putin cardanul fata care este la rectificat ....Astept un semn ceva ....chiar nu am iesit pe ,partea asta a buc cu atv .....astept un semn
daca se face ceva duminica ma bag
Posted 27 November 2009 - 08:17 PM
Eu votez pentru o iesire de toata ziua, Duminica 29.11.2009.Adica intalnirea la ora 9.30 la Cora Pantelimon, de unde sa plecam spre Branesti pana dupa Belciugatele unde sunt super peisaje cu lacuri etc etc... Putem sa alergam toata ziua cat vrem si cum vrem.Ce spuneti va bagati? Propun sa ne auzim si la telefoane ca sa fim siguri ca nu ma/ne ducem degeaba la punctul de intalnire si nu vine nimeni... Nr. meu... 0722.35.95.02
Mai bine cu patru decat cu doua... ROTI !
Share this topic:
Page 1 of 1

Help