ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Bagam una mica wek asta pe langa bucuresti ? - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Bagam una mica wek asta pe langa bucuresti ?

#1 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Model ATV:Linhai Aniversary 4x4

Posted 26 November 2009 - 07:50 PM

Sal lume ...am terminat cu belele ......daca este cineva ce stie trasee ceva pe langa bucuresti si doreste sa iasa ....sa dea un semn ca vreau sa ies cu trocapiciul wekewndul asta dar de 1 singur este pe dosss...(partenerul de jaoca obezul are ceva planificat ) deci astept sa vad cine vrea sa iasa ......

This post has been edited by BuGsY: 26 November 2009 - 07:52 PM

....NU TE CERTA CU PROSTUL , CA TE ADUCE LA NIVELUL LUI SI TE BATE CU EXPERIENTA.....
0

#2 User is offline   cortez222 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:outlander 800 max ltd

Posted 27 November 2009 - 12:37 AM

CITAT(BuGsY @ Nov 26 2009, 07:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Sal lume ...am terminat cu belele ......daca este cineva ce stie trasee ceva pe langa bucuresti si doreste sa iasa ....sa dea un semn ca vreau sa ies cu trocapiciul wekewndul asta dar de 1 singur este pe dosss...(partenerul de jaoca obezul are ceva planificat ) deci astept sa vad cine vrea sa iasa ......

ce ar fi sa iti pastrezi fortele si sa vii pe 12.12 la un extrem adevarat
0

#3 User is offline   ASL 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Suzuki King Quad 750 AXI Black

Posted 27 November 2009 - 08:19 PM

Eu votez pentru o iesire de toata ziua, Duminica 29.11.2009.Adica intalnirea la ora 9.30 la Cora Pantelimon, de unde sa plecam spre Branesti pana dupa Belciugatele unde sunt super peisaje cu lacuri etc etc... Putem sa alergam toata ziua cat vrem si cum vrem.Ce spuneti va bagati? Propun sa ne auzim si la telefoane ca sa fim siguri ca nu ma/ne ducem degeaba la punctul de intalnire si nu vine nimeni... Nr. meu... 0722.35.95.02
Mai bine cu patru decat cu doua... ROTI !
0

#4 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 27 November 2009 - 08:33 PM

Io unu ma bag ca nu am mai iesit de ft mult timp si vreu sa vad cum ruleaza cu noile piese .....asl sa vedem cine mai apare pana maine ....si ne auzim la telefon ca am luat nr tau de telefon .....hai lume sa facem una mica ....pacat de vreama asta frumoasa ......
....NU TE CERTA CU PROSTUL , CA TE ADUCE LA NIVELUL LUI SI TE BATE CU EXPERIENTA.....
0

#5 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 28 November 2009 - 01:35 AM

Pana acum ce am reusit sa aciuez in seara asta pe mes .......ASL ...vine sigur ......Legionarul ...vine si el (trepaduhsul a zis ca iesi siguranta si el ..asta o stiu de joi).....maine mai vedem cine se mai anunta ..o sa ii sun io pe bombardierul .....varzaru .....Gaby .......sa speram ca ne mai adunam cativa sa fim multi sa fie frumos smile.gif).........toti ce doriti sa veniti ...a facut ochiosul un nou topic ....ne mutam acolo pt a stabili ce si cum
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users