ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: duminica 06.12.2009 iesim la stalpu - calugareni - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

duminica 06.12.2009 iesim la stalpu - calugareni Iesire de duminica ....

#1 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Model ATV:Linhai Aniversary 4x4

Posted 30 November 2009 - 09:19 PM

Cine doreste sa iasa la o mica plimbare ....Dealuri esteam .....Paduri esteam ....Baltoci esteam ...Aveam di toate smile.gif) Ghid va fi Obezul ..un bun cunoscator al zonelor ....(sa speram ca Nea Petre va reusi sa vina si el laugh.gif ) .....cine doreste sa iasa sa anunte .....io unu ies doar cu obezul daca nu sant si alti doritori .....(toata vara am rupt padurile alea cand am avut ocazia in 2 ) ....deci asteptam pe oricine ....nu ramane nimeni acolo indifernet de belele smile.gif dispunem de duba in caz de belele majore smile.gif) Arivderci

This post has been edited by BuGsY: 30 November 2009 - 09:23 PM

....NU TE CERTA CU PROSTUL , CA TE ADUCE LA NIVELUL LUI SI TE BATE CU EXPERIENTA.....
0

#2 User is offline   ochiosu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Interests:Computere , Atv si Nevastamea
  • Model ATV:DINLI DL-901

Posted 30 November 2009 - 09:48 PM

Da sunt acolo , dar anunta de acum locul si ora intalnirii, sa stie lumea!!
Service ATV Bucuresti
0

#3 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 30 November 2009 - 10:16 PM

Locul unde ne adunam pt a pleca va fi la Benzinaria Petrom de pe soseaua Alexandriei .....io unu zic ca ar fi bine ca la 9:00-9:30 sa incercam sa ne adunam sa plecam spre Obezul ....ca sa ne chinuim Trocapiciurile grav ....ca avem paduri si dealuri garla .....Acum in functie de ce decidem toti de comun acord ...stabilim pana sambata seara cum facem cu ora ..(probabil uni poate au treaba sau cine stie ce Spritzuri trag sambata) totusi io zic ca ar fi bine sa plecam cat mai devreme ....Arivederci
....NU TE CERTA CU PROSTUL , CA TE ADUCE LA NIVELUL LUI SI TE BATE CU EXPERIENTA.....
0

#4 User is offline   obezu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:linhai 300 2*4

Posted 01 December 2009 - 01:37 PM

hai ca sunt prezent sa vedem ce putem face tongue.gif
0

#5 User is offline   ochiosu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 03 December 2009 - 04:16 PM

Hai ca se apropie ziua de Duminica, apropo mergem sa votam pe atvuri ahahahahahahha!
Service ATV Bucuresti
0

#6 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 03 December 2009 - 08:08 PM

Vad ca se cam imbulzesc oameni sa iasa smile.gif) iar revenim Spe mii de atvuri si atvisti declarati in bucuresti si prin impejurimi .....si daca in 3-4 zile tot noi ne adunam este ok .....Ochiosule stai calm ...Obezul cunoaste bine zonele de la calugareni (o zona destul de grava pt atv ) Io unu anula sta am iesit de 3-4 ori cu Obezul pe acolo ..in 2 ..cine vrea sa iasa ok ....cine nu este treaba lor.....maine o sa dau niste telefoane ...cum am facut si sapt trecuta ...cine vrea sa vina ok ...cine nu ...treaba lor .....(maine ma duc sa pun cauciucele noi ..si sa pun troliul sa nu mai fie belele) ..Arivederci
0

#7 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 03 December 2009 - 10:28 PM

Avem 5.567 membrii inregistrati......bine ca sant membri smile.gif) ca vad ca este bataie la iesiri smile.gif) Obezule ...il avem pe Ochiosu si un amic cu o replica Linhai ...care vad ca ies mai mereu ..deci din 2 ne-ma facut 3 (aproape 4 ca baiatul cu replica inca nu sa anuntat).....ce cred ca o sa iesim wek de wek ...( am mai postat pe inca un forum ..care este in aceasi situatie ...lumea prefera sa iasa 1 data sau de 2 ori pe luna la munte si stop) ...io prefer pt moment sa ies saptamanal pe langa bucuresti 9ca aveam dealuri , paduri si baltoci)....cand o sa imi revin financiar poate ne bagam si noi la munte......Arivederci..(asl...Gaby...legionarul si Trepa ii sun maine)
0

#8 User is offline   ASL 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Suzuki King Quad 750 AXI Black

Posted 03 December 2009 - 11:01 PM

Salutare baieti !Ma bucur ca se revitalizeaza iesirile "pe langa Bucuresti"!La 06.12.2009, ora 9:30 sunt cu cafelutza calda si rezervorul plin la Petrom - Sos. Alexandriei
Daca apar modificari... aveti si id-ul meu si nr. de tel, merci !
Io Prezent 97% ! 99smoke.gif

This post has been edited by ASL: 03 December 2009 - 11:02 PM

Mai bine cu patru decat cu doua... ROTI !
0

#9 User is offline   obezu 

• Experimentat
  • PipPipPip

Posted 04 December 2009 - 07:06 AM

mergem baieti, dar sa va luati pachet de acasa ca acolo nu avem pe unde sa mancam si poate si un vin fiert la termos biggrin.gif
0

#10 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Interests:NUMAI TAMPENII :)))
  • Model ATV:Suzuki KQ- verzuiu :))

Posted 04 December 2009 - 01:50 PM

je nu ajunge sad.gif
0

#11 User is offline   ochiosu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 04 December 2009 - 04:55 PM

Numa maine nu-i poimaine!!!
Service ATV Bucuresti
0

#12 User is offline   obezu 

• Experimentat
  • PipPipPip

Posted 04 December 2009 - 07:54 PM

CITAT(ochiosu @ Dec 4 2009, 06:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Numa maine nu-i poimaine!!!

asa e, hai la tavaleala! tongue.gif
0

#13 User is offline   AlexOmSerios 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:bakus

Posted 04 December 2009 - 08:11 PM

CITAT(BuGsY @ Dec 3 2009, 10:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Avem 5.567 membrii inregistrati......bine ca sant membri smile.gif) ca vad ca este bataie la iesiri smile.gif) Obezule ...il avem pe Ochiosu si un amic cu o replica Linhai ...care vad ca ies mai mereu ..deci din 2 ne-ma facut 3 (aproape 4 ca baiatul cu replica inca nu sa anuntat).....ce cred ca o sa iesim wek de wek ...( am mai postat pe inca un forum ..care este in aceasi situatie ...lumea prefera sa iasa 1 data sau de 2 ori pe luna la munte si stop) ...io prefer pt moment sa ies saptamanal pe langa bucuresti 9ca aveam dealuri , paduri si baltoci)....cand o sa imi revin financiar poate ne bagam si noi la munte......Arivederci..(asl...Gaby...legionarul si Trepa ii sun maine)

inca nu mi-am anuntat iesirea....desi duminica trecuta am spus clar ca nu pot veni....numai ca stau ca pe ace wacko.gif cam am o treaba destul de importanta duminica, si totusi as lasa-o doar de dragul de a fi din nou calare alaturi de voi wub.gif asa ca am sa incerc s-o aman , pe treaba si am sa-l sun eu maine seara pe OCHIOSU sa vorbesc cu el in cazul in care pot veni, sad.gif imi pare rau ca nu pot da acum un raspuns dar nu vrau sa zic ca pot sa fac ceva daca nu stiu sigur ca o pot face.....rugati-va pt mine sa pot amana problema
== RESPECTUL SE CASTIGA, NU SE IMPUNE==
0

#14 User is offline   ochiosu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 04 December 2009 - 08:22 PM

Stim ca poti ! Avem incredere in tine!
Service ATV Bucuresti
0

#15 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 04 December 2009 - 09:01 PM

frumoasa brigada pana acum ......maine ii sun pe legionarul ...gaby ...bombardier ...and varzaru ....catos si paul o sa primeasca mesaj ca nu am nr lor de tel .....oricum varzaru cu bombardier si legionarul stiu sigur ca se pregatesc de munte peste 2 sapt ...oricum ii sun tongue.gif ...in orice caz ....obezul stie zona ...restul toti
ne stim de data trecuta si nu ne lasam la greu ...este bine totusi ca daca dne fereste se intimpal ceva la un trocapici ....Obezu stie ca sunam si vine duba smile.gif) sa dea domnu sa nu avem parte de nici cea mai mica peripetie .....Azi am pus cauciucele ....si am stat 2 h sa pun troliu la loc ..am luat distantiere pe morti masi ..si de la cutia ce pleaca comanda cu fir nu am reusit sa fac nimik ..am taiat cutia sa pun ghidajul ...si pana la urma am clacat ca am vrut sa ma pun cu ciocanul pe el smile.gif) maine ii dau de cap ...lipseste inca cardanul dar acum am cauciuce si troliu. ..poate mai apar amatori ca noi sa ne distram grav tongue.gif..Arivederci

This post has been edited by BuGsY: 04 December 2009 - 09:03 PM

0

#16 User is offline   ASL 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Suzuki King Quad 750 AXI Black

Posted 05 December 2009 - 02:51 PM

CITAT(obezu @ Dec 4 2009, 07:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>
mergem baieti, dar sa va luati pachet de acasa ca acolo nu avem pe unde sa mancam si poate si un vin fiert la termos biggrin.gif

Super tare, sa inteleg ca va fi o iesire mai lunga...Poate reusim sa ajungem pana la Dunare, te pricepi maestre pana acolo sa ne ghidezi?
Mai bine cu patru decat cu doua... ROTI !
0

#17 User is offline   ochiosu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 05 December 2009 - 03:30 PM

da poate ajungem la Bulgari !! laugh.gif
Service ATV Bucuresti
0

#18 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 05 December 2009 - 05:37 PM

Maine din cate am aflat vor fi prezenti urmatori ....Obezul ...Asl ...gaby ....Ochiosul ....je .....(replica linhai inca asteptam confirmarea ....(daca ai rezolvat cu amanarea) ....Varzarul ...legionarul si Bombardierul au zis pass ca se pregatesc pt munte next wek ....cine mai doreste sa vina ...Petromul de pe soseaua Alexandriei ...incepand cu ora 9:00 - 9:30 ....cine doreste este invitatul nostru ....(catos si paul acum le dau mesaj sa vedem ce zic )...Arivederci
0

#19 User is offline   obezu 

• Experimentat
  • PipPipPip

Posted 05 December 2009 - 07:23 PM

CITAT(ASL @ Dec 5 2009, 04:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(obezu @ Dec 4 2009, 07:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Super tare, sa inteleg ca va fi o iesire mai lunga...Poate reusim sa ajungem pana la Dunare, te pricepi maestre pana acolo sa ne ghidezi?

am fost pana la dunare dar pe arges, din cate stiu eu neajlovul se varsa si el in arges undeva mai jos de lacul comana, pe neajlov am fost doar pana la calugareni, am invatat si eu din traseu ce am putut de la bunul nostru prieten petre, caruia trebuie sa ii dam o bere sau un vin fiert, dupa caz drink.gif multumesc petrica
0

#20 User is offline   AlexOmSerios 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:bakus

Posted 05 December 2009 - 10:21 PM

baldy.gif baldy.gif baldy.gif imi pare rau dar nu pot venii, dar sper ca duminica viitoare sa-i dati repeat
== RESPECTUL SE CASTIGA, NU SE IMPUNE==
0

Share this topic:

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users