ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Cine se baga la o plimbare pana la cota 2000???? - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Cine se baga la o plimbare pana la cota 2000????

#1 User is offline   Pesso 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Model ATV:Linhai Worker 4x4

Posted 11 December 2009 - 02:39 PM

Este cineva interesat pentru maine o mica expeditie pana la cota 2000?? biggrin.gif Astept raspuns de la cei interesati!
Cine n-are troliu sa-si cumpere!!!!
0

#2 User is offline   BigBear 

• Incepator
  • Pip
  • Interests:Plimbari cu ATV-ul, Scuterul, Bicicleta, plimbari in magnifica natura a Patriei noastre! :)
  • Model ATV:TGB BLADE LE 425

Posted 21 November 2010 - 06:05 PM

View PostPesso, on 11 December 2009 - 02:39 PM, said:

Este cineva interesat pentru maine o mica expeditie pana la cota 2000?? Posted Image Astept raspuns de la cei interesati!

Eu sunt interesat sa merg la inceputul lunii Ianuarie 2011, nu neaparat la cota 2000, oriunde in alta parte, munte si zapada sa fie...
Astept ca cei mai "veterani" ai acestui forum sa intervina si sa organizeze o iesire la inceput de an, fiind mai in masura sa sugereze trasee si locuri frumoase....de vizitat/plimbat , intalnire la care putem sa ne "lipim" si noi astia mai incepatori...sau mai noi pe forum.
Daca deja se organizeaza ceva de genul,dar offline, va rog sa ma contactati si pe mine pe telefon dupa 22 Dec, cand voi ajunge in tara...
Pana atunci, multumesc anticipat, mult noroc si sa auzim de bine!
Sanatate si cati mai multi Km fara incidente!
0

#3 User is offline   richelieu 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 22 November 2010 - 10:40 AM

In ianuarie nu ajungi la cota 2000 cu atv-ul.
Zapada mare, suna a distractie dar....doar suna :). Nu te prea poti misca in zapada mare..si se termina repede distractia cand tragi de atv-uri sa le scoti din zapada de 1metru.
0

#4 User is offline   BigBear 

• Incepator
  • Pip
  • Interests:Plimbari cu ATV-ul, Scuterul, Bicicleta, plimbari in magnifica natura a Patriei noastre! :)
  • Model ATV:TGB BLADE LE 425

Posted 22 November 2010 - 07:49 PM

View Postrichelieu, on 22 November 2010 - 10:40 AM, said:

In ianuarie nu ajungi la cota 2000 cu atv-ul.
Zapada mare, suna a distractie dar....doar suna :). Nu te prea poti misca in zapada mare..si se termina repede distractia cand tragi de atv-uri sa le scoti din zapada de 1metru.

Iti inteleg punctul de vedere...dar din cate am inteles sunt si trasee practicabile si asta fiindca sunt deszapezite pentru a se putea ajunge..de exemplu la Babele? Vorbesc din auzite, am un prieten care a spus ca a ajuns iarna la babele....cu un quad Kawasaki...
Si unde pui ca poate iarna e mai.."blanda"..?
Eu tot sper ca apar si cei care stiu trasee practicabile......
Sanatate si cati mai multi Km fara incidente!
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users