Desi majoritatea detineti atv-uri, iar cei ma neexperimentati detin quaduri china, 5% din noi sau poate mai multi detinem quaduri mai bunisoare de tip Ready-to-race!
Eu merg pe un Kawasaki KFX450R de aprox.5 luni, sunt foarte multumit de el, injectia isi face foarte bine treaba, tin sa mentionez, pt. cei ce inca nu stiu ca bestia asta mica are un avantaj fata de restul quadurilor de 450 deoarece are si marsarier! Imi place foarte mult, se duscurca binisor si pe zapada, chiar daca uneori mai trage la sant dar
Mi-am schimbat total parerea despre Kawasaki din momentul in care l-am achizionat, merge foarte bine, e foarte fiabil, un demaraj foarte bun, intr-un cuvant este > Super!
Mai am si un SMC 250BLAST cu care mi-am inceput activitatea in lumea atv/quad, si acela m-a purtat peste tot timp de 2 ani si ceva, iar acum e randul lu KFX sa ma poarte!
Sper ca va plac Quadurile mele, stiu sunt mici ca dimensiuni in comfaratie cu bombele si kingurile voastrea,dar mie imi plac!
Deja am intrat in Upgrade , iar saptamana viitoare sper sa termin o parte din exterior!

Help
This is a poll-only topic