ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: KAWASAKI KFX450R - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This is a poll-only topic

KAWASAKI KFX450R ~~Let the good times roll.~~

Poll: QUADURILE DE LA KAWASAKI

Va plac bestiile de la KAWASAKI???

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#1 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Model ATV:KFX 450R si TRX250E

Posted 22 December 2009 - 11:16 PM

Salutare tututor, desi nu vroiam sa ma dau mare, am vazut ca toata lumea isi prezinta propria bestie laugh.gif
Desi majoritatea detineti atv-uri, iar cei ma neexperimentati detin quaduri china, 5% din noi sau poate mai multi detinem quaduri mai bunisoare de tip Ready-to-race!
Eu merg pe un Kawasaki KFX450R de aprox.5 luni, sunt foarte multumit de el, injectia isi face foarte bine treaba, tin sa mentionez, pt. cei ce inca nu stiu ca bestia asta mica are un avantaj fata de restul quadurilor de 450 deoarece are si marsarier! Imi place foarte mult, se duscurca binisor si pe zapada, chiar daca uneori mai trage la sant dar wink.gif
Mi-am schimbat total parerea despre Kawasaki din momentul in care l-am achizionat, merge foarte bine, e foarte fiabil, un demaraj foarte bun, intr-un cuvant este > Super!
Mai am si un SMC 250BLAST cu care mi-am inceput activitatea in lumea atv/quad, si acela m-a purtat peste tot timp de 2 ani si ceva, iar acum e randul lu KFX sa ma poarte!
Sper ca va plac Quadurile mele, stiu sunt mici ca dimensiuni in comfaratie cu bombele si kingurile voastrea,dar mie imi plac! laugh.gif wink.gif
Deja am intrat in Upgrade , iar saptamana viitoare sper sa termin o parte din exterior! tongue.gif
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This is a poll-only topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users