Pai le cam intrece si daca vrei filme pe youtube ai sa gasesti tone. Plus ca nu numarul filmelor pe youtube arata care e cel mai vandut atv.
Intra pe nyrocatv.com si citeste pe acolo si ai sa vezi care sunt cele mai populare si de ce, ce plusuri si minusuri are fiecare, etc.
Apoi, nici numarul de atv-uri vandute nu reprezinta garantia ca acel
atv e cel mai bun.
Din punctul meu de vedere toate atv-urile de firma sunt bune si fiecare vine cu plusurile si minusurile lui iar viitorul utilizator stie ce e cel mai bine pentru el si isi cumpara in consecinta.
Ce vreau eu sa iti spun. Nu mai spune ca x e cel mai bun si restul sucks ca nu ai dreptate.
In acelasi timp, poti sa ai si Linhai, distractia e aceeasi si spiritul
atv conteaza.
Ai dreptate toate au plusuri si minusuri si nu stii care e mai bun, spiritul atv: eu ma dau singur de nebun pt. ca in oras sunt max. 10atvuri toate, doar un 4x4
linhai worker! spiritul il simt din plin si ma bucur de el, pt. mine spiritul e atunci cand merg indelung o zi, invat noi tehnici si apoi le pun in aplicare!imi place mult sa ma dau cu quadul si m-as da non-stop daca as putea
Cat despre KQ mie numi place dintr-un motiv : e prea popular in romania! si altul ca numi plac designul spatelui si a lateralei! nu vreau sa va suparati pe mine, nu pot sa-l fac prot, sau urat sau altfel, dar mie unu, nu face parte din lista mea de preferinte!
Tu vindeai un KAWA BF750i?
Cat despre celelalte marci la aspect motor si toate prefer 850XPTouring, 800 Touring, Bomba 800R Renegade, Bomba 800R outlander max XXC, si GRIZZLY 700 EPS asta la
atv cu care nu am avut ocazia sa merg 100km cu unu.
La quad v-am zis nu stiu ce preferati voi dar eu prefer: la gama 450 : KAWA,POLARIS sau SUZU la 505:SXu iar la 525:POLARIS OUTLAW525IRS
Am ales gama 450-525 pt. ca e cea mai tare din punct de vedre tehnic (motor si toate) si pt. ca e Ready-To-Race!, cu raptoru chiar daca ai 700cc nu faci yfzul decat pe drumuri montane,forestiere in rest YFZ il face peste tot(zapada,quadcross,sosea, drum de camp,macadam) (YFZ si raptor am scris despre ele ca Exemplu)
Intradevar, eu am experienta la quaduri si voi la
ATV deci nu ar trebui sa zic ca ala e cel mai bun
ATV s.a.m.d. , dar asta este parerea personala, adunata in acesti cativa ani! La fel si cei care nu aveti quaduri ati spune ca ala, ala , ala e cel mai tare Quad, chiar daca nu este adevarat, asta e parerea voastra personala si nu vi-o poate schimba nimeni decat un drive test comparativ!
eu ma uit mai mult pe atvriders.com pe www.kfx450hq.com , grizzlyforum.com, polarisforum.com kwasakiforumhq.com si altele la grizzly forum e un baiat roman care are cont si pe celalalt forum roman, la kawa sunt eu si poate si altii dar trebuie cautati, pe forumurile astea am gasit informatii cum sa faci sa schimbi tot din motor , de ce camele de la KX sunt mai bune ca cele de pe KFX etc..
Intrati si voi este si KQforum si descoperiti multe!