ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: KAWASAKI KFX450R - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

KAWASAKI KFX450R ~~Let the good times roll.~~

#21 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Model ATV:KFX 450R si TRX250E

Posted 15 January 2010 - 07:22 PM

Nimanui nui place KAWA meu sad.gif sad.gif
Foto UPGRADE wink.gif

tin sa multumesc lui alex de la Powersports brasov(www.powersports.ro sau www.pieselinhai.ro) si tin sa v-ll recomand cu caldura, plus ca XRW are bullbar mare pt. RENEGADE! laugh.gif
ce parere aveti de XRW?
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
0

#22 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 15 January 2010 - 07:23 PM

Nimanui nui place KAWA meu sad.gif sad.gif
Foto UPGRADE wink.gif

tin sa multumesc lui alex de la Powersports brasov(www.powersports.ro sau www.pieselinhai.ro) si tin sa v-ll recomand cu caldura, plus ca XRW are bullbar mare pt. RENEGADE! laugh.gif
ce parere aveti de XRW?

Attached thumbnail(s)

• Attached Image: SP_A0567.jpg
  • Attached Image: SP_A0569.jpg
  • Attached Image: SP_A0561.jpg
  • Attached Image: SP_A0570.jpg
  • Attached Image: SP_A0572.jpg
  • Attached Image: SP_A0573.jpg
  • Attached Image: SP_A0557.jpg
  • Attached Image: SP_A0556.jpg
  • Attached Image: SP_A0559.jpg
  • Attached Image: SP_A0558.jpg

08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
0

#23 User is offline   bondaru 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:adly 300 sentinel

Posted 15 January 2010 - 08:29 PM

e frumos.... dar nu l-am vazut niciodata si asta in conditiile in care trec zilnic pe langa benzinaria ta ... intrebarea mea unde il tii ascuns? sad.gif
0

#24 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 15 January 2010 - 09:22 PM

CITAT(bondaru @ Jan 15 2010, 08:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
e frumos.... dar nu l-am vazut niciodata si asta in conditiile in care trec zilnic pe langa benzinaria ta ... intrebarea mea unde il tii ascuns? sad.gif

mmm culmea, nu te cunosc, vreo 2 saptamani nu am fost de la 1 ianuarie(am fost racit si veneam fara) maine sunt acolo toata ziua cu el, si daca zapada asta care vad ca se aseaza o tine tot asa ma dau la maxim pe zapada maine si poimaine, apoi daca nu mai ninges-ar putea sa fiu in padure duminica!
Da sunt la peco, ma gasesti acolo mai ales weekendurile!
Te astept! esti din ramnic? il tin acasa, pe prima strada mai incolo stau,azi dimineatza am iesit echipat cu el wink.gif acoalea am facut si pozele.! ai un id de messenger? sa vorbim?
0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users