borna care reprezinta altitudinea de 1750mutilajul unui cioban din zonarelaxarea de pe varful leaotacabana leaotaintre dobresti si brateiuna dintre turmele de oi de pe masivul leaotacel cu fes negru-proprietarul vehicululuimasa de la 1750mmitsubishigramada de pietre s-a format din initiativa parapantistilor si a alpinistilor,cine vine pentru prima data acolo adauga o piatra urma de urs
Page 1 of 1
poze facute vara trecuta
Posted 02 January 2010 - 06:54 PM
CITAT(bri @ Jan 2 2010, 01:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
foarte frumos bafta si la multi ani
multumesc asemenea
Posted 02 January 2010 - 08:07 PM
este o zona tare frumoasa, am facut acest traseu pe toamna impreuna cu sotia, la primavara cand se face vremea frumoasa voi veni din nou poate aranjam si ne vedem pe acolo, daca voi putea am sa pun si niste poze desi nu sunt foarte clare LA MULTI ANI ! si multe trasee frumoase
Posted 03 January 2010 - 03:15 PM
CITAT(obezu @ Jan 2 2010, 08:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
este o zona tare frumoasa, am facut acest traseu pe toamna impreuna cu sotia, la primavara cand se face vremea frumoasa voi veni din nou poate aranjam si ne vedem pe acolo, daca voi putea am sa pun si niste poze desi nu sunt foarte clare LA MULTI ANI ! si multe trasee frumoase
cand ai de gand sa urci pe leaota dai un semn
Posted 04 January 2010 - 09:56 PM
CITAT(kojack @ Jan 3 2010, 05:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(obezu @ Jan 2 2010, 08:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
cand ai de gand sa urci pe leaota dai un semn
in primavara ne vedem sigur ca e tare frumoasa zona si cateva poze care nu sunt chiar grozave
Posted 08 January 2010 - 02:05 AM
intr-adevar zona e super...............oricum avem o tara frumoasa, pacat ca ne batem joc de ea.
Posted 29 March 2012 - 03:51 PM
Faine pozele
www.ATVisti.ro
Primãvarããããããããããã:x
Vând Bicicletă RAWI BIKE
Profilul meu de FakeBook
Primãvarããããããããããã:x
Vând Bicicletă RAWI BIKE
Profilul meu de FakeBook
Share this topic:
Page 1 of 1

Help