La Multi ani ..multa sanatate si fericire pe 2010 voua si fam voastre si un an nou plin de fericire si impliniri ......Luni cine se baga la o noroiala este asteptat cu mare placerer sa isi faca anuntata prezenta .....din ce am vb pana acum santem 4 bucati (din telefon si mesenger) ...acum ramane de vazut cine se mai anunta .... ...Plecarea va avea loc de la Petromul de pe sos Alexandriei ....stabilim ora de comun acord ....Arivederci
Page 1 of 1
04-01-2010 iesire Neajlov-calugareni-stalpu
Posted 02 January 2010 - 08:22 PM
....NU TE CERTA CU PROSTUL , CA TE ADUCE LA NIVELUL LUI SI TE BATE CU EXPERIENTA.....
Posted 03 January 2010 - 04:45 PM
dupa cum vad ca nu se anunta nimeni ..cred ca nici maine nu iesim ..ca nu prea vad pe nimeni sa isi anunte prezenta ..Io unu ma bag daca doriti sa mai iesim ...astept semn de la cei ce ati zis ca iesim ..Arivederci
....NU TE CERTA CU PROSTUL , CA TE ADUCE LA NIVELUL LUI SI TE BATE CU EXPERIENTA.....
Posted 03 January 2010 - 09:19 PM
nu am cum sa ajung , dar celor care merg le doresc sa nu aibe parte de incidente neplacute , pe cai baieti
When i was born , Devil said :" Ohhhh shit !!! Competition...."
“I Don’t Need Sex. The Government Fucks Me Every Day.”
“I Don’t Need Sex. The Government Fucks Me Every Day.”
Posted 03 January 2010 - 10:43 PM
Am vb cu Asl ...si valy ....o lasam pe duminica ca in 3 este oarecum pe dos ....Poate tragem duminica una grava
....Alexei dupa cum a postat mai devreme nu poate ajunge din mici probleme iscate zilele trecute ....AlexOmserios ..are treaba si el maine diminteaza ...deci ramane sa ne auzim ..Obezul munceste ...ochiosul este La hibernare ....fuge de vremea cu multe averse ...gaby este la munca ..si tot asa
...poate tragem una duminica .....Valy ...cunoaste ft bine zona argesului .....trebe sa exploram si noi mai mult pe acolo ...daca nu mergem pe NEajlov ....sa vedem cine se anunta pt duminica ....arivederci
Share this topic:
Page 1 of 1

Help