Salut tuturor,
Deci, pe 30 ( adica sambata ) se pleaca la COMARNIC.
Am citi mai sus si am vazut si filmele ( foarte faina iesirea trecuta), insa am urmatoarele nelamuriri si cred ca nu numai eu

:
1. plecarea este sambata dimineata la prima ora ( 7.00 - 7.30 ). se pleaca in grup sau fiecare cum poate si cand poate iar punctul de intalnire este undeva acolo ?
2. de
cazare s-a ocupat cineva ? mergem la o anumita pensiune sau iarasi e pe cont propriu, fiecare isi gaseste singur ?
3. din filme am vazut si
linhai printre atv-uri. eu merg la revizie cu el saptamana asta sa ma simt mai in siguranta

))
4. vremea va fi relativ buna. fata de uichendul tocmai trecut, temperatura se va apropia de 0 grade si chiar cu +, cel putin pentru bucuresti - deci va fi mai bine pentru noi, insa multa noroiala
5. tot legat de vreme: a nins mult si nu cred ca se va putea merge chiar ca data trecuta. probabil va fi mai mult plimbare, ceva mai soft ( cred ) ???
6. eu vin musai si cu cristina. mai merge cineva insotit ? din punct de vedere al traseului, am vazut ca de cele mai multe ori se opreste in locurile greu de trecut si se coboara de pe atv-uri. asta inseamna ca pasagerul nu afecteaza prea mult. apoi cristina e oki si cu noroiala si cu frigul ( + ca a invatat sa isi puna singura beeeep-uri daca e nevoie

)) )
Cine stie mai multe si poate da raspunsuri la intrebarile de mai sus, rog sa scrie si pentru mine si pentru altii care citesc si ar vrea si ei sa mearga.
PS: ce bine ca e abia luni. mai este putin pana in uichend !