Neajlov - calugareni Duminica 10-01-2010 Ieisire de duminica
Posted 05 January 2010 - 10:37 PM
Posted 05 January 2010 - 11:11 PM
Posted 05 January 2010 - 11:23 PM
Posted 05 January 2010 - 11:25 PM
Posted 05 January 2010 - 11:28 PM
“I Don’t Need Sex. The Government Fucks Me Every Day.”
Posted 05 January 2010 - 11:30 PM
Posted 05 January 2010 - 11:33 PM
scriu aici prima data si pls ajutor
maine as vrea sa merg sa imi iau si eu atv. nu am mai mers niciodata pana acum pe asa ceva.
tot citind pe acest forum, am cateva intrebari:
1. in ture de acest gen ( relativ scurte) se merge cu atv pe remorca? daca da, unde si cum se lasa masinile ?
2. nu am vazut poze unde sa fie si pasager pe atv. de obicei nu exista pasageri ?
3. daca pana duminica invat sa merg cu atv pe sosea, pot face fata la o iesite ca asta ?
NOTA: nu stiu daca ajuta, insa am categoria B si am si A de 4 ani ( poate exmerienta de moto conteaza la ceva)
multumesc anticipat si sper sa ne si vedem
Posted 05 January 2010 - 11:34 PM
Posted 05 January 2010 - 11:39 PM
maine as vrea sa merg sa imi iau si eu atv. nu am mai mers niciodata pana acum pe asa ceva.
1. in ture de acest gen ( relativ scurte) se merge cu atv pe remorca? daca da, unde si cum se lasa masinile ?
2. nu am vazut poze unde sa fie si pasager pe atv. de obicei nu exista pasageri ?
3. daca pana duminica invat sa merg cu atv pe sosea, pot face fata la o iesite ca asta ?
NOTA: nu stiu daca ajuta, insa am categoria B si am si A de 4 ani ( poate exmerienta de moto conteaza la ceva)
..1.pe langa bucuresti ...iesim fara remorci (nu detin remorca cativa din cei ce tot iesim prin bucuresti)...(cu cateva mici exceptii ..ce le aduc pe remorca ..lasa masina si remorca la amici prin apropiere )...2 pasageri nu prea se poarta ca daca nu le cam are pasagerul il pierzi ft repede cand incepi sa te dai la atv....avem un caz ...Ochiosul ce iese cu pasager mai mereu dar au cam 2500 de km impreuna pe atv....3 experienta o capeti mergand ..ca si cu bicicleta ...masina ...moto ....etc ....nu va fi problema daca doresti sa iesi cu noi ...ca de fel nimeni nu ramane abandonat .......cat despre experienta de moto si masina .....nu prea cred ca te ajuta cu cine stie ce ....atv este total diferit ...(asta este parerea mea) .....Arivederci
This post has been edited by BuGsY: 05 January 2010 - 11:40 PM
Posted 05 January 2010 - 11:40 PM
multumesc anticipat si sper sa ne si vedem :)Daca vi duminica nu-i nevoie sa vi cu atv-ul pe remorca ,poti veni pe el asa v-om veni toti
Posted 05 January 2010 - 11:45 PM
..1.pe langa bucuresti ...iesim fara remorci (nu detin remorca cativa din cei ce tot iesim prin bucuresti)...(cu cateva mici exceptii ..ce le aduc pe remorca ..lasa masina si remorca la amici prin apropiere )...2 pasageri nu prea se poarta ca daca nu le cam are pasagerul il pierzi ft repede cand incepi sa te dai la atv....avem un caz ...Ochiosul ce iese cu pasager mai mereu dar au cam 2500 de km impreuna pe atv....3 experienta o capeti mergand ..ca si cu bicicleta ...masina ...moto ....etc ....nu va fi problema daca doresti sa iesi cu noi ...ca de fel nimeni nu ramane abandonat .......cat despre experienta de moto si masina .....nu prea cred ca te ajuta cu cine stie ce ....atv este total diferit ...(asta este parerea mea) .....Arivederci
e bine sa vina pe el nu are unde lasa remorca si masina acolo
Posted 05 January 2010 - 11:47 PM
Posted 05 January 2010 - 11:47 PM
Ti-ai facut cardanul?
Posted 05 January 2010 - 11:51 PM
Posted 05 January 2010 - 11:51 PM
Da asa e Sorin sta ft departe dar cred ca o sa lase remorca la mine in curte si venim impreuna cu Varzaru poate si Cocean si cei doi prieteni ai mei, brigada mare pina la Petrom, si deacolo si mai mare
Posted 05 January 2010 - 11:54 PM
Nu-i problema ca te iau la sufa dar nu-ti platesc si spalatu costumului si al atv-ului,promit ca o sa reduc viteza de tractare doar ca sa-ti ia mai putin la spalat la Nufaru
Posted 05 January 2010 - 11:54 PM
sper sa reusesc maine sa ajung sa cumpar atv. mi-ar placea sa il inaugurez cat mai repede.
am citit mai sus de gratar. este la propriu sau dora gluma? trebuie pregatit ceva ?
voi urmari forumul sa vad ce se mai scrie. deocamdata sunt tare confuz, insa imi revin repede. abia astept sa vad cum e

Help