ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: dilema an fabricatie ATV Polaris - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

dilema an fabricatie ATV Polaris

#1 User is offline   woe 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Model ATV:Arctic Cat 400 H1

Posted 18 January 2010 - 10:36 PM

Salut,

am gasit o ocazie cu un atv Polaris Sportsman HO 500cmc sh. Nu are acte mai deloc. Probabil ca e de furat smile.gif, probabil din strainatate, ca omu are mai multe.

Cum aflu care e anul de fabricatie? Pe placuta de inmatriculare, langa VIN sau cum ii spune, e stantat si anul 2002. Asta e anul fabricatiei? Ca dupa design pare sa fie fabricat din 2006 incoace, si km afiseaza in mod electric2300 si ceva.

Rog nu sariti cu sfaturi "nu il lua, ca e furat sigur", intentionez sa il duc la RAR si sa cer sa imi deie negatie la inmatriculare, ca sa il pot inmatricula pe primarie si ca sa verifice si seriile in baza lor de date cu rable furate. Eventual sfaturi pertinente. N-o sa prea merg cu dansul pe autostrada, dar cateva sute de km pe asfalt din mii, probabil c-o sa faca.
0

#2 User is offline   dacian 

• Super ATV-ist
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:Linhai Worker 4x4

Posted 18 January 2010 - 10:50 PM

pune niste poze cu el sa ne dam si noi cu parerea . vezi ca anunta cineva 2 polaris furate de 500 cmc sa nu fie chiar alea smile.gif http://www.atvisti.ro/au-furat-2-atv-uri-P...2008-t4319.html

This post has been edited by dacian: 18 January 2010 - 10:51 PM

0

#3 User is offline   Atevezul 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Interests:Bricolaje,machete trenuri,excursii
  • Model ATV:Linhai Muddy 300 4x4

Posted 19 January 2010 - 07:35 AM

CITAT(woe @ Jan 18 2010, 10:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Salut,

am gasit o ocazie cu un atv Polaris Sportsman HO 500cmc sh. Nu are acte mai deloc. Probabil ca e de furat smile.gif, probabil din strainatate, ca omu are mai multe.

Cum aflu care e anul de fabricatie? Pe placuta de inmatriculare, langa VIN sau cum ii spune, e stantat si anul 2002. Asta e anul fabricatiei? Ca dupa design pare sa fie fabricat din 2006 incoace, si km afiseaza in mod electric2300 si ceva.

Rog nu sariti cu sfaturi "nu il lua, ca e furat sigur", intentionez sa il duc la RAR si sa cer sa imi deie negatie la inmatriculare, ca sa il pot inmatricula pe primarie si ca sa verifice si seriile in baza lor de date cu rable furate. Eventual sfaturi pertinente. N-o sa prea merg cu dansul pe autostrada, dar cateva sute de km pe asfalt din mii, probabil c-o sa faca.

Placuta poate fi din strainatate,atv-ul cine stie? Nu vreau sa fiu rau,cere-i amanunte(serii sasiu,etc) celui care a anuntat furtul( vezi link-ul lui Dacian),poate il ajuti si pe el si pe tine.Da-i PM!Si ideea cu RAR-ul e buna dar am vazut atatea "facaturi".Astept si eu sa vad ce o sa se intample.Bafta!
0

#4 User is offline   woe 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:Arctic Cat 400 H1

Posted 19 January 2010 - 10:13 PM

CITAT(Atevezul @ Jan 19 2010, 07:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Placuta poate fi din strainatate,atv-ul cine stie? Nu vreau sa fiu rau,cere-i amanunte(serii sasiu,etc) celui care a anuntat furtul( vezi link-ul lui Dacian),poate il ajuti si pe el si pe tine.Da-i PM!Si ideea cu RAR-ul e buna dar am vazut atatea "facaturi".Astept si eu sa vad ce o sa se intample.Bafta!

Nu a anuntat inca nime furtul smile.gif
Banuiesc eu ca e de furat, nu stiu sigur. Omul nu are ca act de proprietate decat un contract frantuzesc batut la masina cu semnaturi.
Vad ca nu m-a sunat sa merem la RAR. Posibil sa fie cum banuiesc eu, deci.
La seria dansului m-am uitat eu, ca de-asta intrebam de anul 2002 daca reprezinta ceva.

Iar RAR am inteles ca e singura autoritate din RO care are interconectare cu baze de date de masini furate din alte tari UE. Ca de-aia voiam sa merg. Chiar am intrebat un militian de la furturi auto, mai demult, pt. o masina suspecta sa o verifice, si a zis ca n-are cum. Pe timpul respectiv (acum un an jumatate) eram colegi, deci nu batea campii. Cum or prinde pe gigeii care fura masini de afara si nu le inmatriculeaza in RO, habar n-am. Probabil au canal pe statia radio direct cu mama Omida, ca tot e la moda flacara violeta smile.gif

This post has been edited by woe: 19 January 2010 - 10:14 PM

0

#5 User is offline   ganga 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:polaris

Posted 18 January 2012 - 10:05 AM

View Postwoe, on 18 January 2010 - 10:36 PM, said:

Salut,

am gasit o ocazie cu un atv Polaris Sportsman HO 500cmc sh. Nu are acte mai deloc. Probabil ca e de furat Posted Image, probabil din strainatate, ca omu are mai multe.

sal ai mai facut ceva cu atv ul l ai inscris?ma intreseaza ca am vreau sa cumpar si eu unu fara acte
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users