This post has been edited by BuGsY: 19 January 2010 - 11:16 PM
Iesirea de duminica 23.01.2010 Iesire organizata
Posted 19 January 2010 - 10:51 PM
Posted 19 January 2010 - 11:14 PM
se poate veni si cu un alt traseu...
daca dati pe google earth puteti vedea imprejurimile bucurestiului si padurile din ce zona vreti.
asa ca nu e batut in cuie un traseu din cele prezentate mai sus.
ramane pana vineri sa stabilim un traseu .
Posted 19 January 2010 - 11:28 PM
Posted 19 January 2010 - 11:33 PM
topicul e deschis pentru toata lumea...
nu doar pentru noi 3...
sa vedem cati raspund la invitatie si ce treaseu or sa aleaga:)
Posted 20 January 2010 - 01:39 AM
“I Don’t Need Sex. The Government Fucks Me Every Day.”
Posted 20 January 2010 - 11:49 AM
hai sa mai schimbam zona sa ne duca alex pe unde poate merge numai el:) cu fiara lui
Posted 20 January 2010 - 12:23 PM
CLAR SI DEFINITIV !Optez pentru iesire Duminica cat mai de dimineatza si traseul nr.3 (adica Ghid Alex, zona Tunari-Snagov), stiti ca am chitzait de einshpe mii de ori ca am tocit traseul de Neajlov-Calugareni, sper acum sa fie o schimbare.
Bine ai revenit Bugsy la adunat lume la porcaiala !
Posted 20 January 2010 - 01:40 PM
hai sa mai schimbam zona sa ne duca alex pe unde poate merge numai el:) cu fiara lui
titirica marurizeazate si tu putin .....Ai iesit 1 singura data cu noi pe langa bucuresti si deja iti dai cu parerea ca sa mai schimba zona ....Daniele Maturizeazate si mai da-ti si u mai multe pareri in Cap inainte sa postezi ...Traitar neamu ..(dupa cum ai citit am lasat de ales ce traseu sa alegem de comun acord) ...citeste si u atent si apoi sa vi cu afirmatii (ca numai in porumb te duci ) ....Arivederci
Posted 20 January 2010 - 01:42 PM
am deschis si eu primul meu topic pe acest forum. pls scrieti aici despre iesirea din uichend ca sa am si eu un topic mareeee si frumos
http://www.atvisti.ro/IESIRE-de-UICHEND-t4323.html
Posted 20 January 2010 - 03:00 PM
titirica marurizeazate si tu putin .....Ai iesit 1 singura data cu noi pe langa bucuresti si deja iti dai cu parerea ca sa mai schimba zona ....Daniele Maturizeazate si mai da-ti si u mai multe pareri in Cap inainte sa postezi ...Traitar neamu ..(dupa cum ai citit am lasat de ales ce traseu sa alegem de comun acord) ...citeste si u atent si apoi sa vi cu afirmatii (ca numai in porumb te duci ) ....Arivederci
Lasa Daniele...ca te luam noi cu noi la munte... Vezi ca deja ne pregatim de Valcea...
Posted 20 January 2010 - 08:04 PM
nu stiu sigur daca pot veni duminica
mai vorbim
Posted 22 January 2010 - 01:15 PM
sa speram ca azi se rezolva dilema atv-ului ).10.Horace.(cu semnul intrebari pt ca nu am vazut sa mai dea un semn)(desi io cred ca vine ca a fost scurt si la subiect cand a pus intrebarea).Bugyyul nu a dat nici un semn pana acum...Noss la fel .....valy mai aduci ceva amici ?...cam asta ar fi lista .....Ca uitam sa va anunt ....Posibil Trepadushu ...sper ca a terminat cu prolemele:p ...arivederci
Posted 22 January 2010 - 08:33 PM
Posted 22 January 2010 - 09:37 PM
Posted 22 January 2010 - 11:38 PM
Posted 23 January 2010 - 04:27 PM
deci daca am inteles eu bine, maine, adica duminica dimineata, ne vedem in parcare la brico-baneasa la 930.
vom face un circuit spre snagov. Era bine daca cel care face circuitul posta un track garmin sau un log nmea sau chiar o harta mazgalita cu carioca pentru a sti toata lumea pe unde vom merge.
intrebare. eu am lama montata si mi-e cam neplacut sa o scot. credeti ca ma va incomoda si trebuie sa o scot sau nu?

Help