ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Vaneaza Lupul 2010 - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Vaneaza Lupul 2010 Cel mai tare concurs offroad din Romania

#1 User is offline   ATVmagazin 

• Avansat
  • PipPip
  • Group: Members
  • Interests:ATV, quad, side-by-side, stiri, drive-test, accesorii

Posted 04 February 2010 - 10:03 AM

In zilele de 16-18 aprilie 2010 va avea loc o noua editie a concursului Vaneaza Lupul. clap.gif

Ii asteptam pe toti curajosii, aventurierii si extremisti carora nu le e teama de intuneric, de cauciucuri, rauri, busteni, ravene si tot ce poate fi mai periculos in materie de offroad. ohmy.gif

Mai multe informatii si poze pe www.vaneaza-lupul.ro
www.primul-atv-magazin.ro

Singura revista profesionista de ATV-uri din Romania.
0

#2 User is offline   bercea 

• Avansat
  • PipPip
  • Interests:pertecerea timpului liber
  • Model ATV:LINHAI (cred)

Posted 05 February 2010 - 10:15 AM

foarte tare initiativa. spor la organizarea evenimentului.

mi-ar placea sa particip, insa si su organizez un eveniment, fix in aceeasi perioada.
0

#3 User is offline   cortez222 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:outlander 800 max ltd

Posted 05 February 2010 - 06:47 PM

CITAT(bercea @ Feb 5 2010, 10:15 AM) <{POST_SNAPBACK}>

mi-ar placea sa particip, insa si su organizez un eveniment, fix in aceeasi perioada.

initiativa e de foarte mult timp si sa lasat si cu foarte multe concursuri si oase rupte ,ASTA nu e o initiativa e un concurs in adevaratul sens al cuvantului ,mai ales cand aproape toti participantii au atv-uri de 8000 de euro si mai baga in ele inca 12000 euro.

0

#4 User is offline   MonsterCat 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:yamaha grizzly 700

Posted 06 February 2010 - 05:48 PM

CITAT(cortez222 @ Feb 5 2010, 06:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(bercea @ Feb 5 2010, 10:15 AM) <{POST_SNAPBACK}>

initiativa e de foarte mult timp si sa lasat si cu foarte multe concursuri si oase rupte ,ASTA nu e o initiativa e un concurs in adevaratul sens al cuvantului ,mai ales cand aproape toti participantii au atv-uri de 8000 de euro si mai baga in ele inca 12000 euro.

cortezeee nu speria lumea, ofera-le sansa sa vina sa vada cum e concursul. eu anul trecut am participat cu un atv de 6000 euro stoc, cu motor de 400cc fara alte optiuni pe el si am iesit pe locul 4 la open la o diferenta de un minut de locul 3 (care avea un atv mult mai puternic decat al meu).
si anul asta o sa ma duc insa cu un atv cu motor mai mare caci merg la clasa extrem si acolo intr-adevar iti trebuie ceva mai puternic si indemanare.
dar pentru cei care doresc sa vina la concurs sa experimenteze asa ceva, recomand clasa open. cu oase rupte se lasa nu din cauza traseului ci din cauza abordarii incorecte a lui wink.gif
trebuie insa sa aveti ceva experienta la capitolul orientare, sa stiti sa navigati pe gps, sa aveti un psihic puternic si sa va placa provocarile.
vaneaza lupul si-a castigat reputatia de concurs hard tocmai prin prisma faptului ca te solicita nu numai fizic, ci si psihic. incepe cu o proba de off-road in noapte unde trebuei sa marchezi pe gps punctele date de organizatori, traseul ti-l alegi singur si nu e usor la lumina farurilor si a lunii sa te concentrezi si la gps si la traseu.
sunt multe de discutat pe tema concursurilor dar pana nu incerci, pana nu experimentezi pe pielea ta, pana nu dai tot ce e mai bun din tine pt a obtine un loc fruntas...nu ai cum sa stii exact cum e si ramai doar cu gandul...
sunt convinsa ca tu anul asta o sa vii la extrem la concursul nostru tocmai din cauza ca ai vazut despre ce e vorba wink.gif
eu va recomand sa veniti la vaneaza lupul si sa incercati...e o experienta ce merita traita si vorba aia...doar cu amintirile ramanem...

This post has been edited by MonsterCat: 06 February 2010 - 05:51 PM

override your instinct - www.bexmotors.ro
0

#5 User is offline   cortez222 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 06 February 2010 - 08:06 PM

monstarito nu numai ca vin la concursul tau de anul asta dar ma pregatesc si pentru vaneaza lupul ,asa ca imi caut echipa sau coechipier pentru concurs cu vana si multa nebunie ,asa ca astept ofertele voastre pe mailul meu ....... biggrin.gif
0

#6 User is offline   MonsterCat 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:yamaha grizzly 700

Posted 06 February 2010 - 08:23 PM

CITAT(cortez222 @ Feb 6 2010, 08:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
monstarito nu numai ca vin la concursul tau de anul asta dar ma pregatesc si pentru vaneaza lupul ,asa ca imi caut echipa sau coechipier pentru concurs cu vana si multa nebunie ,asa ca astept ofertele voastre pe mailul meu ....... biggrin.gif

ei asta da surpriza placuta. unde vrei la open sau la extrem? noi mergem toti la extrem individual. e un secret si cu echipele dar o sa ti-l povestesc la calimanesti;)
override your instinct - www.bexmotors.ro
0

#7 User is offline   cortez222 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 06 February 2010 - 09:57 PM

CITAT(MonsterCat @ Feb 6 2010, 08:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(cortez222 @ Feb 6 2010, 08:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ei asta da surpriza placuta. unde vrei la open sau la extrem? noi mergem toti la extrem individual. e un secret si cu echipele dar o sa ti-l povestesc la calimanesti;)

iuhuuuuuu abia astept.

0

#8 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Model ATV:KFX 450R si TRX250E

Posted 23 February 2010 - 09:25 PM

se mai inchiriaza gpsu de la organizatori?
cine mai se duce?????
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
0

#9 User is offline   ATVmagazin 

• Avansat
  • PipPip

Posted 28 February 2010 - 08:07 PM

View PostTAMQuadistu, on 23 February 2010 - 09:25 PM, said:

se mai inchiriaza gpsu de la organizatori?
cine mai se duce?????

This year the organizers will not rent GPS-handhelds. But they offer the 60cx to all racers for the special price of 299 Euro, incl. TVA.
The 60cx is a great GPS and should be standart for all ATV-offroad-drivers since its strong antenna never losses signal.

0

#10 User is offline   TAMQuadistu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Model ATV:KFX 450R si TRX250E

Posted 01 March 2010 - 08:39 PM

mmm si un ettrex vista ar merge???
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
0

#11 User is offline   ATVmagazin 

• Avansat
  • PipPip

Posted 05 March 2010 - 04:22 PM

View PostTAMQuadistu, on 01 March 2010 - 08:39 PM, said:

mmm si un ettrex vista ar merge???

Merge si etrex-ul dar isi pierde destul de repede semnalul in padure si mai ales in ravene si poate sa-ti dea erori mari.

0

#12 User is offline   atvclubmures 

• Avansat
  • PipPip
  • View gallery
  • Model ATV:Kawasaki BruteForce 750

Posted 17 April 2010 - 01:08 PM

Primele poze de la Trialul de ieri:
http://www.facebook....100000959151061
________________________________________________________________________________

Facem totul din pasiune.

Posted Image
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users