Incepand cu luna martie pe site-ul ATVROM vom avea PRET BOMBA la cate un produs timp de cateva ore. Cei care vor sa prinda acest pret trebuie sa urmareasca in ziua anuntata site-ul ATVROM.
Urmatorul PRET BOMBA va fi la ATV LINHAI 300 ANNIVERSARY MODEL 4X4 pe 1 Martie
Page 1 of 1
Preturi Bomba Pe Atvrom
Posted 26 February 2010 - 09:05 AM
Linhai Anniversary 4x4 - dupa parerea mea este cel mai bun atv nou - raport calitate/pret
Cel putin pentru inceput este fenomenal !
Imediat dupa ce il cumperi, ii faci revizia ! Asta pentru ca vei atinge repede 250 KM cu el ( nu la ora, ci distanta parcursa
)
Apoi, pana in revizie vei intlni urmatoarele probleme:
1. cauciucurile sunt umflate prea tare - trebuie sa aiba cam 0.5 bari
2. cuplajul electric cu motoras la 4x4 da in greu in apa
3. bobina de inductie face figuri la apa si posibil sa se opreasca motorul ( vorbim de apa adanca - nu de balti sau noroi )
4. tinut in blana mai mult timp, ajunge sa faca vid in rezervor si nu mai alimenteaza corect
5 .... poate mai stiti si voi altele, oricum scrie si pe forum mult despre acest model
SI ACUM CHESTIA FAINA:
1. cu 100 euro + marunt cumperi o cuplare manuala de 4x4 noua !
2. bobina de inductie se ridica in zona partii electrice fara prea multe chinuri ( 10-15 minute)
3. optional bujie cu iridiu si fisa racing 100-120 RON
4. se scoate limitarea la mersul inapoi ( enervanta ca piuit )
5. se izoleaza bine firele de la ventilatoarele radiatorului si de la cuplajul 4x4
6. se scoate recirculatorul de gaze arse si se anuleaza furtunele ( extrem de simplu, cu suruburi in ele, legate pe colier )
7. alte mici reglaje.... etc
8. despre alte modificari - cei experimentati stiu si deocamdata nu cred ca sunt necesare
CONCLUZIA: cu un 300 euro in plus faci un ATV comparabil cu cele din alta clasa, dar aproape duble ca pret !!!! evident, mai conteaza si cine si cum il conduce
ATV ROM - ideea cu pretul BOMBA este foarte BUNA !!!!
Cel putin pentru inceput este fenomenal !
Imediat dupa ce il cumperi, ii faci revizia ! Asta pentru ca vei atinge repede 250 KM cu el ( nu la ora, ci distanta parcursa
Apoi, pana in revizie vei intlni urmatoarele probleme:
1. cauciucurile sunt umflate prea tare - trebuie sa aiba cam 0.5 bari
2. cuplajul electric cu motoras la 4x4 da in greu in apa
3. bobina de inductie face figuri la apa si posibil sa se opreasca motorul ( vorbim de apa adanca - nu de balti sau noroi )
4. tinut in blana mai mult timp, ajunge sa faca vid in rezervor si nu mai alimenteaza corect
5 .... poate mai stiti si voi altele, oricum scrie si pe forum mult despre acest model
SI ACUM CHESTIA FAINA:
1. cu 100 euro + marunt cumperi o cuplare manuala de 4x4 noua !
2. bobina de inductie se ridica in zona partii electrice fara prea multe chinuri ( 10-15 minute)
3. optional bujie cu iridiu si fisa racing 100-120 RON
4. se scoate limitarea la mersul inapoi ( enervanta ca piuit )
5. se izoleaza bine firele de la ventilatoarele radiatorului si de la cuplajul 4x4
6. se scoate recirculatorul de gaze arse si se anuleaza furtunele ( extrem de simplu, cu suruburi in ele, legate pe colier )
7. alte mici reglaje.... etc
8. despre alte modificari - cei experimentati stiu si deocamdata nu cred ca sunt necesare
CONCLUZIA: cu un 300 euro in plus faci un ATV comparabil cu cele din alta clasa, dar aproape duble ca pret !!!! evident, mai conteaza si cine si cum il conduce
ATV ROM - ideea cu pretul BOMBA este foarte BUNA !!!!
Posted 01 April 2010 - 12:29 PM
Pret Bomba la atv-ul TGB BLADE 425 LE - detalii aici: http://www.atvrom.ro...4-le-p-393.html

Oferta valabila pana pe 2 aprilie ora 20.00

Oferta valabila pana pe 2 aprilie ora 20.00
Can do both on/off but on the road
Share this topic:
Page 1 of 1

Help