si oare pot sa le conectez la o baterie de masina?
Page 1 of 1
Caut Proiectoare Angell Eyes nu prea scumpe!
Posted 05 March 2010 - 07:40 PM
Trepadushu, on 05 March 2010 - 07:26 PM, said:
ce iti mai place si tie 
corectez eu :CE ITI MAI PLACE SI TIE BASCALIA,PROSTIA SI VRAJEALA AIUREA IN TREN.
P.S DACA CAUTI INTRADEVAR SI TE INTERESEAZA SA CUMPERI (POATE ITI INDUPLECI PARINTI)CAUTA IN...(CUVANT URAT)... PE AICI CA AI SA GASESTI DE TOATE INCLUSIV GRATARUL DE PE ATV,ROTISERIA,BARUL RECE,CASETOFONUL SI SUBLINIEZ CASETOFONUL ADICA ALA CU BANDA MAGNETICA(SCUZE NU CRED CA IL STII PE ASTA ) S.A.M.D.
PS.LA PS. ALTA TREABA NU AI DECAT SA NE ARATI CAT DE TANTALAU ESTI.......LASA-NEEEEEE ,LASA-NEEEEEEE....
Posted 06 March 2010 - 08:43 AM
Cat de rai si invidiosi sunteti 
Ciocardel. Lasa tata ca te dotam si cu stegulete din alea multe, cu poze cu femei goale sa-ti lipesti pe atv, niste mileuri sa pui si tu pe ici pe colo, mai un sclipici, mai o atentie, un abtipild cu no fear si nike... se gaseste de toate pentru tine...
Auzi, dar sa-ti pui niste boxe si un magnetofon kashtan pe el nu te-ai gandit?
P.S. vezi ca a inceput scoala, mai da si tu o tura pe acolo ca ai sa uiti cum se scrie numele tau
Ciocardel. Lasa tata ca te dotam si cu stegulete din alea multe, cu poze cu femei goale sa-ti lipesti pe atv, niste mileuri sa pui si tu pe ici pe colo, mai un sclipici, mai o atentie, un abtipild cu no fear si nike... se gaseste de toate pentru tine...
Auzi, dar sa-ti pui niste boxe si un magnetofon kashtan pe el nu te-ai gandit?
P.S. vezi ca a inceput scoala, mai da si tu o tura pe acolo ca ai sa uiti cum se scrie numele tau
Suzuki KingQuad 750AXi
Posted 06 March 2010 - 01:16 PM
cortez222, on 05 March 2010 - 07:40 PM, said:
Trepadushu, on 05 March 2010 - 07:26 PM, said:
ce iti mai place si tie 
corectez eu :CE ITI MAI PLACE SI TIE BASCALIA,PROSTIA SI VRAJEALA AIUREA IN TREN.
P.S DACA CAUTI INTRADEVAR SI TE INTERESEAZA SA CUMPERI (POATE ITI INDUPLECI PARINTI)CAUTA IN...(CUVANT URAT)... PE AICI CA AI SA GASESTI DE TOATE INCLUSIV GRATARUL DE PE ATV,ROTISERIA,BARUL RECE,CASETOFONUL SI SUBLINIEZ CASETOFONUL ADICA ALA CU BANDA MAGNETICA(SCUZE NU CRED CA IL STII PE ASTA ) S.A.M.D.
PS.LA PS. ALTA TREABA NU AI DECAT SA NE ARATI CAT DE TANTALAU ESTI.......LASA-NEEEEEE ,LASA-NEEEEEEE....
La noi pe forum (spun asta pt. ca noi (membrii) il populam)
apar in fiecare luna cate unu mai
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
Share this topic:
Page 1 of 1

Help