richelieu, on 25 March 2010 - 04:31 PM, said:
ochiosu, on 25 March 2010 - 03:42 PM, said:
Sincer acolo cand e
vb de iesiri pe langa Buc nu se baga nimeni , am nenumarate posturi acolo in 2008, 2009 , nimeni nu ma baga in seama , apreau intrebari de genu da cati sunteti ? pai sunt doar eu si un prieten, aaaaaaaaaa nu multumesc.... asta era raspunsul pe care il primeam . Daca eram 10 gata imediat se bagau si ei , aflati ca am iesit un an numai in 2 a fost super. Acolo oamenii numa munte numa pe circuite , cand auzeau de iesiri pe langa Bucuresti veneau cu raspunsuri eeee ce sa facem noi sa ne pierdem timpul si sa ne tocim gumele. Fivar gumele ale .....! Dar ne putem vedea joi la tineretului , k am mers acolo de 3 ori, oamenii se strang acolo cu masinile atentie
cu masinile. Oamneni buni atvistii se intalnesc cu masinile nu e tare ? Iar cand mai apareau cu atvuri 2, 3 ziceam hai sa iesim repede pana la Cernica sau undva unde stiti voi sa facem un traseu apoi apareau scuze ca sa vezi nu pot , ca trebuie sa ajung acasa ca draci ca laci si uite asa. Asa ca cu am cum sa-mi schimb parerea despre forumul ala......
Sa nu te superi pe mine...dar va fi suficienta O SINGURA! iesire la munte, pentru a-ti schimba parerea despre forumul ala....
@fatcat: don't bother....waste of time.
@ochiosu e usor sa tragi concluzii despre cineva fara sa cunosti (referindu-te la atvforum, vorbesti direct de userii de acolo, iar eu sunt una dintre ei). ca nu iesim pe langa bucuresti avem motivele noastre destul de bine intemeiate, poate ca ai intelege si tu viziunea noastra daca ai iesi o data cu noi. si noi facem iesiri in 2-3 sau 5 atv-uri,si ies foarte tari dar tot la munte, ca lumea se aduna in numar asa de mare acum, e o dovada ca s-au saturat de iesiri soft si vor ceva mai greu si mai tehnic,si ca agreeaza stilul nostru de dat. noi nu avem decat o singura regula: fara linhai.
sunt cativa useri de pe acest forum care au inteles care e stilul nostru si au inceput sa iasa tot mai des pe la comarnic, unii dintre ei au fost si la buzau cu noi wd trecut si se descurca excelent (si sunt sigura ca pe ei ii vei vedea tot mai rar pe langa bucuresti sau deloc).
eu iti propun o iesire cu noi si vei vedea ca imi dai dreptate