ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Iesire Duminica 21 Martie - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 9 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Iesire Duminica 21 Martie

#41 User is offline   ochiosu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Interests:Computere , Atv si Nevastamea
  • Model ATV:DINLI DL-901

Posted 23 March 2010 - 04:41 PM

View Postvalentinaranghel, on 23 March 2010 - 04:39 PM, said:

View PostTrepadushu, on 23 March 2010 - 04:32 PM, said:

ar trebui sa fie si pretentii. si iti spun de ce.
pentru ca pe cernica n-ai ce sa faci, nu stie nimeni niciun traseu, ajungi numai in gunoaie si prin curtile oamenilor, plus ca e o invarteala in fiecare saptamana, ca un dala oval intr-o galeata.
ar fi foarte ok sa se faca un traseu care sa includa chestii gen''obiective de vizitat'' cum zicea cineva mai sus.
iar fara petre sau obezu suntem cam mancati pe arges prin paduri...

da. se poate sa fie si cum zici tu trepadusule...
noi iesim de un aan de la autostrada pitesti pana la comana la padure. si nu a fost vreo data sa nu mai stim sa ne intoarcem innapoi acasa.
nu am avut gps si nici alt sistem de navigatie .
dupa ochi ,ca si HAIDUCII

Oamenii ies cu trasee ma cu argumente de ce sa iesi acolo ce ai de vazut , nu avem noi treaba cu din astea. Te pui cu oamenii?ahahahahahaha
Service ATV Bucuresti
0

#42 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Interests:NUMAI TAMPENII :)))
  • Model ATV:Suzuki KQ- verzuiu :))

Posted 23 March 2010 - 06:03 PM

View Postochiosu, on 23 March 2010 - 04:38 PM, said:

bine ma iesiti voi astia cu trasee prestabilite pe garmine si alte din astea, ca noi iesim tot cum stim noi. Fratilor aveti probleme ? Cum sa stabilesti dinnainte unde sa opresti la pranz si de ce opresti adica nu asa oricum, sau de ce mergem inspre pitesti si daca ar fi sa oprim undeva de ce sa oprim si ce avem de vazut acolo ahahahahaha chiar aveti niste probleme ....... Doamneeeee, numa pe forumul celalat erau asa arfe, acum au ajuns si aici.

ba ma lasi?
ai facut ultima iesire la care am fost eu , pe cernica. si? si nimic. am bantuit 20 km pe sosea, ca am crezut ca ajungem la lehliu, si pe urma? a trebuit sa o iau eu inainte si sa va alerg, sa va bag in offroad si in padure, ca dupa tine statea ceasu in loc. asa ca daca nu intelegi care e treaba cu gps-ul, iesi tu in gopile de gunoi alea din cernica, ca doar acolo stii sa te dai...cu 15kn/h
0

#43 User is offline   ochiosu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 23 March 2010 - 06:04 PM

View PostTrepadushu, on 23 March 2010 - 06:03 PM, said:

bine ma iesiti voi astia cu trasee prestabilite pe garmine si alte din astea, ca noi iesim tot cum stim noi. Fratilor aveti probleme ? Cum sa stabilesti dinnainte unde sa opresti la pranz si de ce opresti adica nu asa oricum, sau de ce mergem inspre pitesti si daca ar fi sa oprim undeva de ce sa oprim si ce avem de vazut acolo ahahahahaha chiar aveti niste probleme ....... Doamneeeee, numa pe forumul celalat erau asa arfe, acum au ajuns si aici.

ba ma lasi?
ai facut ultima iesire la care am fost eu , pe cernica. si? si nimic. am bantuit 20 km pe sosea, ca am crezut ca ajungem la lehliu, si pe urma? a trebuit sa o iau eu inainte si sa va alerg, sa va bag in offroad si in padure, ca dupa tine statea ceasu in loc. asa ca daca nu intelegi care e treaba cu gps-ul, iesi tu in gopile de gunoi alea din cernica, ca doar acolo stii sa te dai...cu 15kn/h

de atunci am mai facut cel putin 10 iesiri , tu unde ai fost? Cumva cu gpsul prin tara ?
Service ATV Bucuresti
0

#44 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery

Posted 23 March 2010 - 06:09 PM

View Postochiosu, on 23 March 2010 - 06:04 PM, said:

View PostTrepadushu, on 23 March 2010 - 06:03 PM, said:

ba ma lasi?

de atunci am mai facut cel putin 10 iesiri , tu unde ai fost? Cumva cu gpsul prin tara ?

nu ms, de aia nu ies, ca am ce face, decat sa consum gazul speriind gainile oamenilor.
si intradevar, nu ai nevoie de gps pentr chestiile alea pe care le numesti tu iesiri, in zona ta. datul cu atv-ul in curtea din spate nu se numeste iesire.
0

#45 User is offline   ochiosu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 23 March 2010 - 06:12 PM

daca aveai curiozitatea sa te uiti la iesirile noastre de pe 2009 si 2010 care sunt postate aici pe forum aveai o idee dar cand doar aberezi asa pe o chestie care de-a ta nu ai cum sa intelegi unele lucruri asa ca ramai in continuare acasa si noi o sa iesim tot unde stim!
Service ATV Bucuresti
0

#46 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery

Posted 23 March 2010 - 06:43 PM

View Postochiosu, on 23 March 2010 - 06:12 PM, said:

daca aveai curiozitatea sa te uiti la iesirile noastre de pe 2009 si 2010 care sunt postate aici pe forum aveai o idee dar cand doar aberezi asa pe o chestie care de-a ta nu ai cum sa intelegi unele lucruri asa ca ramai in continuare acasa si noi o sa iesim tot unde stim!

spor la ieseala :thumb:
0

#47 User is offline   ochiosu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 23 March 2010 - 06:45 PM

ma asteptam din partea ta la raspunsuri de astea :clap:
Service ATV Bucuresti
0

#48 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:Linhai Aniversary 4x4

Posted 23 March 2010 - 08:11 PM

Adevarat numai iuresuri ...Trepadushule ...cernica a fost pe dos ca am plecat sa exploram ....nu se stia nimik ..cat despre calugareni (adevarat Nea Petre si Obezul cunosc zona) ..dar ce crezi ..cat am bantuit cu Obezul anul trecut ..calugareniul in 2 ..am cam inceput sa bunghesc ...La Marea Porcaiala Pe Intuitie am reusit sa ii scot pe baeti La Dealul pt Parapanta ....deci greu nu este daca iti iei niste repere la fiecare iesire .....Daca nu iesi nu ai cum sa explorezi ...zone noi ....si automat si cei cu garminuri( sau cum se numesc ustensilele acelea) sant in Pom prima oara ...Dupa ce inregistreaza ruta este ok ...pana una alta nepermitandumi sa ajung la munte cu lumea ca nu esteam remorca ...Rup zonele de pe langa Bucuresti ....Fiecare in functie de posibilitati .....INCETATI O DATA CU , CONFLICTELE Dreaq CA SANTEM O MANA DE OAMENI ....ASTA ESTE NU MEREU II POTI MULTUMI PE TOTI LA IESIRI .....MAI SE DA SI CHIX UNEORI .....ARIVEDERCI

This post has been edited by BuGsY: 23 March 2010 - 08:16 PM

....NU TE CERTA CU PROSTUL , CA TE ADUCE LA NIVELUL LUI SI TE BATE CU EXPERIENTA.....
0

#49 User is offline   fatcat 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:Suzy KQ

Posted 23 March 2010 - 09:56 PM

Motto: cine nu e cu noi, e impotriva noastra. Din nou, orice dialog cu gasca de "haiduci" e imposibila si inutila. Bafta copii!

H O P E L E S S !
S E N S E L E S S !
B R A I N L E S S !
life's short, make it worth!
0

#50 User is offline   valentinaranghel 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Kawasaki KFX 700

Posted 23 March 2010 - 10:17 PM

View Postfatcat, on 23 March 2010 - 09:56 PM, said:

Motto: cine nu e cu noi, e impotriva noastra. Din nou, orice dialog cu gasca de "haiduci" e imposibila si inutila. Bafta copii!

H O P E L E S S !
S E N S E L E S S !
B R A I N L E S S !

nu o lua asa... asta este adevarul.
noi suntem o gasca de 8 si mergem oriunde fara gps.
0

#51 User is offline   sorinnita 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:suzuki king quad 700

Posted 23 March 2010 - 11:00 PM

Chiar oriunde?
0

#52 User is offline   ochiosu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 24 March 2010 - 12:10 AM

sint criminali astia ma sun 3 oameni maxim 4 cu ideea lor fixa de iesit cu gps si mancat la ore fixe ahahahahahahaha. Batranilor!!
Service ATV Bucuresti
0

#53 User is offline   ASL 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Suzuki King Quad 750 AXI Black

Posted 24 March 2010 - 09:35 AM

View Postvalentinaranghel, on 23 March 2010 - 04:39 PM, said:

View PostTrepadushu, on 23 March 2010 - 04:32 PM, said:

ar trebui sa fie si pretentii. si iti spun de ce.
pentru ca pe cernica n-ai ce sa faci, nu stie nimeni niciun traseu, ajungi numai in gunoaie si prin curtile oamenilor, plus ca e o invarteala in fiecare saptamana, ca un dala oval intr-o galeata.
ar fi foarte ok sa se faca un traseu care sa includa chestii gen''obiective de vizitat'' cum zicea cineva mai sus.
iar fara petre sau obezu suntem cam mancati pe arges prin paduri...

da. se poate sa fie si cum zici tu trepadusule...
noi iesim de un aan de la autostrada pitesti pana la comana la padure. si nu a fost vreo data sa nu mai stim sa ne intoarcem innapoi acasa.
nu am avut gps si nici alt sistem de navigatie .
dupa ochi ,ca si HAIDUCII

Aoleu ! Gata cu certurileeee !Nu cred ca are nimeni fitze... aici doar propunem, venim cu idei chiar daca unele sunt mai S.F. nu trebuie sa le luam drept fitze etc etc... uite valentinaranghel tocmai a scos un porumbel pe forum...
Hai sa organizam acum Duminica 28.03.2010 iesire de la A1 pana la comana la padure!
Valentinaranghel daca esti amabil sa ne fii ghid...
Ce ziceti?

Mai bine cu patru decat cu doua... ROTI !
0

#54 User is offline   ochiosu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 24 March 2010 - 08:12 PM

Iata si filmul iesirii de pe Arges
Service ATV Bucuresti
0

#55 User is offline   fatcat 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 25 March 2010 - 09:28 AM

View Postvalentinaranghel, on 23 March 2010 - 10:17 PM, said:

View Postfatcat, on 23 March 2010 - 09:56 PM, said:

H O P E L E S S !
S E N S E L E S S !
B R A I N L E S S !

nu o lua asa... asta este adevarul.
noi suntem o gasca de 8 si mergem oriunde fara gps.

Ce legatura are asta cu GPS-ul?????
Nu stiu ce va imaginati voi, dar GPS-ul foloseste in primul rand pentru a inregistra traseul pe care i-l facem si nu pentru a merge dupa GPS pe un traseu anume. Nu stiu de unde ideea voastra total gresita. A doua utilizare este pentru a ne orienta - mergand offroad - drept inainte, uneori habar nu avem unde suntem sau unde vom iesi, atunci te mai uiti pe GPS, pentru orientare. Nimeni nu face un traseu pe GPS de acasa ca apoi sa-l urmam!
0

#56 User is offline   ochiosu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 25 March 2010 - 03:02 PM

Ideea nu era asta , da gps-ul e bun si cine vine cu un gps la el e bine venit dar problema a plecat ca se vrea traseu prestabilit inainte de iesire cu argumente adica unde oprim sa fie semnate pe harta si de ce oprim acolo , cat stam acolo, apoi ora la care mancam si locul semnat pe harta si de ce am oprit tocmai acolo pai astea sunt arfe adevarate.Toate astea transforma iesirea intr-o excursie cu ghid si asta nu mai e aventura. Dar fiecare are dreptul sa iasa si sa mearga cum vrea asa ca bagati mare insa noi tot asa o sa iesim ca haiducii. Imi pare rau ca nu pot sa spun ceea ce simt pentru traba asta ca daca as spune as primii ban pt limbaj indecent ! :GRIM2A:

This post has been edited by ochiosu: 25 March 2010 - 03:10 PM

Service ATV Bucuresti
0

#57 User is offline   fatcat 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 25 March 2010 - 03:30 PM

Iar faci o mare confuzie. Ce spui tu, asta am afirmat si eu: program detaliat la iesirile cu atv' e o mare aberatie si dovada de rookie absolut. In anturajul in care practic eu acest "sport" nu cred ca s-a facut sau macar planuit vreodata amanuntit. Sigur, daca mergi la munte sau in zone ale tarii unde nu ai mai fost e clar de preferat sa mergi cu GHID sau GPS. Dar GHID = atevist de-al locului, nu ghid turistic. Altminteri pierzi pur si simplu prea mult timp cu descoperitul traseelor posibile, cu toate ca uneori fix asta este scopul. In plus, cineva care stie locul te scuteste de vizitat munti de gunoaie, locuri insipide sau trasee infundate.
Dar, inca odata, faceti presupuneri neintemeiate legate de stilul in care organizam noi iesiri. Nu stiu cine va vine cu ideile, dar va vine prost.
Sigur e loc pentru toata lumea si, sincer, prefer sa nu merg in card cu oricine, mai ales cu cei care nu sunt in stare sa inteleaga ca traim cu totii pe acest pamant, cei din categoria hopeless....
Imi pierd timpul sa scriu aici fiindca pe unii dintre voi va cunosc si sunteti foarte ok si merita sa incerc sa va schimb parerea gresita despre "ailalti, de pe celalat forum".
0

#58 User is offline   ochiosu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 25 March 2010 - 03:42 PM

Sincer acolo cand e vb de iesiri pe langa Buc nu se baga nimeni , am nenumarate posturi acolo in 2008, 2009 , nimeni nu ma baga in seama , apreau intrebari de genu da cati sunteti ? pai sunt doar eu si un prieten, aaaaaaaaaa nu multumesc.... asta era raspunsul pe care il primeam . Daca eram 10 gata imediat se bagau si ei , aflati ca am iesit un an numai in 2 a fost super. Acolo oamenii numa munte numa pe circuite , cand auzeau de iesiri pe langa Bucuresti veneau cu raspunsuri eeee ce sa facem noi sa ne pierdem timpul si sa ne tocim gumele. Fivar gumele ale .....! Dar ne putem vedea joi la tineretului , k am mers acolo de 3 ori, oamenii se strang acolo cu masinile atentie cu masinile. Oamneni buni atvistii se intalnesc cu masinile nu e tare ? Iar cand mai apareau cu atvuri 2, 3 ziceam hai sa iesim repede pana la Cernica sau undva unde stiti voi sa facem un traseu apoi apareau scuze ca sa vezi nu pot , ca trebuie sa ajung acasa ca draci ca laci si uite asa. Asa ca cu am cum sa-mi schimb parerea despre forumul ala......

This post has been edited by ochiosu: 25 March 2010 - 03:43 PM

Service ATV Bucuresti
0

#59 User is offline   richelieu 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 25 March 2010 - 04:31 PM

View Postochiosu, on 25 March 2010 - 03:42 PM, said:

Sincer acolo cand e vb de iesiri pe langa Buc nu se baga nimeni , am nenumarate posturi acolo in 2008, 2009 , nimeni nu ma baga in seama , apreau intrebari de genu da cati sunteti ? pai sunt doar eu si un prieten, aaaaaaaaaa nu multumesc.... asta era raspunsul pe care il primeam . Daca eram 10 gata imediat se bagau si ei , aflati ca am iesit un an numai in 2 a fost super. Acolo oamenii numa munte numa pe circuite , cand auzeau de iesiri pe langa Bucuresti veneau cu raspunsuri eeee ce sa facem noi sa ne pierdem timpul si sa ne tocim gumele. Fivar gumele ale .....! Dar ne putem vedea joi la tineretului , k am mers acolo de 3 ori, oamenii se strang acolo cu masinile atentie cu masinile. Oamneni buni atvistii se intalnesc cu masinile nu e tare ? Iar cand mai apareau cu atvuri 2, 3 ziceam hai sa iesim repede pana la Cernica sau undva unde stiti voi sa facem un traseu apoi apareau scuze ca sa vezi nu pot , ca trebuie sa ajung acasa ca draci ca laci si uite asa. Asa ca cu am cum sa-mi schimb parerea despre forumul ala......

Sa nu te superi pe mine...dar va fi suficienta O SINGURA! iesire la munte, pentru a-ti schimba parerea despre forumul ala....:)

@fatcat: don't bother....waste of time.
0

#60 User is offline   MonsterCat 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:yamaha grizzly 700

Posted 25 March 2010 - 05:24 PM

View Postrichelieu, on 25 March 2010 - 04:31 PM, said:

View Postochiosu, on 25 March 2010 - 03:42 PM, said:

Sa nu te superi pe mine...dar va fi suficienta O SINGURA! iesire la munte, pentru a-ti schimba parerea despre forumul ala....:)

@fatcat: don't bother....waste of time.

@ochiosu e usor sa tragi concluzii despre cineva fara sa cunosti (referindu-te la atvforum, vorbesti direct de userii de acolo, iar eu sunt una dintre ei). ca nu iesim pe langa bucuresti avem motivele noastre destul de bine intemeiate, poate ca ai intelege si tu viziunea noastra daca ai iesi o data cu noi. si noi facem iesiri in 2-3 sau 5 atv-uri,si ies foarte tari dar tot la munte, ca lumea se aduna in numar asa de mare acum, e o dovada ca s-au saturat de iesiri soft si vor ceva mai greu si mai tehnic,si ca agreeaza stilul nostru de dat. noi nu avem decat o singura regula: fara linhai.
sunt cativa useri de pe acest forum care au inteles care e stilul nostru si au inceput sa iasa tot mai des pe la comarnic, unii dintre ei au fost si la buzau cu noi wd trecut si se descurca excelent (si sunt sigura ca pe ei ii vei vedea tot mai rar pe langa bucuresti sau deloc).
eu iti propun o iesire cu noi si vei vedea ca imi dai dreptate ;)
override your instinct - www.bexmotors.ro
0

Share this topic:

• 9 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic