This post has been edited by divizia: 11 February 2008 - 05:46 PM
Dezbatere noi reguli-momentan sugestii pentru un forum mai calitativ
Posted 11 February 2008 - 05:23 PM
<a href="http://www.scutere-de-vanzare.ro/" target="_blank">http://www.scutere-de-vanzare.ro/</a>
Posted 11 February 2008 - 05:52 PM
1.Nu cred ca marirea plafonului este o solutie, din contra cred ca se v-a posta mai mult si mai off-topic ca sa se ajunga la 300/600/1000
2.Noi avem probleme cu membrii activi vechi nu cu cei noi.Pana la 300/600/1000 nu vor mai avea prea mult in conditiile in care au deja cateva sute de posturi.
Posted 11 February 2008 - 06:02 PM
1.Nu cred ca marirea plafonului este o solutie, din contra cred ca se v-a posta mai mult si mai off-topic ca sa se ajunga la 300/600/1000
2.Noi avem probleme cu membrii activi vechi nu cu cei noi.Pana la 300/600/1000 nu vor mai avea prea mult in conditiile in care au deja cateva sute de posturi.
Rezolvarea poate fi urmatoarea :
1. se alege ziua din care va intra in vigoare noua regula respectiv 300,600,1000
2. moderarea sa fie mai activa si sa se stearga toate posturile off-topic la inceput c avertizare, apoi cu ban
3. analiza facuta de Expertfoto si Emil la acordarea premiilor.
Si nu cred ca ar fi cineva atat de retardat ca sa alerge 6 luni dupa premii. Le facem la trei luni atunci. Vreau sa pastram aceste premii atata timp cat ele pot fi oferite si sa cautam arme de combatere a vanatorilor de posturi.
<a href="http://www.scutere-de-vanzare.ro/" target="_blank">http://www.scutere-de-vanzare.ro/</a>
Posted 11 February 2008 - 06:11 PM
Posted 11 February 2008 - 07:12 PM
TOTUSI CEI IN MASURA POT FACE O SELECTIE DE INFORMATII SI O DATA LA 2 LUNI (EX. DOAR) SE SE FACA O PREMIERE. CINE MERITA SA FIE PREMIAT, EVENTUAL O DEPARTAJAGE GEN VOT SAU O TOMBOLA LUNARA
IN CONCLUZIE, TOATA LUMEA VREA PREMII INSA TREBUIE DATE CUI MERITA.
EU AS PUTEA VOTA FOARTE BINE CU LARI, LINHAITA HOG, ATVISTU SI INCA CATIVA , ALE CAROR INFORMATII SUNT CU ADEVARAT UTILE SI AU AJUTAT ALTI MEMBRI IN REZOLVAREA UNOR PROBLEME DE CARE S-AU LOVIT
MULT SUCCES
Posted 11 February 2008 - 07:35 PM
TOTUSI CEI IN MASURA POT FACE O SELECTIE DE INFORMATII SI O DATA LA 2 LUNI (EX. DOAR) SE SE FACA O PREMIERE. CINE MERITA SA FIE PREMIAT, EVENTUAL O DEPARTAJAGE GEN VOT SAU O TOMBOLA LUNARA
IN CONCLUZIE, TOATA LUMEA VREA PREMII INSA TREBUIE DATE CUI MERITA.
EU AS PUTEA VOTA FOARTE BINE CU LARI, LINHAITA HOG, ATVISTU SI INCA CATIVA , ALE CAROR INFORMATII SUNT CU ADEVARAT UTILE SI AU AJUTAT ALTI MEMBRI IN REZOLVAREA UNOR PROBLEME DE CARE S-AU LOVIT
MULT SUCCES
Poate fi si asta o varianta, dar trebuie sa decida cineva total impatial. Si mai exista si riscul ca sa apara discutii ca cineva este neindreptatit sau alte neplaceri de acest gen. Trebuie un sistem in care sa nu se poata da nastere interpretarilor.
Posted 11 February 2008 - 08:22 PM
dar cum ramane cu alergatul dupa gargarite??????
Posted 11 February 2008 - 08:59 PM
1.Jokerul va fi aordat celui care ajunge primul la 1000 de posturi, in urma unui sistem de votare care va dura 3 zile.Adica userul x a ajuns la 1000 de posturi. Se organizeaza un topic unde fiecare user poate vota o singura data cu "DA" si "NU".Daca dupa 3 zile "DA"-urile sunt majoritare, jokerul va fi acordat.Daca nu, urmatorul membru care ajunge la 1000 de posturi va fi supus aceluiasi sistem.Pana la urma noi (ATVROM) acordam oricum premiul, dar VOI decideti daca userul merita sau nu.
3.Celelalte promotii referitoare la remunerarea prin bonuri valorice a CANTITATII posturilor vor iesi din vigoare la 1 martie.
4.Urmatoarele premii pusa la "bataie" vor fi acordate pe alte criterii ce vor tine de calitatea posturilor, de prezenta la activitatile forumului, etc.
Premiile legate de userul numarul "X" vor ramane in vigoare dar se va schimba plafonul intr-unul unic sub forma de bon valoric in reteaua ATVROM.
Astept sugestii din partea voastra.Ce premii sugerati sa se dea, pentru ce, etc. Alte metode constructive de fidelizare.
Posted 11 February 2008 - 09:35 PM
This post has been edited by ADY31: 11 February 2008 - 09:46 PM
Posted 11 February 2008 - 09:54 PM
Posted 11 February 2008 - 11:03 PM
Am un prieten pe forumul trabi.ro si s-a oferit mai in gluma mai in serios sa sponsorizeze forumul nostru cu asa ceva.....As vrea sa stiu cum ati privi aceasta idee.
Sa facem un concurs pe o tema aleasa de voi sau de noi si castigatorul sa plece acasa cu trabantu`
Posted 11 February 2008 - 11:23 PM
Posted 11 February 2008 - 11:35 PM
Avea motor de golf mai mult ca sigur.
Posted 11 February 2008 - 11:37 PM
Posted 12 February 2008 - 08:52 AM
Valabil pentru bonificatiile de 200/400/600 de posturi. Jokerul insa va fi acordat celui care intruneste 1000 de posturi, chiar daca se depaseste data de 1 martie.
Posted 12 February 2008 - 10:03 AM
Valabil pentru bonificatiile de 200/400/600 de posturi. Jokerul insa va fi acordat celui care intruneste 1000 de posturi, chiar daca se depaseste data de 1 martie.
Bun, daca capitolul asta s-a rezolvat imi permit sa va dau un sfat ca sa va puteti cheltui bugetul
Acordati un premiu pe care si-l doreste toata lumea, o cutie cu scaun pasager , pentru un numar de posturi ( 400 de exemplu ) si o vechime de 6 luni . In felul asta o sa mentineti useri si o sa-i ''obligati'' sa aiba activitate (2.22 posturi pe zi ) Cred ca este o actiune de fidelizare a membrilor fara efecte secundare.
Puteti brandui acest scaun cu insemnele forumului si astfel ati atins 2 capitole de marketing ( fidelizare, promovare)
This post has been edited by lari: 12 February 2008 - 10:05 AM
Posted 12 February 2008 - 10:24 AM
cine de pe acest forum ar zice asa ceva
dar oricum ce a iesit aicea este o tiganie curata si o alergatura dupa premii
ma uitam intr-o zi acuma de curand la cei mai activi useri
am vazut useri care au peste 50 posturi pe zi
eu unul nu stiu daca as avea ce sa scriu atata poate numai ca sa ma aflu in treaba
si sunt alti useri care nu au mai dat pe aicea de ceva vreme
raportat la ce zicea divizia sa se mareasca nr de posturi la 300 nu ar schimba nimica
toti ar alerga sa faca acele 300 deci in concluzie ar fi cam tot acelasi lucru
iar la ce zicea expertfoto scoaterea lor de tot ar fi o idee dar nu ar fi corect fata
de membrii mai vechi care au respectat acest forum si nu au alergat dupa premii
premiile mari ex jokerul ar trebui acordate ceva gen tombola pt userii/membrii care au
o anumita vechime si constanta pe acest forum NU la nr de posturi.
iar cu votul la 1000 posturi va dati seama ce ar iesii??
de ex X ajunge la 1000 posturi iar Y are 996 posturi
giciti ce va vota Y ?
premiul trenuie acordat celui care face 1000 posturi in urma analizei
facute de catre cei te la atvrom asupra activitatii userului respectiv.
DACA S-AR SCHIMBA SI LEGILE DE CIRCULATIE DE FIECARE DATA ATUNCI CAND GRESIM
DUPA BUNUL NOSTRU PLAC CE BINE AR FI !!!!
AICEA TREBUIE UN REGULAMENT STRICT, BATUT IN CUIE CARE SA NU SE SCHIMBE DUPA BUNUL NOSTRU PLAC
ASTEA SUNT REGULIE DUPA ASTEA JUCAM CUI NU II CONVINE ESTE LIBER SA PLECE
Sper sa nu supar pe nimeni cu acest post
defapt cei care respecta forumul nici nu cred ca se vor supara (nu au motive)
va multumesc
This post has been edited by eustiu: 12 February 2008 - 12:41 PM
Posted 12 February 2008 - 12:24 PM
Am un prieten pe forumul trabi.ro si s-a oferit mai in gluma mai in serios sa sponsorizeze forumul nostru cu asa ceva.....As vrea sa stiu cum ati privi aceasta idee.
Sa facem un concurs pe o tema aleasa de voi sau de noi si castigatorul sa plece acasa cu trabantu`
Eu cred ca ar fi frumos si distractiv , mai poti in afara de trabant sa dai si Fiat 850 ca e cam acelas pret
Posted 12 February 2008 - 11:41 PM
Bun, daca capitolul asta s-a rezolvat imi permit sa va dau un sfat ca sa va puteti cheltui bugetul
Acordati un premiu pe care si-l doreste toata lumea, o cutie cu scaun pasager , pentru un numar de posturi ( 400 de exemplu ) si o vechime de 6 luni . In felul asta o sa mentineti useri si o sa-i ''obligati'' sa aiba activitate (2.22 posturi pe zi ) Cred ca este o actiune de fidelizare a membrilor fara efecte secundare.
Puteti brandui acest scaun cu insemnele forumului si astfel ati atins 2 capitole de marketing ( fidelizare, promovare)
E buna ideea cu scaunul, ca-mi trebuie si mie unul.
Daca s-a discutat si nu se mai dau premii pentru posturi, un astfel de scaun ar putea fi acordat dupa alte criterii, sau pus la bataie cate un scaun pentru fiecare sectiune si in urma alegerii celui mai pun post din sectiunea respectiva sa fie acordat acest premiu. Se poate face f. bine cum a spus si Lari, o data la 6 luni. Eu zic ca ar fi o idee buna si atunci toti ar alerga dupa calitate nu dupa cantitate, putin, dar bun.

Help
This topic is locked