ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Ajutor ! - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ajutor ! !!!!!!!

#1 User is offline   I.N.T Quad 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Model ATV:n

Posted 22 April 2010 - 08:35 PM

Buna tuturor , sunt nou pe aici , am 17 ani . si doresc sa'mi cumpar un Quad . de 125 cmc . sunt din timisoara si chiar sunt nebun de mic dupa atv-uri , quaduri ^^ . va rog spune'timi ce trebuie rezolvat pentru a avea ,, furia '' sub mine . :) am tot vazut firme care livreaza la 600 Euro quaduri de 125 . si ma intrebam daca e chiar atat pretul . va rog ma puteti ajuta? . am inteles ca trebuie sa ai b1 . citind art. 20 . la subcategorii :) ....Multumesc multPosted Image
0

#2 User is offline   Mauch 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Model ATV:Linhai 400

Posted 23 April 2010 - 08:39 PM

:roflol: La 600 de europeni e un gunoi de unica folosinta mai bine mai strange ceva si iati ceva mai popular ca sa ai servis si piese ca firmele astea fantoma vand numai marfa si adio

View PostI.N.T Quad, on 22 April 2010 - 08:35 PM, said:

Buna tuturor , sunt nou pe aici , am 17 ani . si doresc sa'mi cumpar un Quad . de 125 cmc . sunt din timisoara si chiar sunt nebun de mic dupa atv-uri , quaduri ^^ . va rog spune'timi ce trebuie rezolvat pentru a avea ,, furia '' sub mine . :) am tot vazut firme care livreaza la 600 Euro quaduri de 125 . si ma intrebam daca e chiar atat pretul . va rog ma puteti ajuta? . am inteles ca trebuie sa ai b1 . citind art. 20 . la subcategorii :) ....Multumesc multPosted Image

0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users