ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Recomandare Atv - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Recomandare Atv

#1 User is offline   Closcutz 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Model ATV:_

Posted 10 May 2010 - 04:22 PM

Va salut pe toti membrii atevisti. Ma numesc Closcutz Mihai, am 25 de ani, sunt posesor de permis cat B, impatimit de pescuit, posesor de barca Laguna 480 si m-a prins si pe mine fenomenul atv. Am inceput sa ma documentez asiduu in vederea achizitionarii primului ,,tractoras". Am gasit multe informatii utile pe forum, dar as dori si parerea voastra, a celor mai experimentati. Mi-as dori un atv cu care sa imi car peridocul si barca la Dunare si cu care sa imi mai fac si treaba din cand in cand(sa car iarba la animale cu o remorcuta), iar atunci cand am timp sa mai hoinaresc pe dealuri si prin padurile din apropiere. Ca notiuni de baza mi-am stabilit faptul ca atv-ul trebuie sa fie cel putin Linhai(care pare un fel de Dacie chinezeasca in lumea ateveurilor), obligatoriu 4x4, obligatoriu cu transmisie prin cardan. Nu prea stiu catre ce sa ma indrept... Yamaha Grizlly 350 ori Suzuki Kingqouad Eiger 400, sau Linhai Muddy 300 4x4? Ma intereseaza sa poata duce o remorcuta( cu tot cu incarcatura de) 300- max 400kg .Pe care dintre ele mi l-ati recomanda?
0

#2 User is offline   dragutzu 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:KYMCO MXU 300

Posted 10 May 2010 - 04:44 PM

View PostCloscutz, on 10 May 2010 - 04:22 PM, said:

Va salut pe toti membrii atevisti. Ma numesc Closcutz Mihai, am 25 de ani, sunt posesor de permis cat B, impatimit de pescuit, posesor de barca Laguna 480 si m-a prins si pe mine fenomenul atv. Am inceput sa ma documentez asiduu in vederea achizitionarii primului ,,tractoras". Am gasit multe informatii utile pe forum, dar as dori si parerea voastra, a celor mai experimentati. Mi-as dori un atv cu care sa imi car peridocul si barca la Dunare si cu care sa imi mai fac si treaba din cand in cand(sa car iarba la animale cu o remorcuta), iar atunci cand am timp sa mai hoinaresc pe dealuri si prin padurile din apropiere. Ca notiuni de baza mi-am stabilit faptul ca atv-ul trebuie sa fie cel putin Linhai(care pare un fel de Dacie chinezeasca in lumea ateveurilor), obligatoriu 4x4, obligatoriu cu transmisie prin cardan. Nu prea stiu catre ce sa ma indrept... Yamaha Grizlly 350 ori Suzuki Kingqouad Eiger 400, sau Linhai Muddy 300 4x4? Ma intereseaza sa poata duce o remorcuta( cu tot cu incarcatura de) 300- max 400kg .Pe care dintre ele mi l-ati recomanda?

Eu ti-as recomanda suzuki acum depinde si de ce buget ai.(parere personala)
0

#3 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Interests:NUMAI TAMPENII :)))
  • Model ATV:Suzuki KQ- verzuiu :))

Posted 11 May 2010 - 05:59 PM

sa iei in calcul si daca iti trebuie sau nu omologat. daca vei circula pe drmumuri publice sau nu.
modelele cu capacitati mici (suzi, yamaha, kawa) nu prea le gasesti omologate si nu o sa poti intra pe niciun drum public.
altfel...yamaha e foarte ok dpdv al calitatii... nici suzi nu e de aruncat
0

#4 User is offline   ls99 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:can-am renegade800

Posted 11 May 2010 - 07:51 PM

View PostCloscutz, on 10 May 2010 - 04:22 PM, said:

uita linhai, mai bine cf moto daca nu ai bani de suzuki , iar in privinta omologarii exista numere galbene cu care poti circula pe unde vrei , chiar si pe autostrada ,
dar mergi pe varianta suzuki kingquad

This post has been edited by ls99: 11 May 2010 - 07:53 PM

When i was born , Devil said :" Ohhhh shit !!! Competition...."
“I Don’t Need Sex. The Government Fucks Me Every Day.”
0

#5 User is offline   Closcutz 

• Incepator
  • Pip

Posted 12 May 2010 - 12:02 AM

uita linhai, mai bine cf moto daca nu ai bani de suzuki , iar in privinta omologarii exista numere galbene cu care poti circula pe unde vrei , chiar si pe autostrada ,
dar mergi pe varianta suzuki kingquad
[/quote]

La numere galbene ma gandeam din start; mai ales ca nu ma intereseaza sa defilez cu el pe autostrada. Mai mare necunoscuta pt mine e daca un motor de 300 cc cum are Grizlly ar face fata la remorcuta si la peridoc... N-am de gand sa fac performanta off-road ci ma intereseaza sa fie in stare sa tracteze max 300 kg. Eu am un motor de barca Yamaha si sunt foarte multumit de felul in care se comporta...deaia mi-a facut cu ochiul Grizlly 350.
0

#6 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery

Posted 12 May 2010 - 11:21 AM

numerele galbene se dau la capacitati sub 50 cmc
altfel trebuie sa ai pile mari la primarie sa poti face treaba asta.
merge si linhaiul sa tracteze masa respectiva, dar o sa il soliciti prea mult daca o faci pe distante mari
0

#7 User is offline   Closcutz 

• Incepator
  • Pip

Posted 12 May 2010 - 03:18 PM

Pai atunci cu atveurile de 300 cc neinmatriculabile trebuie sa zbori...? Eu stiu ca si Caterpilarul Primariei are numar galben, asa ca sper sa ma descurc. Dar Yamaha Grizlly 350 ar fi ok pt tractat remorcuta? Nu vreau sa car pe distante mari cam 4 km numai pe strada...si 100 m drum negru cu un pic de panta si pietre la mal de Dunare (asta cand e vorba de peridoc +barca). M-ar mai interesa si troliu....Grizlly 350 e cu troliu inclus in pretul de baza sau e la dotari optionale ce se adauga pretului de baza?

0

#8 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery

Posted 12 May 2010 - 04:56 PM

numai linhaiul si nf moto vin du troliu in dotare standard.
ala e inmatriculat cu numere galbene pentru ca ori e omologat ca utilaj (agrico, constructii, forestier....) ori aia de la primarie au pile la primarie :roflol:

merg pe varianta 1 :D
merge orice de la 300 cmc in sus
0

#9 User is offline   Panther 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Arctic Cat

Posted 13 May 2010 - 11:05 AM

eu ti-as recomanda un Arctic Cat 400 4x4
ia momentul de fata este cel mai bun raport calitate pret = 3999 euro + TVA, troliu si carlig de remorcare inclus in pret
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users