Moto Xcountry Festival Se cauta Campion National la Endurocros
Posted 14 May 2010 - 02:33 AM
Se oferă:
- 3 etape de campionat național enduro cross
- 3 locații diferite (mare, munte și în apropierea capitalei)
- 3 întruniri moto
- 3 concerte rock maraton
- jocuri și concursuri pentru public
- campare și parcare moto în zone amenajate
- bere și mâncare la ceaun
- premii incredibile pentru concurenți dar și pentru public
- participare în cadrul Cupei Xcountry
- adrenalină la discreție
- multe alte surprize
Dacă anul trecut ediția pilot a concursului Xcountry a fost una de succes chiar și în ciuda ploilor abundente, anul aceste se anunță un adevărat spectacol. Pentru maxim de interes din partea concurenților, Xcountry 2010 face parte din Campionatul Național de Enduro Cross, cu cele 3 etape ale sale. Spectacolul va fi filmat cu un minim de 10 camere HD, ce vor fi amplasate pe căștile sau vehiculele unor concurenți, vor fi manevrate de cameramani sau vor fi la bordul celor două aparate de zbor ce vor survola zona în căutarea imaginilor perfecte.
Dacă de imagini am lămurit cum stă treaba, nici când vine vorba de sunet nu vom fi mai prejos. Prin sistemul de sonorizare performant vor răzbate până în sufletul spectatorilor și al concurenților, melodiile trupelor ce vor concerta live pentru voturile voastre.
Nu a fost uitat nici unul din cele mai importante aspecte, fondul de premiere. Acesta va fi extrem de generos, oferind celor mai buni rideri, recompense ridicate în bani sau accesorii și echipamente, totul culminând cu o motocicletă Gas Gas de mii bune de euro și tot ce mai trebuie pentru un pachet de cursă complet pe 2011 (cauciucuri, uleiuri, revizii, echipament, etc). Asta în totală opoziție cu taxa de participare ce va fi redusă comparativ cu restul evenimentelor de acest gen.
Vizitați WWW.Xcountry.RO și participați la aceste 3 etape. Aveți o șansă unică să vă puteți lăuda prietenilor că sunteți Campion Național la clasa ATV!!! Sau măcar puteți participa la o cursă și un spectacol pe cinste.
Spectacol pentru public...
... public pentru spectacol!
28-30 MAI 2010, scurt și la obiect: etapa a IV-a din campionatul național endurocros
etapa I cupa XCOUNTRY
eatpa I rock maraton
vă aștept cu mic cu mare, cu utilaju'din dotare!!!
Posted 14 May 2010 - 09:21 AM
This post has been edited by Ciprian-Yamaha: 22 May 2010 - 08:57 PM
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
Posted 14 May 2010 - 10:25 AM
1. am zis ca se cauta campion nu pilot
2. am zis ATV nu quad (clasa quad o introducem doar daca strangem aprox 10 piloti)
3. Razvan concureaza la Motocross nu Endurocross
Posted 14 May 2010 - 09:46 PM
gaby, on 14 May 2010 - 10:25 AM, said:
1. am zis ca se cauta campion nu pilot
2. am zis ATV nu quad (clasa quad o introducem doar daca strangem aprox 10 piloti)
3. Razvan concureaza la Motocross nu Endurocross
da m-am grabit,ai dreptate din toate punctele de vedere, iar dupa cum stii bine multi confunda termenul de atv cu quad, am crezut(nu in cazul tau) ca acel cuvant ATV putea cuprinde ambele tipuri!
la -x-cape pe 21 vei fi prezent?
Posted 17 May 2010 - 11:22 AM
99% nu ajungem la Xcape pentru ca vom fi la o plimbare pe litoral cu mai multi prieteni
Posted 19 May 2010 - 03:57 PM
Datorita conditiilor meteo din ultimele zile am hotarat sa mutam locatia la CIOLPANI (langa stadionul de fotbal ) pentru a fi siguri de accesibilitatea in tabara . Detalii despre acces in locatie gasiti pe site www.xcountry.ro
Accesul se face din DN1 si e mult mai vizibil !
Se introduce si clasa QUAD pentru cei care sunt certati cu tractiunea integrala!
Au ramas 9 zile pana la eveniment!
This post has been edited by gaby: 19 May 2010 - 03:57 PM
Posted 19 May 2010 - 07:30 PM
Posted 20 May 2010 - 01:36 AM
Cumva ai citit Focsani in loc de Ciolpani?
Posted 20 May 2010 - 09:35 PM
SCUZE, RECTIFIC, NU AM VAZUT ,,NU-UL”
Posted 21 May 2010 - 10:52 PM
Locul 1 - 1000euro
Locul 2 - 500 euro
Locul 3 - 250 euro
constand in echipamente, accesorii, piese, etc
Posted 28 May 2010 - 12:54 PM
http://www.xcountry....olpani_fgvz.pdf
Aruncati un ochi (printati) programul pentru a fi la timp mereu
http://www.xcountry....oncurs_o1al.pdf
Pentru cei care participa pe motobrishka
http://www.xcountry....y-2010_gfth.pdf
Posted 28 May 2010 - 11:41 PM
Cand am plecat eu, pe la 11, erau deja primii sositi la fata locului (gata inscrisi) iar concertele erau in toi.
Cine doreste sa stea la cort, poate campa la marginea taberei, avem spatiu special amenajat pentru asa ceva - cu dusuri, curent si tot ce trebuie.
Nu ratati urmatoarele doua zile pentru un spectacol pe cinste!
Posted 02 June 2010 - 01:57 PM
http://www.xcountry....pani/clasament/
primele 2 filmulete ... scurte
restul sunt in lucru
Posted 02 June 2010 - 02:04 PM
Merci

Help