Ajutor! Se Slabeste Roata Fata. Schimbat rulmenti si tot se slabeste :(
Posted 03 July 2010 - 09:49 PM
Posted 05 July 2010 - 01:01 PM
Posted 05 July 2010 - 07:11 PM
Ciprian-Yamaha, on 05 July 2010 - 01:01 PM, said:
Eu am problema la planetara nu la cele de la roti unde banuiesc ca puneai teflon.Pe langa asta este si siguranta ce blocheaza piulita.Eu tind sa cred ca butucu ar fi vina sau fuzeta.Astept ideile voastre, poate o sai dam de capat.
Posted 06 July 2010 - 09:09 AM
This post has been edited by Ciprian-Yamaha: 06 July 2010 - 09:09 AM
Posted 06 July 2010 - 11:08 PM
Posted 12 July 2010 - 10:23 PM
Calutzu, on 06 July 2010 - 11:08 PM, said:
Stai linistit ca nu esti singur! in primul rand ai grija ca strangerea nu se face ca la dacie ,adica strans de tot si un sfert de tura inapoi, strangi cat sa mearga normal rulmentul fara sa joace si sa poti baga splintul de la piulita.Daca mai desfaci controleaza jamba (piesa de aluminiu in care intra camasa exterioara a rulmentului) sa nu fie fisurata. Am intalnit cazuri in care era fisurata circular. Daca camasa exterioara nu are joc pe jamba trebuie sa stranga, daca se slabeste nu ai decat sa strangi la ele inainte de fiecare tura, asta e " china power ".....
Posted 17 July 2010 - 12:28 PM
petre, on 12 July 2010 - 10:23 PM, said:
Calutzu, on 06 July 2010 - 11:08 PM, said:
Stai linistit ca nu esti singur! in primul rand ai grija ca strangerea nu se face ca la dacie ,adica strans de tot si un sfert de tura inapoi, strangi cat sa mearga normal rulmentul fara sa joace si sa poti baga splintul de la piulita.Daca mai desfaci controleaza jamba (piesa de aluminiu in care intra camasa exterioara a rulmentului) sa nu fie fisurata. Am intalnit cazuri in care era fisurata circular. Daca camasa exterioara nu are joc pe jamba trebuie sa stranga, daca se slabeste nu ai decat sa strangi la ele inainte de fiecare tura, asta e " china power ".....
Mersi de sfat.Tocmai asta am facut sapt. trecuta,strans cat a permis si nu am slabit.Problema ce mia ramas e pe partea stanga unde fuzeta trebuie sa o schimb deoarece are joc camasa in care se pun rulmenti.Cea de otel(banuiesc) in care se preseaza camasa rulmentului are joc.Am incercat so presez afara dar degeaba.Banuiesc ca are guler interior si partea de aluminiu a fost turnata peste.

Help