ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Ajutor! Se Slabeste Roata Fata. - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ajutor! Se Slabeste Roata Fata. Schimbat rulmenti si tot se slabeste :(

#1 User is offline   Calutzu 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Model ATV:Linhai 300

Posted 03 July 2010 - 09:49 PM

Buna.Am cumparat un Linhai 300cc 4x4 sh.Din pacate nu stiam ce inseamna "Linhai"Posted Image . Ok problema e ca de cate ori reglez rulmenti ei se slabesc dupa ce fac o tura.Mam gandit ca rulmenti sunt de vina asa ca am luat 4 skf-uri si iam schimbat.Surpriza!!! La fel se slabesc. Posted Image HeLp!!!!!
0

#2 User is offline   mamaiemm 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:SUZUKI KQ750axi

Posted 04 July 2010 - 11:48 PM

am avut si eu aceeasi problema pe linhai cand am avut ... mereu... asa l`am dat !!! nu i`am gasit buba.
0

#3 User is offline   Ciprian-Yamaha 

• ATV-ist convins
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:Kinroad

Posted 05 July 2010 - 01:01 PM

Ai incercat sa dai cu banda de teflon peste filet si apoi sa dai,la mine asa fac,si rezista perfect !<br>
0

#4 User is offline   Calutzu 

• Incepator
  • Pip

Posted 05 July 2010 - 07:11 PM

View PostCiprian-Yamaha, on 05 July 2010 - 01:01 PM, said:

Ai incercat sa dai cu banda de teflon peste filet si apoi sa dai,la mine asa fac,si rezista perfect !<br>

Eu am problema la planetara nu la cele de la roti unde banuiesc ca puneai teflon.Pe langa asta este si siguranta ce blocheaza piulita.Eu tind sa cred ca butucu ar fi vina sau fuzeta.Astept ideile voastre, poate o sai dam de capat.
0

#5 User is offline   Ciprian-Yamaha 

• ATV-ist convins
  • Model ATV:Kinroad

Posted 06 July 2010 - 09:09 AM

Daca nu reusesti singur,eu recomand sa te duci la un service profesional pentru o verificare amanuntita...

This post has been edited by Ciprian-Yamaha: 06 July 2010 - 09:09 AM

0

#6 User is offline   Calutzu 

• Incepator
  • Pip

Posted 06 July 2010 - 11:08 PM

Nu vreau sa ma duc a service.Vreau sami repar singur rabla.Chiar nimeni nu sa mai lovit de problema asta?

0

#7 User is offline   petre 

• ATV-ist convins
  • View gallery
  • Model ATV:New Force 500

Posted 12 July 2010 - 10:23 PM

View PostCalutzu, on 06 July 2010 - 11:08 PM, said:

Nu vreau sa ma duc a service.Vreau sami repar singur rabla.Chiar nimeni nu sa mai lovit de problema asta?

Stai linistit ca nu esti singur! in primul rand ai grija ca strangerea nu se face ca la dacie ,adica strans de tot si un sfert de tura inapoi, strangi cat sa mearga normal rulmentul fara sa joace si sa poti baga splintul de la piulita.Daca mai desfaci controleaza jamba (piesa de aluminiu in care intra camasa exterioara a rulmentului) sa nu fie fisurata. Am intalnit cazuri in care era fisurata circular. Daca camasa exterioara nu are joc pe jamba trebuie sa stranga, daca se slabeste nu ai decat sa strangi la ele inainte de fiecare tura, asta e " china power ".....
0

#8 User is offline   Calutzu 

• Incepator
  • Pip

Posted 17 July 2010 - 12:28 PM

View Postpetre, on 12 July 2010 - 10:23 PM, said:

View PostCalutzu, on 06 July 2010 - 11:08 PM, said:

Stai linistit ca nu esti singur! in primul rand ai grija ca strangerea nu se face ca la dacie ,adica strans de tot si un sfert de tura inapoi, strangi cat sa mearga normal rulmentul fara sa joace si sa poti baga splintul de la piulita.Daca mai desfaci controleaza jamba (piesa de aluminiu in care intra camasa exterioara a rulmentului) sa nu fie fisurata. Am intalnit cazuri in care era fisurata circular. Daca camasa exterioara nu are joc pe jamba trebuie sa stranga, daca se slabeste nu ai decat sa strangi la ele inainte de fiecare tura, asta e " china power ".....

Mersi de sfat.Tocmai asta am facut sapt. trecuta,strans cat a permis si nu am slabit.Problema ce mia ramas e pe partea stanga unde fuzeta trebuie sa o schimb deoarece are joc camasa in care se pun rulmenti.Cea de otel(banuiesc) in care se preseaza camasa rulmentului are joc.Am incercat so presez afara dar degeaba.Banuiesc ca are guler interior si partea de aluminiu a fost turnata peste.
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users