Polaris Hawkeye 4000 Km?
Posted 05 September 2010 - 09:14 AM
sa-l folosesti sanatos la mai mult km si multa noroiala ..si pune pozele ca sunt tare curios
Posted 06 September 2010 - 02:19 AM
mai am o singura nelamurire in legatura cu atv-eul:am actele in original,adica talonul(anulat pentru export),foaia de radiere ,dar ceea ce imi da un pic de gandit este contractul(l-am facut la imprimanta,broscarul l-a complectat,l-am semnat impreuna,aici in italia este ok.)daca stie cineva ,este valabil si in romania facut in acest mod?m-am interesat ,se poate face la notar sau la (officio di anagrafe)....bineinteles pe bani (50-60 eur).(am vb. cu fostul proprietar,este de acord sa il facem si mai oficial,exact cum va ziceam mai sus).daca cineva stie sa ma lamureasca,a mai trecut prin asa ceva?
Posted 06 September 2010 - 08:53 AM
arata bestial...
This post has been edited by dani_marius: 06 September 2010 - 09:02 AM
Posted 08 September 2010 - 10:27 AM
borostean gelu, on 06 September 2010 - 02:19 AM, said:
mai am o singura nelamurire in legatura cu atv-eul:am actele in original,adica talonul(anulat pentru export),foaia de radiere ,dar ceea ce imi da un pic de gandit este contractul(l-am facut la imprimanta,broscarul l-a complectat,l-am semnat impreuna,aici in italia este ok.)daca stie cineva ,este valabil si in romania facut in acest mod?m-am interesat ,se poate face la notar sau la (officio di anagrafe)....bineinteles pe bani (50-60 eur).(am vb. cu fostul proprietar,este de acord sa il facem si mai oficial,exact cum va ziceam mai sus).daca cineva stie sa ma lamureasca,a mai trecut prin asa ceva?
eu stiu ca asa ceva la noi nu are nici o valoare , eu contractul de vanzare -cumparare l-am facut la un xerox care face si acte si m-a costat cam 50 lei.
Posted 11 September 2010 - 09:06 PM
mersi de informatie.......intre-timp am aflat si eu ,ca este bun......un contract......!!!!!

Help