va salut pe toti. de curand am cumparat un linhai muddy s.h. si deja am intampinat niste probleme(sper eu mici). dupa ~ 10 min de mers ( linie dreapta si putin in rampa) nu mai vrea sa se miste..accelerez insa nu inainteaza...doar da niste impulsuri ca ar vrea sa inainteze insa nimic...valabil si pt mersul inapoi sau cu cuplajul 4x4....pur si simplu nu mai vrea. dupa ce il las sa mearga singur la vale (ca bineinteles in rampa nu mai inaintam deloc) si-a revenit.... aveti vreo idee despre ce ar putea fi?? mentionez ca sunt in c-lung muscel iar aici nu am un service specializat. e un baiat aici care mai stie cateceva despre atv-uri dar macar sa-i dau o idee despre ce ar putea fi. va multumesc anticipat
Page 1 of 1
Problema Accelerare Linhai
Posted 18 July 2010 - 06:40 PM
Mai precizez ca fostul proprietar a montat o toba finala de motocicleta, iar din cate am mai citit pe forum e posibil sa influenteze alimentarea?ar fi cazul unei noi setari a carburatorului. multumesc tuturor pt orice posibila sugestie.
Posted 18 July 2010 - 07:39 PM
De obicei problemele astea survin de la carburator,incearca sa il cureti si vezi in ce stare este ,regleaza si amestecul si de aceea iti da in nas !
Toba da ,influenteaza consumul dar odata cu cresterea lui creste si demarajul,deci se echilibreaza situatia
Toba da ,influenteaza consumul dar odata cu cresterea lui creste si demarajul,deci se echilibreaza situatia
Posted 19 July 2010 - 07:57 AM
Ciprian-Yamaha, on 18 July 2010 - 07:39 PM, said:
De obicei problemele astea survin de la carburator,incearca sa il cureti si vezi in ce stare este ,regleaza si amestecul si de aceea iti da in nas !
azi o sa ne apucam de treaba...desfacem carburatorul. revin cu amanunte. mersi frumos Ciprian
Posted 19 July 2010 - 09:01 PM
ai avut dreptate. carburatorul era infundat cu niste gunoaie. l-am desfundat cu aer comprimat. urmeaza sa cumpar si eu o bujie iridium(am gasit la 50 ron?! japoneze) si pasul final - reglarea amestecului. sper sa se rezolve problema. ceva sfaturi despre reglarea amestecului?
multumesc pt ajutor!
multumesc pt ajutor!
Posted 19 July 2010 - 09:05 PM
Normal ca asta era problema,eu iti ghicesc si viitorul
Cat despre reglarea amestecului,strangi surubul la maxim si il desfaci 2 ture,ii dai un spritz si vezi daca revine la ralanti ok,in cazul in care are tendinte sa moare mai slabesti pana scoti rezultatul perfect !
Bafta!
Cat despre reglarea amestecului,strangi surubul la maxim si il desfaci 2 ture,ii dai un spritz si vezi daca revine la ralanti ok,in cazul in care are tendinte sa moare mai slabesti pana scoti rezultatul perfect !
Bafta!
Share this topic:
Page 1 of 1

Help