Dragi pasionati de off-road,
Polaris Romania cauta reprezentati pentru concursurile off-road din Romania la clasa OPEN. Colaborarea se va face pe un an, fara a se impune obiective clare pentru participanti. In functie de rezultatele voastre si modul de colaborare se vor cuantifica beneficiile obtinute si se vor renegocia conditiile de mai jos, stabilind niste obiective mai clare cat si un suport mai puternic din partea Polaris Romania.
I. Ce oferim:
Discount-uri super atractive pentru piesele de schimb.
Oferta cu adevarat speciala doar pentru achizitionarea modelului Sportsman 850 XP EPS. In cazul in care aveti deja un Sportsman 850 XP EPS va puteti trimiteti informatiile (cateva cuvinte despre d-voastra, experienta, vehicul si starea lui la adresa de e-mail de mai jos).
Echipament Polaris.
Cort Polaris (dupa caz).
Suport import piese aftermarket pentru echipare unitati la pret foarte competitiv.
Know-how echipa Polaris Racing SUA avand in vedere experienta lor in concursuri cu Sportsman 850 XP EPS (www.rathracing.com – Daryl Rath).
Revizii gratuite.
Prezenta echipa tehnica la concursuri (dupa caz).
II. Ce cerem:
Lista cu concursurile la care veti participa anul acesta garantat (exceptand bineinteles situatii in care apar cazuri speciale).
Cele mai bune eforturi ale participantilor in promovarea produselor Polaris (unitati & accesorii).
Informatii referitoare la modul de comportare al vehicului din punct de vedere tehnic, sugestii si impresii.
PASIUNE!
Daca va intereseaza colaborarea de mai sus, ne puteti trimite informatiile (cateva cuvinte despre d-voastra si experienta cu ATV-urile) la adresa de e-mail contact@polarisdealers.ro. Toate cererile se vor analiza si se vor alege doar 2(doi) reprezentati care vor putea beneficia de conditiile de mai sus.
Succes!
Page 1 of 1
Reprezentati Polaris La Concursuri Off-Road!
Posted 29 July 2010 - 06:49 AM
Sincer,nu era o gluma,Paneuro,Yamaha,toti au avut cate un reprezentant,de ce nu si voi?
Ok,o zi buna !
Ok,o zi buna !
This post has been edited by Ciprian-Yamaha: 29 July 2010 - 06:50 AM
Posted 30 July 2010 - 10:06 AM
Ciprian-Yamaha, on 29 July 2010 - 06:49 AM, said:
Sincer,nu era o gluma,Paneuro,Yamaha,toti au avut cate un reprezentant,de ce nu si voi?
Ok,o zi buna !
Ok,o zi buna !
Adevarat, insa cei enumarati de tine mai sus se adreseaza direct pietei de scuteristi prin produsele lor, pe cand produsele Polaris nu reprezinta un interes foarte mare in acel segment sau daca prezinta este foarte mic, iar in aceasta perioada trebuie sa ne indreptam catre segmentul de piata cel mai reprezentativ.
Cu stima,
Seb
Share this topic:
Page 1 of 1

Help