Zilele astea m-am apucat sa schimb lichidele la "bestie" ,cu toate ca vechiul proprietar mi-a zis ca le-a schimbat el,dar am vrut sa fiu sigur ca e totul in regula.Totul a mers bine pana cand am ajuns la grupul spate,pe care dupa ce l-am golit,am inceput sa strang surubul la loc si la un moment dat a inceput sa se invarta in gol.Am observat aseara ca pierde ulei putin.Banuiesc ca s-a ras filetul.Ce pot face in cazul asta?Ma gandeam sa-l desfac si sa ii dau cu banda de teflon,daia alba.Credeti ca merge?
Page 1 of 1
Problema Surub Golire Ulei Grup Spate
Posted 12 September 2010 - 08:16 AM
catalin100, on 11 September 2010 - 01:27 PM, said:
Zilele astea m-am apucat sa schimb lichidele la "bestie" ,cu toate ca vechiul proprietar mi-a zis ca le-a schimbat el,dar am vrut sa fiu sigur ca e totul in regula.Totul a mers bine pana cand am ajuns la grupul spate,pe care dupa ce l-am golit,am inceput sa strang surubul la loc si la un moment dat a inceput sa se invarta in gol.Am observat aseara ca pierde ulei putin.Banuiesc ca s-a ras filetul.Ce pot face in cazul asta?Ma gandeam sa-l desfac si sa ii dau cu banda de teflon,daia alba.Credeti ca merge?
...poti incerca, nu stiu daca merge...daca nu trebuie sa refaci filetul si sa pui un surub nou cu dimensiunea rezultata
"Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara"
Posted 12 September 2010 - 02:01 PM
Cel mai sigur este sa refaci filetul, nu merita sa risti sa pierzi uleiul si sa distrugi grupul. Din pacate pentru asta trebuie sa desfaci grupul spate, pentru ca altfel risti sa ramana span in grup.
ATV-Service.ro
Lucrari de strungarie si freza.
Sudura MIG/MAG si TIG in argon
Service si tuning variatoare,
Service si tuning amortizoare,
Reconditionari pompe de apa
Lucrari de strungarie si freza.
Sudura MIG/MAG si TIG in argon
Page 1 of 1

Help