ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Problema Cutie Viteze - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Problema Cutie Viteze

#1 User is offline   catalin100 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Model ATV:Linhai Muddy 4x4

Posted 12 September 2010 - 08:10 PM

Revin cu o problema mult mai grava.Azi cand am iesit la plimbare prin padure,dupa ce am urcat o panta mai lunga cu treapta de forta si 2x4 ,in varf am oprit atv i-am asteptat si pe ceilalti sa vina si dupa 2 minute cand am vrut sa plec ,intra in viteza dar nu mergea .Am incercat si in marsalier si in fata,mergea doar pe treapta de forta.L-am lasat 5 minute oprit si si-a revenit.Mai tarziu aceeasi chestie dar acum pe 4x4,dupa ce am urcat panta,am oprit sa scot treapta de forta si surpriza a facut la fel.L-am lasat 5 minute si si-a revenit.A treia oara la fel doar ca dupa ce s-a blocat l-am lasat pe treapta de forta si dupa 100 de metri si-a revenit.De la ce sa fie problema ?
0

#2 User is offline   larry 

• Incepator
  • Pip

Posted 05 October 2010 - 07:08 PM

View Postcatalin100, on 12 September 2010 - 08:10 PM, said:

Revin cu o problema mult mai grava.Azi cand am iesit la plimbare prin padure,dupa ce am urcat o panta mai lunga cu treapta de forta si 2x4 ,in varf am oprit atv i-am asteptat si pe ceilalti sa vina si dupa 2 minute cand am vrut sa plec ,intra in viteza dar nu mergea .Am incercat si in marsalier si in fata,mergea doar pe treapta de forta.L-am lasat 5 minute oprit si si-a revenit.Mai tarziu aceeasi chestie dar acum pe 4x4,dupa ce am urcat panta,am oprit sa scot treapta de forta si surpriza a facut la fel.L-am lasat 5 minute si si-a revenit.A treia oara la fel doar ca dupa ce s-a blocat l-am lasat pe treapta de forta si dupa 100 de metri si-a revenit.De la ce sa fie problema ?

Ramane treapta de forta blocata, mi-a ramas si mie si nu iesea deloc, eu insa am desfacut cutia ( maneta) am uns ca nu prea era vasilina si am pus-o inapoi.. si si-a revenit ( am incercat sa dau cu mana levierele alea)

Inca ceva, cand vrei sa scoti din treapta de forta si nu iti iese, incearca sa bagi la loc in L si apoi trage mai tare sa o scoti ! ( trebuie sa iasa )
0

#3 User is offline   LinhaiSport 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Linhai

Posted 06 October 2010 - 03:07 PM

Ar fi bine sa folosesti un spray pentru ungere !
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users