ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Donatie ! - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Donatie ! Daca aveti cauciucuri pe "13 de ATV va scap eu de ele

#1 User is offline   olllllo 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Interests:masini, motociclete, biciclete, in prezent pasionat de off-road si detin un suzuki sj 410

Posted 27 September 2010 - 08:55 PM

Salutare,
Daca aveti prin ograda doua anvelope mai uzate de la ATV-ul dumneavoastra va scap eu de ele!
O rugamine ar fi sa fie pe "13 sau pe "14(dar nu sunt sigur ca exista) si.....sa mai aiba ceva derapanti pe ele...pot sa aiba si sparturi ca le repar eu.
Numai bine!
PS: nu am prea stiut unde sa postez threadul...sper sa fi nimerit cat de cat, daca nu...suport consecintele :kurt:
Daca nu e drum nu-i problema ca punem de unul !
0

#2 User is offline   LinhaiSport 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Linhai

Posted 06 October 2010 - 03:08 PM

Ar fi bine totusi sa cauti la cineva ce se ocupa cu asa ceva...dezmembrari bla bla
0

#3 User is offline   olllllo 

• Incepator
  • Pip
  • Interests:masini, motociclete, biciclete, in prezent pasionat de off-road si detin un suzuki sj 410

Posted 06 October 2010 - 10:24 PM

Pai am cautat pe net si nu am gasit mai nimic, in afara de dezmembrari scootere si motoare de viteza nu prea e altceva...
Spuneti-mi voi pe careva care are la dezmembrat un atv lovit si nu mai are ce face cu rotile, vrea sa scape de el....habar nu am , am spus ca pot sa fie si gaurite....incat sa le pot repara cu peteceala, c aoricum bag camera in ele....
Atata doar sa fie pe 13, si pe 12...ma gandesc ca is mai comune, dar sa gasesc dupa aceea niste jante de tabla...
Numa bine!
Daca nu e drum nu-i problema ca punem de unul !
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users