Page 1 of 1
Lacul Vulturilor- Siriu- Buzau Week-end-ul 6-7 noiembrie
Posted 01 November 2010 - 08:04 PM
Pentru cei interesati, vream sa facem o iesire in acest week-end spre Lacul Vulturilor din zona muntilor Siriu, judetul Buzau (80 km de Brasov; 80 km de Buzau pe DN 10). Traseul vrem sa fie unul cat se poate de usor, avand in vedere ca o sa ne insoteasca si doamnele.
Posted 05 November 2010 - 11:32 AM
da este lume dar gasca mare se duce la comarnic majoritatea uitate acolo pe topic
Posted 02 July 2011 - 03:58 PM
BaC80, on 01 November 2010 - 08:04 PM, said:
Pentru cei interesati, vream sa facem o iesire in acest week-end spre Lacul Vulturilor din zona muntilor Siriu, judetul Buzau (80 km de Brasov; 80 km de Buzau pe DN 10). Traseul vrem sa fie unul cat se poate de usor, avand in vedere ca o sa ne insoteasca si doamnele.
Andrei, imi permit sa lansez invitatia si aici..cine stie cine se mai baga...la iesirea de weekendul viitor si anume pe 8-9-10 Iulie cu plecare din Siriu, posibila campare la corturi in ultimul loc accesibil masinilor..si de acolo continuarea pe cele 4 roti mai mici dar mai capabile..fie la lacul vulturilor fie in alte locatii cool...
Sanatate si cati mai multi Km fara incidente!
Posted 03 July 2011 - 02:58 PM
Abia astept... sa vad cum ma "strecor" si vin de joi seara. Campam, punem corturile, adunam lemne (le tragem cu ATV-urile) si dam un sprit. Am eu o drujba sa mai tocam lemnele, facem umbrar, tot ce trebuie...
Posted 04 July 2011 - 12:45 PM
BaC80, on 03 July 2011 - 02:58 PM, said:
Abia astept... sa vad cum ma "strecor" si vin de joi seara. Campam, punem corturile, adunam lemne (le tragem cu ATV-urile) si dam un sprit. Am eu o drujba sa mai tocam lemnele, facem umbrar, tot ce trebuie...
Eu ajung vineri, joi tb sa astept atv ul lui fi-miu....un viitor mebru al "clubului", deci ne vedem vineri la Siriu
Sanatate si cati mai multi Km fara incidente!
Posted 11 August 2011 - 07:47 PM
BigBear, on 08 August 2011 - 11:05 AM, said:
Incepand cu vineri, doritorii de aventuri pe munte cu atv-ul sunt invitati la iesire in zona Siriu - Lacul vulturilor si alte treasee. cazare la cort sau pensiune in Siriu.
Astept inscrieri..
Astept inscrieri..
Foarte atractiva propunerea
Desi sunt proaspat conducator de Atv, as participa, daca se organizeaza ceva
Share this topic:
Page 1 of 1

Help