ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: CE ESTE FORUMUL ATVROM - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

CE ESTE FORUMUL ATVROM lamuriri despre acest forum

#21 User is offline   dacian 

• Super ATV-ist
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:Linhai Worker 4x4

Posted 26 January 2008 - 01:12 AM

si la ce ar fi bun un raspuns la intrebarea asta? daca foruml acesta nu avea premiile de la atvrom nu cred ca intrau prea multi useri
0

#22 User is offline   CosminD 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Model ATV:Linhai Classic 300 4x4

Posted 27 January 2008 - 12:52 PM

CITAT(dacian22 @ Jan 26 2008, 01:12 AM) [snapback]4192[/snapback]
si la ce ar fi bun un raspuns la intrebarea asta? daca foruml acesta nu avea premiile de la atvrom nu cred ca intrau prea multi useri

pai sa stii ca mai mult decat sigur intrau un sfert din cati intra acum.Nu stiu de altii,dar eu daca vreau ceva ma duc si-mi cumpar,nu astept sa le primesc moca.Ca altfel aveam si eu vreo 300 de postari in 2 luni de cat timp sunt pe forum,nu 24.Numai ca eu tot ce am scris a fost la obiect,nu doar de dragul de a spune ceva si pt a face postari.Oricum,nu sunt deloc mirat pt ca asa e romanul,sta si 10 ore la o coada ca sa ia ceva cu 10.000lei reducere,dar pt premii mai mari...

This post has been edited by CosminD: 27 January 2008 - 12:53 PM

0

#23 User is offline   Linhaitza85 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 27 January 2008 - 03:44 PM

CITAT(CosminD @ Jan 27 2008, 02:52 PM) [snapback]4237[/snapback]
CITAT(dacian22 @ Jan 26 2008, 01:12 AM) [snapback]4192[/snapback]

pai sa stii ca mai mult decat sigur intrau un sfert din cati intra acum.Nu stiu de altii,dar eu daca vreau ceva ma duc si-mi cumpar,nu astept sa le primesc moca.Ca altfel aveam si eu vreo 300 de postari in 2 luni de cat timp sunt pe forum,nu 24.Numai ca eu tot ce am scris a fost la obiect,nu doar de dragul de a spune ceva si pt a face postari.Oricum,nu sunt deloc mirat pt ca asa e romanul,sta si 10 ore la o coada ca sa ia ceva cu 10.000lei reducere,dar pt premii mai mari...

pai asa ai ajutat u forumul si ai dat sfaturi cu 24 de postari in 2 luni??????
forumul are nevoie de multe topicuri si postari pt o tezvoltare cat mai mare si rapida zic yo
0

#24 User is offline   CosminD 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:Linhai Classic 300 4x4

Posted 27 January 2008 - 11:48 PM

bine si cate topicuri ai inceput tu?Din cate am vazut eu Dacian si Divizia au inceput aproape toate topicele.Stiu ca nu pot spune ca am ajutat forumul ca cei 2 membrii mentionati,moderatorii si inca cativa membrii,dar macar in postarile mele nu am batut campii.Nu am scris ceva doar de dragul de a scrie,ci am dat sfaturi,mi-am dat cu parerea etc.Daca ma apuc sa citesc topicurile de pe forum ma apuca rasul cand vad ce scriu unii doar de dragul de a posta,numai ceva la obiect nu.
0

#25 User is offline   dacian 

• Super ATV-ist
  • View gallery
  • Model ATV:Linhai Worker 4x4

Posted 27 January 2008 - 11:54 PM

hai nu va mai certati ca nu ii frumos si chiar nu aveti de ce fiecare intra pe forum cand poate si are timp iar treaba cu postarile am mai spus ca nu tine de cantitate ci de calitate.
0

#26 User is offline   Expertfoto 

• ATV-ist convins
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Model ATV:CF MOTO 500 A

Posted 28 January 2008 - 11:06 AM

CITAT(dacian22 @ Jan 27 2008, 11:54 PM) [snapback]4266[/snapback]
hai nu va mai certati ca nu ii frumos si chiar nu aveti de ce fiecare intra pe forum cand poate si are timp iar treaba cu postarile am mai spus ca nu tine de cantitate ci de calitate.

Sunt de acord cu dacian !
Expert Foto Studio * Administrator ATVISTI.ro
0

#27 User is offline   bigiu 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Model ATV:Linhai

Posted 05 February 2008 - 01:49 AM

Ce conteaza daca e sau nu independent. Atata timp cat nu se sterge si nu se cenzureaza nimic ar trebui sa fie totul ok.
0

#28 User is offline   canion 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Interests:Transporturi de la role la trenuri si avioane, tehnica de orice fel, calatoriile, locurile si lucrurile. Nu in ultimul rand tzigara pe care o fumezi stand pe capota in zori dupa ce ai condus toata noaptea. E o senzatie de nedescris.
  • Model ATV:Scuter Malaguti F10

Posted 21 February 2008 - 04:39 PM

Pana acum Paul cu scuteru si Bigiu cu Jokerul plus nu mai stiu cati au luat cupoane de 250 de ron, piese cu reducere.....atvuri cu reducere.....Eu zic ca daca o tine tot asa, SA TOT FIE DEPENDENT FORUMU DE ATVROM, ca sa mor daca ma supar !
POSTEZ DECI EXIST !
0

#29 User is offline   Deesse 

• ATV-ist convins
  • View gallery

Posted 01 July 2008 - 04:49 PM

Forumul are acum adresa www.atvisti.ro si se lucreaza la o mai buna organizare pentru o mai buna citire de catre useri.

In rest, aceasi deschidere catre firmele concurente.

Aici nu se va cenzura nimic de la concurent, dimpotriva, sunt binevenite discutii, nemultumiri, etc.

CITAT
Am simtit necesar sa fac aceste precizari pentru ca nimeni sa nu creada ca forumul nostru este cenzurat de catre ATVROM.
Dar daca o alta firma concurenta pe piata de atvuri doreste sa ofere si ea beneficii userilor acestui forum, sa faca reduceri la piese accesorii sau atvuri, sau sa dea premii de fidelitate,o asteptam cu bratele deschise. Pana la urma userii au de castigat !

This post has been edited by Deesse: 01 July 2008 - 05:18 PM

0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users