ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Tgb Blade 425 Le - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tgb Blade 425 Le

#1 User is offline   Asdady 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members

Posted 22 April 2011 - 05:10 PM

Salutare Ce sfat imi puteti da?As vrea sa imi iau un TGB blade 425 Le modelul acela full.Pret 4480 euro cu tot cu tva,la oferta.Nu am mai avut pana acum atv, si as vrea sa stiu parerile voastre despre acest model.Vreau sa iau acest mdel ,deoarece imi place aspectul , motorul de 400 pe care il are,tobele sport,cuplaj manual..Am fost "virusat" daca pot sa spun asa de la Durau vara trecuta cand am fost in concediu si am inchiriat un Linhai Worker(avea 8000 de Km).Mi-a placut cum tragea la acei km si am zis ca un TGB ar face acesti banuti.Deja la alti dealeri pretul e de 5100 de euro cu tva.Ce ziceti e ok?As vrea sa imi spuna parerea cineva care detine un astfel de utilal.E fiabil?,reviziile sunt scumpe,piesele?
Nu ma intereseaza sa iau ceva second la banii astia.Il vreau nou fiindca ce e nou,e nou(parerea strict a mea.)

Multumesc!
0

#2 User is offline   ATVmagazin 

• Avansat
  • PipPip
  • Interests:ATV, quad, side-by-side, stiri, drive-test, accesorii

Posted 22 April 2011 - 07:08 PM

View PostAsdady, on 22 April 2011 - 05:10 PM, said:

Salutare Ce sfat imi puteti da?As vrea sa imi iau un TGB blade 425 Le modelul acela full.Pret 4480 euro cu tot cu tva,la oferta.Nu am mai avut pana acum atv, si as vrea sa stiu parerile voastre despre acest model.Vreau sa iau acest mdel ,deoarece imi place aspectul , motorul de 400 pe care il are,tobele sport,cuplaj manual..Am fost "virusat" daca pot sa spun asa de la Durau vara trecuta cand am fost in concediu si am inchiriat un Linhai Worker(avea 8000 de Km).Mi-a placut cum tragea la acei km si am zis ca un TGB ar face acesti banuti.Deja la alti dealeri pretul e de 5100 de euro cu tva.Ce ziceti e ok?As vrea sa imi spuna parerea cineva care detine un astfel de utilal.E fiabil?,reviziile sunt scumpe,piesele?
Nu ma intereseaza sa iau ceva second la banii astia.Il vreau nou fiindca ce e nou,e nou(parerea strict a mea.)

Multumesc!

salut,

noi am facut un drive-test la TGB intr-unul din numerele revistei.

detaliile sunt foarte bine puse la punct dar la performante este mai degraba acceptabil.

eu as merge mai mult spre cf moto x5 - pretul e putin mai ridicat dar diferenta la performanta e mult mai mare. Nu stiu cum sta TGB la fiabilitate.
www.primul-atv-magazin.ro

Singura revista profesionista de ATV-uri din Romania.
0

#3 User is offline   Asdady 

• Incepator
  • Pip

Posted 27 April 2011 - 04:11 PM

View PostATVmagazin, on 22 April 2011 - 07:08 PM, said:

Multumesc!

salut,

detaliile sunt foarte bine puse la punct dar la performante este mai degraba acceptabil.

eu as merge mai mult spre cf moto x5 - pretul e putin mai ridicat dar diferenta la performanta e mult mai mare. Nu stiu cum sta TGB la fiabilitate.

Gata ,m-am hotarat si ieri am achitat avansul pt TGB Blade 425 Le(versiunea full option),pret 4530 cu tot cu tva la oferta,reducere cu 500 de euro.Il voi avea in curte in cateva zile.Sper sa fi facut alegea cea mai buna pentru mine,avand in vedere ca sunt incepator si il voi folosi doar in weekend.Voi posta si ceva poze atunci cand il voi avea. Am optat pentru Tgb si nu pentru CFmoto fiindca la Tgb imi place designul,cuplajul 4x4 manual,tobele sport si nu in ultimul rand motorul de 400 care stiu ca este mai mic decat la Cf dar pentru mine este deajuns,avand in vedere ca il folosesc in weekend pe trasee off-road de dificultate medie. Astept impresii referitor posesorilor de TGB,daca sunt multumiti de atv.
Bafta tuturor!!!

This post has been edited by Asdady: 27 April 2011 - 04:18 PM

0

#4 User is offline   piticou 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:TGB BLADE

Posted 03 May 2011 - 10:39 AM

View PostAsdady, on 27 April 2011 - 04:11 PM, said:

View PostATVmagazin, on 22 April 2011 - 07:08 PM, said:

Multumesc!

salut,

Gata ,m-am hotarat si ieri am achitat avansul pt TGB Blade 425 Le(versiunea full option),pret 4530 cu tot cu tva la oferta,reducere cu 500 de euro.Il voi avea in curte in cateva zile.Sper sa fi facut alegea cea mai buna pentru mine,avand in vedere ca sunt incepator si il voi folosi doar in weekend.Voi posta si ceva poze atunci cand il voi avea. Am optat pentru Tgb si nu pentru CFmoto fiindca la Tgb imi place designul,cuplajul 4x4 manual,tobele sport si nu in ultimul rand motorul de 400 care stiu ca este mai mic decat la Cf dar pentru mine este deajuns,avand in vedere ca il folosesc in weekend pe trasee off-road de dificultate medie. Astept impresii referitor posesorilor de TGB,daca sunt multumiti de atv.
Bafta tuturor!!!

Sa il stapanesti sanatos!Dupa cum ti-am mai spus,daca ii faci reviziile la timp,nu schimbi 2x4 -4x4 in mers si respecti ce scrie in manualul lui de utilizare nu vei intampina probleme.La cat mai multe iesiri si fara incidente!Numai bine!
0

#5 User is offline   ATVmagazin 

• Avansat
  • PipPip
  • Interests:ATV, quad, side-by-side, stiri, drive-test, accesorii

Posted 04 May 2011 - 10:07 AM

Felicitari! :biggrinbounce2: Nu cred ca sunt asa de multi care au TGB. Asa ca asteptam informatii despre cum se descurca in timp!
www.primul-atv-magazin.ro

Singura revista profesionista de ATV-uri din Romania.
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users