Jump to content


Photo

Probleme Aprindere Atv Chinezesc.


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 basti02

basti02

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ploiesti\Prahova
  • Model ATV:107 cm3 Made in China;)

Posted 14 May 2011 - 01:07 PM

Buna ziua!Sunt un nou membru pe atvisti.ro,ma numesc Sebastian si posed un atv 107 cm3 chinezesc.De cand l-am cumparat am avut cateva probleme pe care le-am depasit mai greu sau mai usor.Problema pe care o are acum nu reusesc sa o rezolv.Iarna trecuta am avut probleme cu chiuloasa(imi sarea bujia si scapa compresie pe la bujie),iar in primavara am rezolvat-o sperand ca pot sa incep sa ma dau cu el,dar am avut o alta surpriza:nu ii dadea scanteie.Prima data a zis ca este de la bobina de inductie,asa ca m-am dus si am cumparat alta.Fara nici un folos,scanteie tot nu ii dadea.Am verificat magnetoul sa vad daca nu cumva este ars,dar era bun.Asa ca am dedus ca era de la CDI.M-am dus si am cumparat si un alt CDi,l-am schimbat si dadea scanteie.Dupa ce am dat de cateva ori la automat si am vazut ca nu porneste am scos fisa si am verificat iar.Nu mai dadea scanteie.Este posibil sa se fi ars iar CDI?Daca da ,inseamna ca am un scurt in instalatie,corect?Asi dori sa ma ajute cineva cu cateva sfaturi cum sa depistez problema.Va multumesc foarte mult si sper sa o putem rezolva impreuna.Toate cele bune!

#2 basti02

basti02

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ploiesti\Prahova
  • Model ATV:107 cm3 Made in China;)

Posted 25 June 2011 - 09:04 PM

Buna seara!Am verificat instalatia,nici o problema...tot nu stiu ce se intampla....Dupa ce am schimbat 3 cdi si 2 bobine de inductie am observat o noua chestie...La inceput ii da cateva scantei(10-15) dupa care se intrerupe si iar da cateva.(intrerupere destul de lunga incat sa nu porneasca).Ceva sfaturi?Ma incapatanez sa-l repar eu ca sa invat mai multe lucruri de aceea nu il duc la un mecanic,ceea ce ar fi floare la ureche.



#3 DjX

DjX

    Avansat

  • Members
  • PipPip
  • 74 posts
  • Gender:Male
  • Model ATV:o chinezarie:P

Posted 25 June 2011 - 11:15 PM

si eu am aceeasi problema.. numai ca eu trebuie sa demontez carburatorul si sa-i dau un nivel de benzina da de la un timp imi face figuri cand merg cu el, il acelerez merge ce merge si se opreste si dupa nu porneste:angryfire: si imi face asa la orice nivel al benzinei
nici eu nu'l duc la mecanic deoarece vreau sa invat un minim de mecanica:mellow:

#4 DjX

DjX

    Avansat

  • Members
  • PipPip
  • 74 posts
  • Gender:Male
  • Model ATV:o chinezarie:P

Posted 25 June 2011 - 11:17 PM

Buna seara!Am verificat instalatia,nici o problema...tot nu stiu ce se intampla....Dupa ce am schimbat 3 cdi si 2 bobine de inductie am observat o noua chestie...La inceput ii da cateva scantei(10-15) dupa care se intrerupe si iar da cateva.(intrerupere destul de lunga incat sa nu porneasca).Ceva sfaturi?Ma incapatanez sa-l repar eu ca sa invat mai multe lucruri de aceea nu il duc la un mecanic,ceea ce ar fi floare la ureche.



cand ii dai la automat incearca saa porneasca da este din scurt??

#5 DGRobert

DGRobert

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
  • Interests:Sa invat cat mai multe despre cel care este mereu langa noi la bine si la rau.
  • Model ATV:Quad 110 CC Semi-Automatic

Posted 28 June 2011 - 08:51 PM

Salut, am si eu tot un atv chinezesc 110 cc, nu l-am mai pornit de aproape un an, l-am tinut in garaj. Acum o saptamana am vrut sa-l pornesc, bateria era praf, am legat la masina toate bune, se auzea cum invarte motorul dar nu se aprinde. L-am bibilit toata ziua, l-am impis, l-am tras, i-am desfacut tot de pe ghidon, era ok, nimik oxidat, nimik stricat. Ce o fi de nu porneste? Maine o sa incerc sa scot bujia, sa o ard un pik cu ziaru, sa o curaz si sa vad daca merge, o sa revin maine seara. Multumesc

#6 DjX

DjX

    Avansat

  • Members
  • PipPip
  • 74 posts
  • Gender:Male
  • Model ATV:o chinezarie:P

Posted 29 June 2011 - 07:11 AM

este carburatorul de vina
umbai la reglaje

#7 DGRobert

DGRobert

    Incepator

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
  • Interests:Sa invat cat mai multe despre cel care este mereu langa noi la bine si la rau.
  • Model ATV:Quad 110 CC Semi-Automatic

Posted 29 June 2011 - 04:25 PM

Am curatat bujia, am pus fisa la lok, am pus bujia langa motor si cand i-am dat cheie nu facea scantei, pana la urma cred ca e bujia, altcv nu are ce sa fie.

#8 dani_marius

dani_marius

    Experimentat

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 posts
  • Gender:Male
  • Model ATV:Linhai 2x4

Posted 30 June 2011 - 10:19 AM

basti02......schimba fisa poate din cauza ei este pt ca poate sa intrerupa scanteia

DGRobert ,,,carburatoru ...posibil de la cuiul pontou....da cel mai bine ii schimbi carburatorul ca nu costa nici 100 lei..


PS:sport la treaba

Edited by dani_marius, 30 June 2011 - 10:20 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users