Cum Sa Stric 3500 Euroi
Posted 15 May 2011 - 09:53 AM
Salut.ce scula imi recomandati?io as prefera sa fie inmayriculata 4x4, si de firma.am ceva sanse?
Posted 15 May 2011 - 11:28 AM
cf moto ar fi unul dintre ele la banii de care dispui..sau chiar si un king quad mai chel[fara nici o accesorizare]sau na depinde uitate ca sunt multe okazii pe net..
PS: tu ce marca ai vrea?
PS: tu ce marca ai vrea?
Posted 15 May 2011 - 01:59 PM
la 4000 poti sa-ti iei un CF MOTO x6 este foarte bun si are un design frumos motor de 600
Posted 15 May 2011 - 02:32 PM
Asa ma gandeam si eu sa mai astept vreo 2 luni sa adun 4000 sa imi iau ceva cat de cat mai bun mai ales ca nici nu imi place sa le tot schimb.pana atuci o sa ma sfatuiesc cu voi si o sa va ascult sfaturile.atvurile aug inceput sa imi intre la inima de acum vreo 2 ani cand am reparat la cineva of yamaha de 350 4x4 si ca plata mi la lasat 3 zile sa ma dau.era iarna si am ramas surprins ce poate face.si recent mam dat cateva ore cu un kawa de 700 guad.dar cum am intrat un pic mai tare pe namoale mai mult am impins si tras la el.si de aia zic ca vreau 4x4.mai ales ca nu is adeptu la viteza si drifturi pe macadam
Posted 15 May 2011 - 03:17 PM
mai astepti mai strangi cativa banuti si atunci incepi sa cauti atv-ul pe care-l vrei si pana atunci poate gasesti ceva convenabil calitate-pret
sau o alta varianta ar fii sa iei 2 atv-uri 1 mai bun si altul avariat si sa le combini
sau o alta varianta ar fii sa iei 2 atv-uri 1 mai bun si altul avariat si sa le combini
Posted 15 May 2011 - 04:44 PM
o parere personala ...la 4000 cautati un Cfmoto su Newforce ....cauta sa gasesti undeva la inchirieri 1 din cele 2 modele si ai sa ramai ft placut impresionat .....decat sa iei un kingkuad sau kava ...yamaha....( pe care la cei 4000 de care dispui vei gasi cu siguranta o cazatura in care vei baga ft ft multi bani ) ...Cat despre linhaiul meu ....un singur upgrade mai are de primit sa fie cap coada upgradat la maxim ... bafta si nu te grabi ....documenteazate ft ft mult pana sa iti iei ....de multe ori cand te bucuri ca gasesti ceva ieftin ai surpize after ....bafta
....NU TE CERTA CU PROSTUL , CA TE ADUCE LA NIVELUL LUI SI TE BATE CU EXPERIENTA.....

Help