Page 1 of 1
First Bike Alaska
Posted 02 June 2011 - 04:28 PM
Salut.Am 16 ani si am cumparat de la varul meu un quad First Bike Alaska,atvul este aproape nou(nu a mers cu el decat cativa kilometrii pana s-a plictisit si in rest la tinut in garaj),mi la dat ieftin20 de milioane(mai mult a costat remorca.Pana acum nu am mers decat cu Linhaiuri inchiriate si cu un Polaris Hawkeye al unui prieten.Eu in fiecare iarna merg la munte si ma plimb cu atvul si vreau sa va intreb daca stiti cum merge Alaska pe zapada sa stiu daca mai are rost sa-l tragem dupa noi la munte.Multumesc.
Posted 02 June 2011 - 04:33 PM
avand in vedere ca e 2x4, iar anvelopele nu sunt bune pentru noroi, zapada sau stanca...sa nu ai mari asteptari de la el. dar daca e loc in remorci, ia-l, te scoti de o distractie mica pe drumuri accesibile.
sa il stapanesti sanatos
sa il stapanesti sanatos
Posted 02 June 2011 - 04:41 PM
Trepadushu, on 02 June 2011 - 04:33 PM, said:
avand in vedere ca e 2x4, iar anvelopele nu sunt bune pentru noroi, zapada sau stanca...sa nu ai mari asteptari de la el. dar daca e loc in remorci, ia-l, te scoti de o distractie mica pe drumuri accesibile.
sa il stapanesti sanatos
sa il stapanesti sanatos
Mersi.Eu oricum nu merg pe drumuri grele,mai mult pe drumuri forestiere gen cele de la Moieciu(cel putin mie nu mi se par grele).
Share this topic:
Page 1 of 1

Help