- [code]Cu stima! Am nevoie de un sfat, avānd in vedere ca vreau sa mi achizitionez primul ATV! Īmi trebuie in principiu 75% pt oraș, 25% offroad dar ocazional ambele, probabil mai mult in week end uri! Īl iau nou dar va rog sa mi spuneti ce considerati ca i mai bun: linhai 600 4x4 efi 2011, tgb blade 425 le 2009 sau cfmoto x6 long.? Multumesc anticipat[
Cu Stima! Va Rog Ajutati Mă Cu Un Sfat! Linhai? Tgb? Cf moto?
Posted 22 July 2011 - 10:26 AM
Posted 23 July 2011 - 09:29 AM
Salutare trepadushule si sar'na de răspuns! Multumesc lui Dumnezeu, bugetul ajuta cam pentru orice ATV, ceea e nu " ajuta" este o simpla chestiune de design! Nu vreau sa supar(dacă totuși o fac îmi cer scuze, este total neintentionat) dar Suzuki, Yamaha, etc nu mă încânta foarte mult la capitolul estetic! Fără dubii ca performante cele enumerate mai sus sunt net superioare dar pt necesitatile mele(repet, strict plimbari ocazionale de plăcere prin oraș si poate cateodata un offroad usurel) cred ca cf ul este ok, fiind si cel care, din cele trei, îmi place cel mai mult. Dacă nu deranjeze prea tare si dacă mă poți ajuta, te mai rog ( sau va mai rog in cazulin care sunt si alți binevoitori...) sa mă sfatuiesti si cu alegerea dealerului având in vedere ca din câte am vazut pe site, problema serviceului si a pieselor de schimb nu este una "la îndemână" pt toți dealerii! Multumesc frumos încă odată
This post has been edited by Shaishnoo: 23 July 2011 - 09:39 AM
Posted 23 July 2011 - 09:46 AM
Shaishnoo, on 23 July 2011 - 09:29 AM, said:
Salutare trepadushule si sar'na de răspuns! Multumesc lui Dumnezeu, bugetul ajuta cam pentru orice ATV, ceea e nu " ajuta" este o simpla chestiune de design! Nu vreau sa supar(dacă totuși o fac īmi cer scuze, este total neintentionat) dar Suzuki, Yamaha, etc nu mă īncānta foarte mult la capitolul estetic! Fără dubii ca performante cele enumerate mai sus sunt net superioare dar pt necesitatile mele(repet, strict plimbari ocazionale de plăcere prin oraș si poate cateodata un offroad usurel) cred ca cf ul este ok, fiind si cel care, din cele trei, īmi place cel mai mult. Dacă nu deranjeze prea tare si dacă mă poți ajuta, te mai rog ( sau va mai rog in cazulin care sunt si alți binevoitori...) sa mă sfatuiesti si cu alegerea dealerului avānd in vedere ca din cāte am vazut pe site, problema serviceului si a pieselor de schimb nu este una "la īndemānă" pt toți dealerii! Multumesc frumos īncă odată
Posted 26 July 2011 - 11:24 AM
Shaishnoo, on 22 July 2011 - 10:26 AM, said:
- [code]Cu stima! Am nevoie de un sfat, avānd in vedere ca vreau sa mi achizitionez primul ATV! Īmi trebuie in principiu 75% pt oraș, 25% offroad dar ocazional ambele, probabil mai mult in week end uri! Īl iau nou dar va rog sa mi spuneti ce considerati ca i mai bun: linhai 600 4x4 efi 2011, tgb blade 425 le 2009 sau cfmoto x6 long.? Multumesc anticipat[
Cf-ul e ok pentru tine, poti alege si Goes ca e pe aceeasi baza cu CF-ul numai ca e mai elegant. Ca varianta low cost CF poti sa-ti iei si un CF 500 lung, normal, e testat indelung la noi si are referinte bune ca fiabilitate si performante !
Posted 27 July 2011 - 07:26 PM
Multumesc frumos pt sfaturi, m ATI convins pe deplin pt achiziție unui cf x6 long...alb! Stima
Posted 28 July 2011 - 02:47 PM
Shaishnoo, on 23 July 2011 - 09:29 AM, said:
Salutare trepadushule si sar'na de răspuns! Multumesc lui Dumnezeu, bugetul ajuta cam pentru orice ATV, ceea e nu " ajuta" este o simpla chestiune de design! Nu vreau sa supar(dacă totuși o fac īmi cer scuze, este total neintentionat) dar Suzuki, Yamaha, etc nu mă īncānta foarte mult la capitolul estetic! Fără dubii ca performante cele enumerate mai sus sunt net superioare dar pt necesitatile mele(repet, strict plimbari ocazionale de plăcere prin oraș si poate cateodata un offroad usurel) cred ca cf ul este ok, fiind si cel care, din cele trei, īmi place cel mai mult. Dacă nu deranjeze prea tare si dacă mă poți ajuta, te mai rog ( sau va mai rog in cazulin care sunt si alți binevoitori...) sa mă sfatuiesti si cu alegerea dealerului avānd in vedere ca din cāte am vazut pe site, problema serviceului si a pieselor de schimb nu este una "la īndemānă" pt toți dealerii! Multumesc frumos īncă odată
Daca bugetul ajuta cam pentru orice ATV,iti recomand un Bombardier
Outlander 800R EFI X xc '11
sau Bombardier
RENEGADE 800R EFI Xxc '11
Ambele arata demential si sunt mult peste CF Moto si ca design,finisaje,motor,putere.
Posted 30 July 2011 - 09:01 AM

Help