ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Problema Linhai 400 - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Problema Linhai 400

#1 User is offline   Daniel Berevoianu 

• Avansat
  • PipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Model ATV:Linhai Hytrack 400

Posted 11 September 2011 - 10:53 PM

Salutare! Am o problema la atv, mergeam pe sosea si a inceput sa scoata un sunet ciudat (ţiuie in continuu),ceva asemanator sunetului de 4x4 cand e uitat pe usor, dar, acest sunet este unul lung si nu se opreste deloc. Cum ii pun contactul, cum tipa chestia aia din fata de sub coarne. E un capacitor care tipa asa si nu stiu de ce face asa, pentru ca pleaca niste fire de la el la cuplajul 4x4 dar motorasul de 4x4 functioneaza perfect, insa chestia aia tot urla. :headscratch: O sa ma uit maine, daca aveti vreo sugestie...v-as fi recunoscator. :bigstar: Multumesc!

0

#2 User is offline   piticou 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:TGB BLADE

Posted 13 September 2011 - 01:27 PM

View PostDaniel Berevoianu, on 11 September 2011 - 10:53 PM, said:

Salutare! Am o problema la atv, mergeam pe sosea si a inceput sa scoata un sunet ciudat (ţiuie in continuu),ceva asemanator sunetului de 4x4 cand e uitat pe usor, dar, acest sunet este unul lung si nu se opreste deloc. Cum ii pun contactul, cum tipa chestia aia din fata de sub coarne. E un capacitor care tipa asa si nu stiu de ce face asa, pentru ca pleaca niste fire de la el la cuplajul 4x4 dar motorasul de 4x4 functioneaza perfect, insa chestia aia tot urla. :headscratch: O sa ma uit maine, daca aveti vreo sugestie...v-as fi recunoscator. :bigstar: Multumesc!

Piuitul poate sa fie de la supraincalzire,de la semnalizari,de la cuplajul 2x4 4x4,pt. ca iti arata ca a schimbat dar de fapt nu a schimbat si poate avea releul stricat.Lasa-l in 2x4 si vezi daca mai piuie.Ai mers cu el pe 4x4 cu mai mult de 20km/h?

This post has been edited by piticou: 13 September 2011 - 01:28 PM

0

#3 User is offline   Daniel Berevoianu 

• Avansat
  • PipPip
  • View gallery

Posted 13 September 2011 - 08:44 PM

View Postpiticou, on 13 September 2011 - 01:27 PM, said:

View PostDaniel Berevoianu, on 11 September 2011 - 10:53 PM, said:

Piuitul poate sa fie de la supraincalzire,de la semnalizari,de la cuplajul 2x4 4x4,pt. ca iti arata ca a schimbat dar de fapt nu a schimbat si poate avea releul stricat.Lasa-l in 2x4 si vezi daca mai piuie.Ai mers cu el pe 4x4 cu mai mult de 20km/h?

Am rez problema:D era de la bujie. Nu stiam ca tiuie chestia aia de langa cdi daca e bujia de vina. ms oricum
0

#4 User is offline   cosmin26 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:LINHAI LC 7,300,4*4,Anniversary

Posted 31 October 2011 - 08:38 PM

Ai mers cu el pe 4x4 cu mai mult de 20km/h?
cu 4*4 activat ai voie sa mergi cu ce viteza vrei sau poti,doar in treapta Low nu trebuie sa depasesti o anumita limita de viteza,7-8km/h este limita de viteza cand te afli in treapta Low la Worker si Anniversar.
Injur cu pofta in trafic,dar nu calc babe la semafor!
-reparatii,resoftari,decodari telefoane mobile-
0

#5 User is offline   Daniel Berevoianu 

• Avansat
  • PipPip
  • View gallery

Posted 04 November 2011 - 09:19 AM

View Postcosmin26, on 31 October 2011 - 08:38 PM, said:

Ai mers cu el pe 4x4 cu mai mult de 20km/h?
cu 4*4 activat ai voie sa mergi cu ce viteza vrei sau poti,doar in treapta Low nu trebuie sa depasesti o anumita limita de viteza,7-8km/h este limita de viteza cand te afli in treapta Low la Worker si Anniversar.

stiam ca in treapta low nu trebuie sa depasesc 7-8 km...multumesc oricum..Drumuri bune!
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users