ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Ce Atv Imi Recomandati - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ce Atv Imi Recomandati ce Atv imi recomandati

#1 User is offline   police_0405 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Model ATV:in cautare

Posted 23 October 2011 - 01:11 PM

salut, sunt in cautarea unui atv pt a ma ajuta la unele treburi pe acasa si pt unele excursii impreuna cu sotia mea,sa va spun la ce il voi folosii mai exact, eu conduc o ferma la care din cand in cand mai am de carat cate un sac doi de aici acolo greutate maxima sa zic 100 150 kg pe o distanta de 1km sa zic ,deci trebuie cuplaj remorca,,ferma este situata intro zona de deal moderat adica nu sunt drumuri cu pata deosebit de mare,in off road clar NU.o sa mai merg in excursi cu sotia prin imprejurimi ,si probabil din cand in cand deplasare pana in oras respectiv zalau distanta 50km dus intors ,ce atv imi recomandati, eu m-am uitat la un linhai aniversary daca bine scriu 300 4x4 , la un cf moto 500,buget sa fie pana in 2500euro second.va multumesc anticcipat cu respect Bogdan
0

#2 User is offline   bri 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:atevist convins
  • Model ATV:linhai 300 2x4

Posted 23 October 2011 - 06:46 PM

salut police si eu sunt de la zalau ti-as recomanda un atv cf moto 500 cam la 2800euro-3000euro e mai bine decat un linhai parerea mea doamne ajuta
0

#3 User is offline   police_0405 

• Incepator
  • Pip

Posted 25 October 2011 - 12:18 PM

am citit mult pe acest forum si din cate imi dau seama pt ce am eu nevoie un Linhai 300 4x4 este arhisuficient,nu vreau investitie mare iar dupa cum am scris mai sus offroad nu,iesiri pe pajiste si dealuri moderate vor fii, este ok ,nu am citit nicaieri daca este pt doua persoane sau daca incap 2 persoane si daca ma puteti ajuta cu un consum aproximativ, Cf moto este prea mare nu am la ce sa il folosesc si din cate am citit consuma mult.
0

#4 User is offline   police_0405 

• Incepator
  • Pip

Posted 25 October 2011 - 12:19 PM

bri-- al tau e linhai 2x4 ce consum are?zona in care il voi folosii pe al meu este pe langa barajul de la salatig , eu zic ca suficinte linhai 300 4 x4 nu?
0

#5 User is offline   police_0405 

• Incepator
  • Pip

Posted 25 October 2011 - 12:22 PM

View Postpolice_0405, on 25 October 2011 - 12:19 PM, said:

bri-- al tau e linhai 2x4 ce consum are?zona in care il voi folosii pe al meu este pe langa barajul de la salatig , eu zic ca suficinte linhai 300 4 x4 nu?ar mai fii asta : http://www.emaramure...-euro-Baia-Mare

This post has been edited by police_0405: 25 October 2011 - 12:22 PM

0

#6 User is offline   bri 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 25 October 2011 - 08:44 PM

police atunci merge si un linhai 4x4 la consum depinde unde il bagi sa traga si este de doua persoane stai lejer
pai am mers vreo 6 ore in of-road si consumat cam 4 litri deci nu mam dus pe afalt pe camp era bun cf daca afli la pret bun pentru ca nu se compara cu linhaiu
0

#7 User is offline   bri 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 25 October 2011 - 08:46 PM

incearca pe saitul atv de vanzare este tot ce vrei :biggrinbandit:
0

Share this topic:

Page 1 of 1