ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Goes 625I Max - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Goes 625I Max

#1 User is offline   pavel 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Interests:sa devin un atvist adevarat!
  • Model ATV:nu am inca

Posted 11 January 2012 - 11:45 PM

salut,

deschid acest topic pentru a cere pareri pro si contra despre modelul goes 625i max,acest atv urmeaza sa il achizitionez (sunt incepator si nu prea stiu multe despre atv-uri mai ales despre acest model)il iau din simplul fapt ,acela ca imi place foarte mult offroadul si as vrea sa il invat si ar mai fi un motiv acela ca ma atras foarte tare si la bugetul de care distpu ar fi cel mai bun.va multumesc din suflet anticipat,si iertatima daca nu am stiut sa ma exprim comform forumului.
P.S.bugetul meu este de 2000 euro,atv-ul va fi achizitionat in leasing.
0

#2 User is offline   iulik_r1 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:linhai worker , aprilia rs 125

Posted 12 January 2012 - 01:36 AM

Salut acelasi model de goes are varu meu si pot sa spun de 2 luni de cand il are nu a avut nici o problema + ca merge destul de bine e si destul de puternic el l-a luat din germania parka nu stiu cat a dat dat despre el am numai cuvinte de lauda .. Cat te ajunge jucaria in leasing ??
0

#3 User is offline   pavel 

• Incepator
  • Pip

Posted 12 January 2012 - 08:26 AM

View Postiulik_r1, on 12 January 2012 - 01:36 AM, said:

Salut acelasi model de goes are varu meu si pot sa spun de 2 luni de cand il are nu a avut nici o problema + ca merge destul de bine e si destul de puternic el l-a luat din germania parka nu stiu cat a dat dat despre el am numai cuvinte de lauda .. Cat te ajunge jucaria in leasing ??

atv-ul ma ajunge cam 7-8 mii de euro
0

#4 User is offline   pavel 

• Incepator
  • Pip

Posted 12 January 2012 - 02:40 PM

View Postpavel, on 12 January 2012 - 08:26 AM, said:

View Postiulik_r1, on 12 January 2012 - 01:36 AM, said:

atv-ul ma ajunge cam 7-8 mii de euro

as dori sa stiu cam cat consuma in medie?daca stie cineva...

This post has been edited by pavel: 12 January 2012 - 02:40 PM

0

#5 User is offline   iulik_r1 

• Incepator
  • Pip

Posted 13 January 2012 - 12:19 AM

Asta nu stiu daca poate sa iti raspunda cnv deoarece nu sunt pre multe pe la noi ... :headscratch: De ce nu mergi pe ceva sh? Kinq quad grizly brute force poate si un can am ? Dc spun asta goes astea nu prea sunt asa multe la noi si nu stiu cum se gasesc piesele la varu asta a meu vad ca se comporta ff bine dar nu cred ca il compara cu ceva japonez deci eu zic sa mergi pe ceva de firma japonez.. acum e alegerea ta :score-101010:
0

#6 User is offline   pavel 

• Incepator
  • Pip

Posted 13 January 2012 - 01:04 PM

View Postiulik_r1, on 13 January 2012 - 12:19 AM, said:

Asta nu stiu daca poate sa iti raspunda cnv deoarece nu sunt pre multe pe la noi ... :headscratch: De ce nu mergi pe ceva sh? Kinq quad grizly brute force poate si un can am ? Dc spun asta goes astea nu prea sunt asa multe la noi si nu stiu cum se gasesc piesele la varu asta a meu vad ca se comporta ff bine dar nu cred ca il compara cu ceva japonez deci eu zic sa mergi pe ceva de firma japonez.. acum e alegerea ta :score-101010:

totusi as fi vrut un atv nou si cu ceva abilitati medii.stiu ca nu sunt multe,dar eu cand mam dus la atvrom era gata sa imi iau un linhai aniversary 400 4x4,dar reprezentatul mia zis ca un cf ar fi mai bun,de la ideea asta am plecat si am cautat si la un moment dat am dat de acest model despre care am aflat ca e cf moto x6 curat pe sub carenele de goes.in sfarsit el mi la recomandat cu caldura.mam gandit si la sh dar nu am bani necesari.iti multumesc mult pt raspunsurile tale.

This post has been edited by pavel: 13 January 2012 - 01:09 PM

0

#7 User is offline   iulik_r1 

• Incepator
  • Pip

Posted 13 January 2012 - 07:54 PM

Pai ce sa zic sa-l porti sanatos:D . Debea astept poze cu el :score-101010: Apropo cam cat te ajung ratele pe luna ?
0

#8 User is offline   pavel 

• Incepator
  • Pip

Posted 13 January 2012 - 08:33 PM

View Postiulik_r1, on 13 January 2012 - 07:54 PM, said:

Pai ce sa zic sa-l porti sanatos:D . Debea astept poze cu el :score-101010: Apropo cam cat te ajung ratele pe luna ?

multumesc,si eu debea astept!ratele inca nu le am calculat,
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users